Παλιότερα craven, μέχρι που βαρέθηκα τις ασταμάτητες αμυγδαλίτιδες/βρογχήτιδες κτλ. Μετά Pall Mall μπλέ και μέχρι πρόσφατα Marlboro ασημί. Σταμάτησα να αγοράζω τσιγάρα πριν κάνα τρίμηνο και πλέον κάνω μόνο καμιά τράκα αν βγώ (ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ).
Παλιότερα craven, μέχρι που βαρέθηκα τις ασταμάτητες αμυγδαλίτιδες/βρογχήτιδες κτλ. Μετά Pall Mall μπλέ και μέχρι πρόσφατα Marlboro ασημί. Σταμάτησα να αγοράζω τσιγάρα πριν κάνα τρίμηνο και πλέον κάνω μόνο καμιά τράκα αν βγώ (ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ).
Ποστ-ροκ, ψυχεδέλεια και τέτοια. Η φάση είναι φοιτητής.
Οικονομία όσο δεν πάει(όσο ίσχυε).
Τα παλιά φοιτητικά χρόνια:
+
χωρίς φίλτρα, τζιβάνες, μαλακίες.
Κόπηκε μετά, ξανάρχισε στον στρατό ως αντιμετώπιση βαρεμάρας και δικαιολογία φιδιάσματος, κόπηκε με τη λήξη του ξανά.
Και είμαι καλά κι εγώ.
ΥΓ: Πριν από αυτό είχε μάλμπορα και μαλακίες, αλλά όταν πέρασε το χιλιάρικο/πακέτο τότε το γυρίσαμε σε καπνό και μας έβγαινε ΠΟΛΥ πιο οικονομικά.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
οντόπικ:
τσιοριάν με τον 6.
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει κόσμος που βαριέται να στρίψει. Είναι 30 δευτερόλεπτα υπόθεση, με τη διαφορά ότι κάνεις απείρως λιγότερο επιβαρυντικό τσιγάρο.
και με κατάλληλο παπίερ σβήνει και ανάβει όποτε θες εσύ.
με ρίζλα ασημί και είμαι κύριος πλέον.
i need feminime venoms in order to function with the system.
γιατί κατά τα άλλα το τσιγάρο κάνει καλό![]()
satan was a lez
και για πιο χαρντκορ καρκινιάρικες καταστάσεις :
και για θανατοποινίτες :
![]()
Last edited by Kaserinos; 04-05-2010 at 19:00.
Υπάρχουν άτομα σαγκαιμέ που όσες φορές και να προσπαθήσουμε, ειναι αδύνατο να στρίψουμε σεβαστό τσιγάρο. Τη μια βγαίνει χωνί και σου ζητούν πάσα, την άλλη όπως τη πούτσα του παππού. Και ας είμαι κιθαρίστας και καλός με τη τράπουλα και τα λοιπά συναφή που θέλουν δάκτυλα ευκίνητα .
Camel [COLOR="rgb(255, 0, 255)"]μπλού[/COLOR] κατά τ'άλλα.
εδω και κανα χρονο