Page 98 of 102 FirstFirst ... 488896979899100 ... LastLast
Results 1,456 to 1,470 of 1519

Thread: Champions League 2009-2010

sex drugs n' pick n' roll wino's Avatar

len(m)e oloi gia to mesi allo auto to tzampio ligk einai tou robben, tou sneider, tou van gaal kai tou mourinio.

Kai ths kokkinhs kartas

pshnomai akoma kai na mh dw teliko fetos.

edit: kala ta mpek oute sto karaiskakh me prwta8lhth vazela 3erw gw
    Last edited by wino; 29-04-2010 at 01:21.
    Vicariously I live while the whole world dies
    Much better you than I

small time napoleon hvilelos?'s Avatar

ολα,μα ΟΛΑ,τα πραγματα του μικρου κοσμου επιστρεφουν μια μερα στις κοιτιδες αποπου προηλθαν και ειναι γλυκα συμβολικη υπο αυτο το πρισμα η σημερινη μερα του βρηκε την ιντερ μιλανου να καταφερνει μετα απο δεκατιες αλλαγης παικτων,προπονητων,φιλοσοφιας,στρατηγικων να επιστρεψει πισω σε ενα τελικο ευρωπαικου κυπελλου βασιζομενη αποκλειστικα στην αγωνιστικη μεθοδο που πρωτοκαθιερωσε,τελειοποιησε και εκανε αναποδραστο κομματι της ψυχης της σε πεισμα χρονου και συνθηκων:τον παρα φυσει βιασμο καθε εννοιας ποδοσφαιρικου πνευματος και αγωνιστικοτητας προς οφελος της σκοπιμοτητας.Πραγματικα το χαρηκα,δεν ειναι λιγο να ξαναβρισκεις την ισορροπια στην κοσμοθεωρια σου σε τοσο χαοτικες εποχες και με παθος να πανηγυριστει απο ολους τους φιλους της ομαδας οπου και να βρισκονται.Mind you,ουτε θεμα προπονητη ειναι ουτε παικτων,θα γινοταν οταν γινοταν ΜΟΝΟ ετσι.Γιαυτο,ανακουφιση και μονο απο το σημερινο αποτελεσμα Daffy,ουτε εκνευρισμος ουτε απελπισια ουτε τπτ αλλο

Τελος,με τα κωμικοτραγικα που μετρησα σημερα,απο τα γιουχαρισματα του Εξωστη σε καθε υποψια φαουλ απτο πρωτο λεπτο,τον method acting εκβισμο της κοκκινης απτον μπουσκετς,τις αγχωμενες τσαλαβουτες του αλβες,τα αμηχανα κυνηγητα του βαλντες μεχρι το αλησμονητο ανοιγμα των μπεκ στο μισο γηπεδο που ειχε να γινει απο τοτε που ο απολλων κατω σχολαριου περασε αερα απτο ντερμπυ με τον διγενη λακκωματος,μπορουμε να πουμε πως συντελεστηκε ενα σοβαρο βημα για να γινει η μπαρτσελονα η ομαδα των οπαδων της.Διολου ασημαντο γεγονος,μακαρι να το προλαβουν πριν τα τετελεσμενα
    Touch my beloved's thought while her world's affluence crumbles at my feet

Συνεργάτης Β. Τσιβιλίκα Kaserinos's Avatar

Quote Originally Posted by hvilelos? View Post
    μπορουμε να πουμε πως συντελεστηκε ενα σοβαρο βημα για να γινει η μπαρτσελονα η ομαδα των οπαδων της.Διολου ασημαντο γεγονος,μακαρι να το προλαβουν πριν τα τετελεσμενα
    Παραείναι ζοφερό για να το σκεφτομαι. Μπορώ να πω οτι αυτο, μου ξύπνησε μνημες απο ΑΕΚ, γυρω στα μεσα του '90..

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Καλά, χαλαρώστε

Quote Originally Posted by Kaserinos View Post
    ΤΟΝ ΑΡΝΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ? ΔΕΝ ΠΕΙΣΤΗΚΕ ΠΟΣΟ ΚΟΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΜΠΡΑ, ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ ? ΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΓΚΟΥΑΡΔΟ. ΝΑ ΜΟΥ ΞΕΡΑΘΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ.
    Το αρνί είπαμε, είναι τέρμα ντεφορμέ. Από εκεί και μετά φταίει και λίγο η αλεπού των πάγκων Πεπ για το όλο θέμα με τον Ιμπραιμοβιτς.

bonus: http://www.zonalmarking.net/2010/04/...iola-mourinho/
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Rad Child Nasum's Avatar

'Αμα ήμουν Γκουαρδιόλα και μόνο που θα τον έβλεπα να μπαίνει να παίξει με κορδέλα το λαστιχάκι που βάζεις στη τράπουλα,θα του κάρφωνα το δελτίο.

