Page 39 of 75 FirstFirst ... 29373839404149 ... LastLast
Results 571 to 585 of 1117

Thread: Αναρχισμός και αντιφάσεις

nihil pop metamelia3's Avatar

Quote Originally Posted by animae View Post
    Kαλχι, μόνο 1 ερώτηση: πιστεύεις ότι όντως αυτός ο χώρος (η τεσπα οι μπαχαλάκηδες)κάνει ότι κάνει στις πλάτες αλλων , ναι ή ου?
    όχι. έκφραση μιας γενικευμένης και πολυμορφικής κινητοποίησης είναι.
    this is radio freedom.

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Κοίτα, μανωλέτο, δε με αντιπροσωπεύει τόσο αυτού του τύπου η αντιπαράθεση αλλά αφού κι εσύ στο παρελθόν έχεις αποφασίσει να κάνεις καταιγιστικά ποστ του τύπου "εφτά ευρώ", είπα να το δοκιμάσω το "τρείς νεκροί" μπας και συγκινήσω. Τελικά γέλασες, κι αυτό καλό είναι. Κι οι νεκροί νεκροί βέβαια. Και η μύγα μακριά απο το σπαθί σας, μη μας πούνε και αδερφές ότι συζητήσαμε στα σοβαρά τι συνεβή και πώς και γιατί μακριά απο μαλακίες και ξεράσματα. Όταν πηδιούνται τέτοιες πορείες για τέτοιες μαλακίες, όταν σκάει το κάθε λοβοτομημένο να τα γαμήσει τη μάνα εκεί που λες ότι ανοίγει μια χαραμαδίτσα για πράγματα μεγάλα, και πολύ ειδικά όταν αυτό το μαλακισμένο στέλνει και τρείς εργαζόμενους (όχι μπάτσους, όχι βουλευτές, όχι τραπεζίτες) ανθρώπους στο χάρο, ε τότε ό,τι μου καβλώσει θα λέω και δε θα ζητάω και τα ρέστα από κανένα μαλάκα, μην ξοδεύεις το χρόνο σου να με/μας νουθετήσεις για τα κομπλεξ μας. Και επειδή αναφέρθηκε προηγούμενα από τον κάλκι ή τον άλλο τον γλέιφτη, δεν υπερασπίζομαι καμμία αφηρημένη "αριστερά" σε αυτή τη κουβέντα, υπερασπίζομαι αυτόν τον αριθμό, που είναι η πλειοψηφία, που απήργησε η/και κατέβηκε στο δρόμο ή που είναι δυνητικά μαζί μου ενάντια στη χούντα, στον πούτσο μου η αναρχία σας ή όποια άλλη μαλακία.
    Δεν είναι. Δεν έχεις καμία πλειοψηφία μαζί σου. Δεν είναι δυνητικά ΟΥΤΕ ΚΟΝΤΑ στο 50% το ποσοστό των ανθρώπων ενάντια στα μέτρα. 150.000 κόσμος στο έσχατο σημείο ΔΕΝ είναι και τόσο πολύς πια.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Senior Member FaithFails's Avatar

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    Kαλχι, μόνο 1 ερώτηση: πιστεύεις ότι όντως αυτός ο χώρος (η τεσπα οι μπαχαλάκηδες)κάνει ότι κάνει στις πλάτες αλλων , ναι ή ου?
    γενικευμένης και δολαριακής κινητοποίησης θες να πεις
    Once I was trapped, but now I am free

Δράκος ikonoklast's Avatar

Dythor, εσύ σκάσε.

