βρισκω καταπληκτικα αποδοσμενη τη φιγουρα της νασταζιας φιλιποβνα και το βιβλιο μου εχει μεινει πολυ εντονα, κι ας ημουν πιτσιρικι οταν το διαβασα. για τον ηλιθιο,ε.
βρισκω καταπληκτικα αποδοσμενη τη φιγουρα της νασταζιας φιλιποβνα και το βιβλιο μου εχει μεινει πολυ εντονα, κι ας ημουν πιτσιρικι οταν το διαβασα. για τον ηλιθιο,ε.
ναι..κ γω μουνάρα τη φανταζόμανε.
i need feminime venoms in order to function with the system.
χαχα ; p αναφερομουν στο εξαιρετικο ενδιαφερον που εχει η αυτοταπεινωση για να μην προελθει απο καποιον αλλοκαι στην ιδιαιτερη αυταρκεια της, αλλα γενικα, ναι, συμφωνουμε..
egw twra diavazw Steven King "Mauros Purgos : no1".. nta3..
Ολοκλήρωσα τη "Μεγάλη Χίμαιρα" του Καραγάτση. Πάρα πολύ καλό με μοναδική ένσταση τη μικρή κοιλίτσα που σημειώνεται κάπου στη μέση του βιβλίου. Τώρα ξεκινάω Κάφκα "Μεταμόρφωση".
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Καλύτερα να αρχίσεις με την Δίκη, ίμο.
Κι έλεγα να ξεκολλήσω από το pc και να πέσω με τα μούτρα στο διάβασμα...Ok, θα συνεκτιμηθεί η γνώμη σου.
Edit: τη "Δίκη" ακόμη δεν την έχω πάρει, δηλαδή.
Διαβάζω τελικά την "Πτώση" του Καμύ. Ας μην κάνω ακόμη κανά σχόλιο... Μπορεί να είναι βεβιασμένο.
καλύτερο βιβλίο έβερ, και τέτοια.
Last edited by Art In Haste; 14-05-2010 at 21:16.
Τέλος το life of pi. Τρομερό βιβλίο, δεν έχω διαβάσει ποτε κάτι παρόμοιο, να το διαβάσετε.
Juliet, naked tou 8eou Hornby. Mexri twra gamaei...
Those little demons ain't the reasons for the bruises on your soul you've been neglecting
You'll never lose your mind as long as you're heart always reminds you where you left it
And don't ever let them make you feel like saying what you want is unbecoming
If you were supposed to watch you're mouth all the time I doubt your eyes would be above it