πωωω με κοτατζ παραλιγο να ξερασω!
το σιχαινομαι οσο λιγα!
πωωω με κοτατζ παραλιγο να ξερασω!
το σιχαινομαι οσο λιγα!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
μπα σορρυ δεν αλλαζω την φετα+λαδοριγανη γιατι κανενα αλλο τυρι!
με ντοματα εχω να προτεινω ντοματα+μοτσαρελα! (κλασικο)
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
οφφ τόπικ, αλλά ρε clockwork, ελπίζω να κάνω εγώ λαθος και να μην είδα/μέτρησα καλά, αλλά τις τελευταίες 3 μέρες έχεις κανει καμιά 80αριά ποστς ξέρω γω.
έξω. καφέ. βόλτα. κάτι. δεν αντέχω σε όποιο θρεντ ανοίγω να βλέπω το bat for lashes.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
τουλαχιστον τσεκαρες το νεο αλμπουμ??
εεε φτωχιες φιλος!! γαμησε τα!
και κλικαρετε κι ολας ε! οχι τυχαια πραγματα!
η 2η γενέθλια τούρτα
κ το μέσα -δεν είναι τόσο καλή η φώτο αλλά ποιος νοιάζεται
Spoiler
βατόμουρα κ φράουλες κ παντεσπάνι ραντισμένο με πορτοκάλι κ κονιάκ (δεν υπήρχε)![]()
satan was a lez
Ρε λεηντικίλλερΛυπήσου μας. Σε αυτό το θρεντ κάθε ποστ σου είναι και χτύπημα κάτω απ' τη ζώνη.
I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.
CURRYWURSTδάκρυα συγκίνησης...
Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ Η ΙΔΙΑ
ότι καλύτερο έχω φάει στη Γερμανία
και τωρα τρωω κοινά σουβλάκια με τζατζίκι![]()
Που είναι τα σουβλάκια ?
I'll bury you in your god's fucked garden
πίνω γάλα απ'αυτό το φυτό και είναι σα θωλό νερό με ελάχιστη γευση
Vielen Dank für alles was mal war