Λοιπόν, σούπερμάρκετ, να ακούσεις το Those Once Loyal, που είναι το τελευταίο και μέσα στα τοπ 3.
Τα καλυτερότερά τους είναι το IVth Crusade και κατ'εμέ το ...For Victory.
Όπως είπανε, Realm of Chaos και πάνω εγγύηση, κακός δίσκος δεν υπάρχει και ας λέει ο Ρωχάμης. Οι απόψεις διίστανται πάρα πολύ στην ιεραρχική κατάταξη των κυκλοφοριών που πρέπει να σε ψυλλιάσει ότι όλα καλά είναι.
Το Honour, Valour, Pride είναι δίσκαρος αλλά δεν τραγουδά ο θεούλης Karl Willets που είναι η φωνή σήμα κατατεθέν της μπάντας.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ακούσεις τα υπερκλασίκ κομμάτια, γιατί σε κόβω να προπονείσαι να τους δεις λάιβ. Τουτέστιν πήγαινε youtube και ξεκίνα από το πρώτο τους σουξέ, το Cenotaph, μετά στο επιβλητικότερο επικό ντεθ έβερ The IVth Crusade και καπάκι τσίμπα ένα When Cannons Fade για να δεις πώς έφτασαν να γκρουβάρουν σε ντεθ μέταλ, με αυτά τα χαρακτηριστικότατα ριφφ.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Ναι, το είχα γράψει πριν δω το επόμενο που έλεγες ότι απλώς δεν είναι δισκάρα το Μερσενάρι. Συμφωνούμε ότι ποτέ δεν έβγαλαν πατάτα, απλά εγώ θα έβαζα το όριο στο καλός έως πολύ καλός και πάνω για την δισκογραφία ΒΤ.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Aφου τα εφαγε καλα καλα τωρα θελει τα δικα της παπουτσια! μαλιστα
για το "αιωνια χηρα" εχει δικιο παντως!«Όλα τα δικαιώματα. Τα πάντα. Δεν είναι μια οικονομική απόφαση, αλλά μια περισσότερο συναισθηματική. Ήταν ο καλύτερος φίλος που είχα ποτέ, αλλά ο Kurt και εγώ ήμασταν παντρεμένοι μόλις 3 χρόνια και τώρα πλέον θέλω να έχω τη δική μου ζωή. Θα είμαι πάντα η "χήρα" και αυτό είναι κάτι που με τρελαίνει. Αυτά τα χρήματα είναι καταραμένα από την μέρα που ξεκίνησα να τα εισπράττω. Ουσιαστικά, δεν είναι δικά μου λεφτά. Δεν θέλω πλέον ο Kurt Cobain να μου αγοράζει παπούτσια. Θέλω να αγοράζω τα δικά μου παπούτσια», τώρα η τραγουδίστρια των Hole, Courtney Love, 16 χρόνια μετά το θάνατο του Cobain, κατηγορώντας ως «καταραμένα» τα χρήματα που εισέπραξε η ίδια απ’ τα δικαιώματα των τραγουδιών του μακαρίτη. Όταν η Love, το 2008, πούλησε ένα μικρό μόνο μέρος από τα πνευματικά δικαιώματα κομματιών του Cobain, εισέπραξε 19.5 εκατομμύρια δολάρια!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
που θα βρω τετοια ενδυμασια???
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
To πα κι εγώ και γιαυτόν!
welcome to this world of pink champagne and swimming pools,all you have to lose is your virginity..
www.myspace.com/yassaband
Ωραία μουσική, αλλά η φωνή με κωλοξενέρωσε από το πρώτο κομμάτι και το'κλεισα.
Γελάω λίγο με σαξόφωνο στο δεύτερο κομμάτι του νέου Ihsahn, αλλά είναι Ήδη καλύτερο album από το απαράδεκτο AngL, αν και το πρώτο δεν θα το ξαναγράψει.
Οκ, αυτό το απαράδεκτο πράγμα μου αρέσει, και έχω αρχίσει ειλικρινά να ανησυχώ. Το "Undercurrent" είναι γαμώ τα κομμάτια. Και το επόμενο καλά μπαίνει, wtf.