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Δε σκάω. Για 'μένα αυτή η συγκυρία είναι εκτός από δραματική και μια καλή ευκαιρία να χρεοκοπήσει το αστείο που λέγεται α/α χώρος στην Ελλάδα και το ακόμα αστειότερο πλην όμως επικίνδυνο κοινωνικό υποκείμενο "μπάχαλος" και να προσδιοριστεί ξανά εκ θεμελίων αυτό το συνονθύλευμα αφήνοντας απέξω τους εγκληματικά ηλίθιους που για κάποιο λόγο θεωρούν ευατούς και αλλήλους εξουσιοδοτημένους να χρησιμοποιούν ασύδοτη βία. Κρίμα που πήρε και τρεις νεκρούς για να παρουσιαστεί η ευκαιρία αυτή.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Συνεργάτης Β. Τσιβιλίκα Kaserinos's Avatar

Ποσο ρομπα ειναι αμα θελει (χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια), αυτο το θρεντ. Με τις υγειες σας οι αποψαρες σας.

Senior Member

είναι φοβερό το ότι πάντα υπάρχει ο Κύριος Αδιάφορος, εν προκειμένω ο ΚΑΣΕΡΙΝΟΣ, που θα πεταχτεί γενικόλογα και με μπλαζέ υφάκι σε ένα θρεντ και θα κράξει τους πάντες και τα πάντα, γενικά κι αόριστα, χωρίς στο ελάχιστο να πάρει θέση ή έστω να προσθέσει κάτι αξιόλογο στην κουβέντα.

υπάρχει μοτίβο πίσω από αυτό, συμβαίνει σε όλα τα θρεντς στα οποία υπάρχει έντονη κουβέντα και διαφωνίες και πάντα πρόκειται για τύπο που δεν έχει κάνει ενδιαφέρον ποστ περίπου ποτέ.
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

agit-spam attack Agoraphobic_S.I.'s Avatar

Quote Originally Posted by Dythor View Post
    Δε σκάω. Για 'μένα αυτή η συγκυρία είναι εκτός από δραματική και μια καλή ευκαιρία να χρεοκοπήσει το αστείο που λέγεται α/α χώρος στην Ελλάδα και το ακόμα αστειότερο πλην όμως επικίνδυνο κοινωνικό υποκείμενο "μπάχαλος" και να προσδιοριστεί ξανά εκ θεμελίων αυτό το συνονθύλευμα αφήνοντας απέξω τους εγκληματικά ηλίθιους που για κάποιο λόγο θεωρούν ευατούς και αλλήλους εξουσιοδοτημένους να χρησιμοποιούν ασύδοτη βία. Κρίμα που πήρε και τρεις νεκρούς για να παρουσιαστεί η ευκαιρία αυτή.
    Αστείος είσαι εσύ και η εβραϊκή μάπα σου ηλίθιε.

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

5-5-2010: Τα φρικιά δε μιλάνε, συλλογίζονται.

royally fucked animae's Avatar

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    Πολυμορφική κινητοποίηση ήταν πριν 2-3 χρόνια στις πορείες για το νόμο πλαίσιο?
    Ειδικά στις τότε πορείες, αυτό που γινόταν ήταν να υπάρχει ένα τάδε μπλοκ, στο οποίο έμπαιναν 4-5 άτομα και εκεί που δεν γινόταν τίποτα, ξαφνικά πέταγαν τις μολότωφ και της καριόλας.
    Ε αυτό όμως δεν λέγεται αρχίδια. Παίρνεις στο λαιμό σου ένα μπλόκ, το οποίο φαίνεται ότι δεν ήθελε να κάνει κάτι, κάνεις 500 άτομα να μην ξέρουν τι να κάνουν από τα δακρυγόνα γύρω γύρω και ω τι εκλπηξη, αυτοί που είχαν πετάξει τις μολοτωφ την είχαν κάνει.
    Θες να το κάνεις(όχι εσύ προσωπικά)? Απόκτησε τα αρχίδια να το κάνεις μόνος σου. Να μην το κάνεις όπου βλέπεις ότι δεν μπορούν να σε πιάσουν.Αυτό λοιπόν δεν λέγεται γενικευμένη κινητοποίηση, λέγεται "αρπάζω την ευκαιρία να κάνω αυτό που θέλω".

