=)
Καλά, επειδή θέλει δουλειά και βαριέμαι τώρα τ' αφήνω έτσι κι άααααμα το κρατήσουμε θα το ψάξω.
=)
Καλά, επειδή θέλει δουλειά και βαριέμαι τώρα τ' αφήνω έτσι κι άααααμα το κρατήσουμε θα το ψάξω.
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día
Ψήσου
![]()
oreo ,
i grammatoseira na minei gia panta .
the game is the game
μπράβο για το ταμπέλι λατρείες. γαμάει.
i need feminime venoms in order to function with the system.
Μάλλον το προτιμάω να τελειώνει όπως τώρα, απλώς μέχρι πιο πέρα/την άκρη, επειδή όπως το βλέπω το φωνάζει η λίλι όλο αυτό. Έτσι όπως το έχεις κάνει ωραίο πλαίσιο, αλλά μου χαλάει το φωναχτό.
Πάντως πολύ πιο πλατύ στεγνά το φοβάμαι από άποψη ανάλυσης, θα πρέπει να πειράξω το css να κάνει σαν-resize, γι' αυτό λέω ότι θα το φτιάξω άμα πούμε να τ' αφήσουμε.
αυτο που εκανε η Χ εννοουσα..αλλα και απλα το χρωμα να επεκτεινετε καλα ειναι...απλα θα ελεγα για μια ακομα φορα την κοκκινη πανω μπαρα να τη βγαλετε γιατι το ινμποξ δε θα φαινεται
Μωρέ για όλους το φωνάζει, μη σε μέλλει. Πλάτυνε το εκεί απλά μένα φώτοσοπ ή κάτι, κι ας το πλάισιο. Ειμαστε μαζί σου.
Νομίζω πάντως πως δείχνει καλύτερο με τα γράμματα να φτάνουν πιο δεξιά.
Η μπάρα μια χαρά δείχνει και με το κόκκινο. Καμία διαφορά.
α, εμένα η μπάρα μ' αρέσει κιόλας με το κόκκινο. καλά, για αρχή το κάνω λιγάκι πιο μακρύ κι άμα αρχίσει να κάνει βλακείες τύπου scroll σε κανέναν πείτε.
εμενα πεφτει πανω στα γραμματα αλλα δεν με ενοχλει
αυτο που εκανε η Χ πιο ωραιο παντως! και αν σου χαλαει το κονσεπτ
βαλε και απο τα δεξια την τυπισσα που φωναζει
να εχουμε και λιγη δεξια στο φορουμ!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
ε κονσεπτικα δες το
φωναζουν πολλοι ξερω γω!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
μου κάνει περισσότερο σε "αγάλματα δεξιά κι αριστερά απ' την πόρτα" παρά σε σοβιετοκουλτούρα μετά.