ναι κι εγω πρεπει να παω για αυτη την ρημαδα την δηλωση
ε θα στο κοψουν ομως και μετα θα πρεπει να πας να παρεις καινουριο το οποιο αναγκαστηκα θα δηλωσεις
και θα πρεπει να λες σε καθε μουνακι μετα "αλλαξα νουμερο-παρε το καινουριο"
εκτος και αν αυτος ειναι ο μοντερνος τροπος καμακιου οποτε νταξ!
εντιτ ο η ω το εκτ_ς ρε πουστη μου γαμω τα greeklish τοσα χρονια!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
vsk, 8a dw poso mporw na ante3w xwris. Mhn 3exnas oti phra to prwto mou kinhto to kalokairi tou 09. Oso gia to kamaki, mou edwses idea.
ME Ω! xaxa
Μέσα σε ένα και μόνο τόπικ ο σουπερμάρκετ παραδέχθηκε ότι είναι ταυτόχρονα:
α) κουμούνι
β) κρυφοπουστράκος
γ) καθυστερημένος.
Εντυπωσιακό.
Blood for all tears shed
And Fire for hate
Death for what shall become
All false ones fate
ειναι πολυ ανετος ειναι η αληθεια και το νικ του μου βγαζει αληθινη ΕΡ αρρωστεια!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
fake standardάκι ρε... ούτε στο στοίχημα δεν παίζεται
Rock or Nothing
Δεν πήγες σχολείο σήμερα ?
I'll bury you in your god's fucked garden
When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
Click Me
But I feel I'm growing older
And the songs that I have sung
Echo in the distance
Like the sound
Of a windmill goin' 'round
I guess I'll always be
ε σόλτζιερ οφ φόρτσιουυυυν
παράφωνος....
πως μπηκες ρε φλωρε απο τον υπολογιστη του σχολειου σου?
το ΕΡ ειναι μπαναρισμενο απο το πανελληνιο σχολικο δικτυο