Γενικά δεν θέλω να πω κάτι για αυτή την μορφή "πάλης". Μπορεί εν τέλει και να συμφωνώ σε κάποια σημεία. Δεν γίνεται όμως να εκμεταλλεύεται κανείς καταστάσεις εις βάρος άλλων για να κάνει το κομμάτι του.
    Kill the wise one!

Συνεργάτης Β. Τσιβιλίκα Kaserinos's Avatar

Quote Originally Posted by ubu View Post
    είναι φοβερό το ότι πάντα υπάρχει ο Κύριος Αδιάφορος, εν προκειμένω ο ΚΑΣΕΡΙΝΟΣ, που θα πεταχτεί γενικόλογα και με μπλαζέ υφάκι σε ένα θρεντ και θα κράξει τους πάντες και τα πάντα, γενικά κι αόριστα, χωρίς στο ελάχιστο να πάρει θέση ή έστω να προσθέσει κάτι αξιόλογο στην κουβέντα.

υπάρχει μοτίβο πίσω από αυτό, συμβαίνει σε όλα τα θρεντς στα οποία υπάρχει έντονη κουβέντα και διαφωνίες και πάντα πρόκειται για τύπο που δεν έχει κάνει ενδιαφέρον ποστ περίπου ποτέ.
    Οοοοοοοο, μου ραγισες την καρδια μεγαλε..Μας τα εχουνε πει αυτα κατα καιρους και αλλοι που τους ειχαμε και σε μεγαλυτερη υποληψη.
    Επειδη επιβεβαιωνω απλα τον κανονα, δεν σημαινει οτι δεν με απασχολει η φαση. Αλλα δεν εχω να αποδειξω και κατι σε κανεναν. Ειδικα σε σενα.
    Κατσε τωρα, βγαλε εξω την κοινωνικη ευαισθησια σου και μετρα την με τους υπολοιπους.

Καποιοι εδω μεσα σωστα τα λενε, αλλα δεν ειναι ωρα για να κανω την κερδικιτσα καποιου.

P.S.: Οι κλισε χαρακτηρισμοι που μου αποδιδεις και τα βιαστικα συμπερασματα τα οποια βγαζεις, δεν προσθετουνε κατι στην ολη γενικολογια την οποια μου προσαπτεις?
    Εψαχνες τον αποδιοπομπαιο τραγο, μαλακα μου? Μπραβο σου, τον βρηκες.
    Last edited by Kaserinos; 05-05-2010 at 23:45.

agit-spam attack Agoraphobic_S.I.'s Avatar

Πάντως είναι πολύ ώριμο και σοβαρό να κρίνει ο καθένας σας πρακτικές και λογικές μέσα σε ένα μουσικό φόρουμ, σας φαντάζομαι τους περισσότερους με το ένα χέρι στο πληκτρολόγιο και το άλλο στη σακούλα του ποπκορν.

Ειδικά όταν μερικοί μπορούν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ να συζητήσουν μόνο για μουσική, ίσως ούτε και γι' αυτή. Κασερίνοι και ντάηθορς σα να λέμε.

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

ψιτ παιδες
    εδω μαλωνει ο ικονοκλαστ με τον ντυθορ
    να φυγετε να πατε αλλου

τελικα με ποιους ειμαστε?
    εγω ακουσα για επεισοδια και νομιζα οτι ειχαν συγκεντρωση αγανακτισμενοι φιλαθλοι του ολυμπιακου με αιτημα την προσληψη αλεφαντου,μαλακιες μου λεγανε...
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Εγώ πάντως όταν κρίνω πρακτικές και λογικές μέσα σε φόρουμς, συνήθως χαϊδεύω το πουλάκι μου, προσθέτει αρκετά στη γενικότερη ικανοποίηση που λαμβάνω.

Κασερίνο θα μας σκοτώσεις από βαρεμάρα, πάρε το μπούλο.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Δράκος ikonoklast's Avatar

αγοραφο, τοποθετήσου με αρχίδια για το σημερινό.