Ερχομαι να ξαναχασουμε.
Ερχομαι να ξαναχασουμε.
They say we've got a lifetime, but we know that ain't true.
τρως γνησιο παραδοσιακο αμερικανικο φαγητο???
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
ας το κανουμε ειτε 3 ειτε 4 του μηνα..επισης fixxxer πρεπει να μας πει τα μυστικα των generals .. να ξερουμε που να χτυπησουμε![]()
έχω ακούσει ότι το τέρμα τους είναι επιρρεπές στσ υποβρύχια![]()
Rock or Nothing
εκανα ρεπορταζ και πηγες μεσα απ τη Διοικηση των Τζενεραλς που δεν ηθελαν να αποκαλυφθουν για ευνοητους λογοι, ειπαν οτι αυτα ειναι παρελθον.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
pshnw kai egw, opote na nai, kai as mhn exw fanela ollandias, exw man utd sharp viewcam
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
οκ μάγκες, όλο μπλα μπλα , αλλά μένει εκεί.
παίρνω πρωτοβουλία όποιος θέλει από Αθήνα ή μπορεί να είναι Αθήνα, στέλνει πι-εμ και μου λέει πότε μπορεί.
Το σαμπλ της αίτησης.
Μπορώ Ιούνιο γενικά , μπορώ Ιούλιο γενικά μπορώ γενικά, μπορώ καθημερινές , μπορώ Σου-Κου.
Αν μαζευτούν 7-8 άτομα για αρχή μπορούμε από την αρχή να τους πελατώσουμε. Αποδείξεις δίδονται εντός.
Spoiler
έντιτ: Να μπουν σε δημόσιο χώρο τα κουρέλια της general fc για τυχών σπιουνιές
Last edited by KoiliaSamprela; 04-05-2010 at 09:13.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
επειδη περιμενα οτι θα το πειτε αυτο, φοβισμενοι λασπολογοι, θα ακολουθησει τις επομενες μεραι, παρουσιαση του ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ (το τονιζω) ροστερ Generals.
"Τι χτυπαω??"
ΑΕΛ τρακτερ και Love is in the air /
Λυπουμεθα που δε προλαβαμε να σας γαμευσουμε ανευ σαλιου και ελεους.
θα ειμασταν οι κωλοαθηναιοι.
θα ρχομασταν πανω.
θα παιρναμε το διπλο.
θα υψωναμε το λαβαρο του Κατεστημενου.
κριμα.
"Τι χτυπαω??"
Εννοείται μέσα!
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
να κι ο Μπεναγιουν.
"Τι χτυπαω??"