Σε σειρά: soupe de legumes : βελουτέ σουπίτσα φρέσκων λαχανικών απο τον κήπο. Κάπως έτσι :
Poitou-Charentes chevre fromage: Κατσικίσιο γαλλικό τυρί
Reblochon : Αγελαδινό τυρί τέτοια φάση
Και ξεπλένω ουρανίσκο με
Πριν μια ωρίτσα.
Σε σειρά: soupe de legumes : βελουτέ σουπίτσα φρέσκων λαχανικών απο τον κήπο. Κάπως έτσι :
Poitou-Charentes chevre fromage: Κατσικίσιο γαλλικό τυρί
Reblochon : Αγελαδινό τυρί τέτοια φάση
Και ξεπλένω ουρανίσκο με
Πριν μια ωρίτσα.
Eloi Eloi Lama Sabachthani
φιλέτο γλώσσας με πααααάρα πολύ σκόρδο κ φρυγανίτσα τριμμένη.
κ χορτόπιτα... ναι έχει πολύ φύλλο περιμετρικά, αλλά δεν πάει χαμένο![]()
satan was a lez
Ξέρεις απο τηγανιτές πατάτες
Πριν λίγο
![]()
inb4 τρως κρεας με μαρμελάδα
(δεν ξέρουν, αστους)
Vielen Dank für alles was mal war
I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.
ρε συ πηγα προχθες μασουτη και δεν ειχε αυτα τα
αγνα,παρθενα,αληθινα κορν φλειξ!!!!!!!!
ηταν ολα με μπαρμπαδελια μεσα!!!!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
φαγκρί καρβουνο+ πατατοσαλάτα με ανιθο κ κρομιο φρεσκο
ε με σοκολατες,με φραουλες,με καρυδια και μελι για καλη στυση,για χεσιμο,για πολυ χεσιμο...
εγω ηθελα απλα και old-school corn flakes ο κακομοιρης! δεν πηρα τιποτα τελικα!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
καραβρομικο γυρο σε κυπριακη με ουγκαρεζα και απο'λα
και κοκα κολα ζερο γιατι κανουμε και διαιτα!
Βαριέμαι πολύ...
Resistance is useless