PRIGKIPA EXO![]()
η φουλαμ μας τα χαλασε
εντιτ:ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΦΟΥΛΑΜ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ
Last edited by jack the ripper; 29-04-2010 at 23:38.
πόσο πιο συγκινητική ομάδα ρε.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
οχι ρε μαλακα πανω που εγραφα παμε λιβερπουλ..........
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
ntegken evale sto 109.oute oreksi gia xristopanagies
![]()
Last edited by Daffy; 30-04-2010 at 02:17.
"οπως με γαυρο λοιπον"
απλα ο ντεγκεν δεν εβαλε γκολ!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
ahdies .
bravo sti Fulham kai skata sta moutra mas .
the game is the game
α ρε λιβερπουλ....με αλλαγες πατσεκο,ελ ζαρ,ντεγκεν που να πας
βασικα κατι πρεπει να γινει με τον κανονισμο του εκτος εδρας γκολ στην παραταση...μου φαινεται λιγο αδικο να εχει μια ομαδα την ευκαιρια να πετυχει εκτος εδρας γκολ που μετραει διπλα σε μιση ωρα παραπανω αγωνα
αυτή η πορεία της Fulham τα δυο τελευταία χρόνια είναι έτοιμο υλικό για μυθιστόρημα και καπάκι ταινία. με παίκτες με τρομερό κίνητρο, είτε για να αποδείξουν ότι άξιζαν καλύτερης καριέρας από αυτης που τελικά είχαν (Murphy, Schwarzer, Duff), είτε επειδή προσπαθούσαν να πάνε σε μεγαλύτερα κλαμπ (Hangeland, Etuhu), είτε από φιλότιμο επειδή έβλεπαν ότι αυτό είναι το peak τους (Greening, Gera, Hughes, Baird), είτε, τέλος, επειδή είναι αυτό που λέμε "proper footballers" (Zamora, Dempsey). με προπονητή τον ορισμό του "γυρολόγου των πάγκων". χωρίς τρελό κόσμο από πίσω, χωρίς καμιά φοβερή ιστορία ή χορηγούς ή γενικά brandname. με παιχνίδια από τις 30 Ιουλίου με αντιπάλους Roma, Juventus, Wolfsburg, Shaktar, HSV. και όλα αυτά σε αυτό το επικό, καθαρά ποδοσφαιρικό σκηνικό του Craven Cottage.
ήρωες.
(φέρτε το Χόντσον στον Πειραιά)
Last edited by nothingman; 30-04-2010 at 01:04.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
Πω ρε τι γκολ ήταν αυτό του Petric????Πολύ καιρό έχω να δω τέτοιο χτύπημα φάουλ
χαρηκαμε με το διπλο πετσιασμα λιβερπουλ-αμβουργου
αν και χασαμε μεροκαματο γιατι ειχαμε παιξει το φουλαμ-αμβουργο under![]()
BUMP!!!!!!
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΦΟΥΛΑΜΑΡΑ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ
=)
ΠΑΜΕ ΡΕ ΦΟΥΛΑΜ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΧΙΠΙΔΕΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