ναι ρε weiss οκ...απλα το λινξ δεν γραφει οτι στην εκαναν δωρο στον γαμο σου
μπορει να ειμαι ενας μινμινς αλλα δεν εχω τετοιες ψυχικες ΔΥΝΑΜΕΙΣ να μαντεψω
στο θεμα μας...ποιος δινει 200 ευρα για καφε?
Βάις αυτήν έχει και ο αδερφός μου και θέλει να τη σκοτώσει (τη δεύτερη, η πρώτη είχε πεθάνει μόνη της και την άλλαξε με την εγγύηση).
Επίσης θέλω μόνο εσπρεσσιέρα, για γαλλικό έχω.
Πείτε για ίζζυ, ντελόνγκι.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
βρε παιδάκι μου, ήθελα να πω ότι έχω κρουψ και ότι είναι καλή, σχολίασες την τιμή και με ανάγκασες να αιτιολογήσω, δεν είπα ότι έπρεπε να το μαντέψεις, ναι;
αμνίζιακ, τι να σου πω, εμένα μου φαίνεται παραπάνω από καλή (και την ίδια έχουμε και στη δουλειά btw και όλοι είναι ευχαριστημένοι)
http://www.kafea.gr/displayITM2.asp?...&BID=2&LANG=EN
Watch the vid.
I'll bury you in your god's fucked garden
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
την τιμή των κωλοταμπς δεν τη σχολιάζει κανείς; λαρτζ τύποι όλοι
Vielen Dank für alles was mal war
Ασχετο, αλλά αυτό το χάλι με τη στέκα-κορδέλα στα κεφάλια αντρών και ένα κεφτεδάκι πιασμένο πίσω στο κεφάλι πότε θα σταματήσει.
Οταν πανε στρατο; οταν αλλαξει η μοδα; οταν μακρυνει αρκετα; διαλεξε.
1) e4, c5
2) Νf3
μα δεν εχουν σκοπο να τα μακρυνουν! ουτε να τα αφησουν χυμα! για το κεφτεδακι τα μακρυναν!
edit:αυτοι γαμανε παντως σημερα...
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
μπααα
I must have some booze. I demand to have some booze
τοτε γκευ θα ειναι!!!
ολο με ζουζουνακια παραλια τους βλεπω!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!