Σκατά στην Ίντερ.
    Мама Люба давай, давай, давай

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

το θεμα με τον ιμπρα ειναι οτι εχει να δειξει το ταλεντο του απο τοτε που ηταν αγιαξ ξερω γω
    και οτι σε αυτη την μπαρτσα δεν κολλαει παιχτης που ειναι καλος σε ενα μονο πραγμα
    δεν εχει αναγκη ενα φορ περιοχης! ποτε δεν καταλαβα - και δεν το λεω τωρα - γιατι εδωσε ετο!
    και πιο συγκεκριμενα γιατι εδωσε ετο για να παρει ζλαταν!
    αν αντιστρεφαμε τους ρολους και η μπαρτσα επρεπε να παιξει το κατενατσιο
    πειτε μου...υπαρχει περιπτωση ο ιμπρα να εκανε οτι ο ετο η ο μιλιτο?! οχι φυσικα! θα καθοταν αγαλμα στην επιθεση
    τεραστιος παιχτης αλλα δεν κανει για ΑΥΤΗ την μπαρτσα

το αλλο που θελω να σχολιασω ειναι οι φημες για μουρινιο και ρεαλ
    σοβαρα υπαρχει ανθρωπος που να πιστευει οτι θα παει ρεαλ?!
    εκτος κι αν πει στον προεδρα της ρεαλ οτι ξερεις ερχομαι αλλα κανω εγω οτι θελω!
    ακομα θυμαμαι τον ραντομ προπονητη που ειχε πριν 3-4 χρονια και ζητουσε DM και ο προεδρος του εφερε τον Owen για να πουλησει κι αλλες φανελες
    αυτοι οι οπαδοι της βασιλισσας (εν καιρω δικτατωριας) δεν πρεπει να εχουν αλλα ρουχα σπιτι τους εκτος απο φανελες ρεαλ! δεν εξηγηται αλλιως
    ξερω οτι βγαζω κομπλεξισμο αλλα ηπια τις μπυρες μου και τα λεω οπως πρεπει!
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

Συνεργάτης Β. Τσιβιλίκα Kaserinos's Avatar

Συμφωνώ ότι ηταν τέραστιο λαθος που δώσανε Ετό. Οσο για τον Ζλαταν φετος μπαλα δεν παιζει, οσο καλη πιστη και να του εχουμε.
    Περιμενω μπας και κανει τιποτες απο την αλλη σεζον. Και τοτε λεμε, αν οντως ταιριάζει στην Μπαρτσα ή οχι. Ο παραγκωνισμος του Αρνι παντως, δεν μου καθησε καλα απο την αρχη, να'ουμ.

Οσο για Μουρ(λ)ινιο και Ρεαλ, γελαει ο κοσμος. Η ομαδα ενδιαφερεται για το μαρκετινγκ πανω απ'ολα και γαμησε τα υπολοιπα.
    Ναι ξερω οι ομαδες επιχειρησεις ειναι, λεφτα θελουν να βγαζουνε..αλλα αυτο που γινεται εκει περα ειναι υπερβολαρα.
    Η βλαχια της Ρεαλ στις μεταγραφες ειναι αδιαμφισβητητη. Ακομα και ο μεγιστανας του πλουτου Αμπραμοβιτς τοτε, δεν τους ξεπερασε.
    Και αφου δεν τους ξεπερασε τοτε, μαλλον ποτε. Η πλεον αψυχολογητη ομαδα σε αυτα. Να μην κανανε ευκολιες οι τραπεζες στην Ισπανια, θα σου λεγα εγω.
    Αυτο επισης που της αναγνωριζω ειναι οτι απεκτησε Κακα και Ροναλντο που ψιλοσιχαινομαι (τον δευτερο τον παραδεχομαι σαν παιχτη btw) και τους εκανε τους πλεον γελοιους στα ματια μου. Με τις υγειες σας, φασιστακια.

O Μουρινιο ειναι μυστηριο τρενο, αλλα δεν τον βλεπω να φευγει απο Μιλανο...Εχει λιιιιγο τσιπα.
    Last edited by Kaserinos; 29-04-2010 at 04:03.

έχει δηλώσει πολλάκις πως δεν τον πσήνει η ιταλία, και γενικότερα πως τον έχουν ψήσει για μετα-φέργκιουσον εποχές και πολλές άλλες φήμες, αλλά νομίζω πως κι ο ίδιος αγγλία θέλει.

ε νταξ για μετα-φεργκιουσον ναι τον εχω
    οσο κι αν τον θελω λιβερπουλ
    αλλα ποια ρεαλ ρε σοβαρα τωρα!
    το ποδοσφαιρο αλλαξε! ας τους το πει καποιος!
    και ας κατσει να παρει και πρωταθλημα! παλι αντιπαθητικοι θα ειναι και κουμουνια!
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Kelldorain View Post

Προφανώς και πέρασε η ομάδα που το άξιζε και με 10 παίκτες από το 30'. Αυτό που έπαιξε ο Μουρίνιο προς το τέλος δεν είναι τυχαίο, το έχει δοκιμάσει φέτος σε ένα σωρό ματς με τελευταίο αυτό με τη Φιορεντίνα στο κύπελλο μετά το 1-0.
    Επίσης ειλικρινά δεν ξέρω πως περιμένατε να παίξει η Ίντερ και από που κι ας που είχατε απαίτηση να ανοιχτεί, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο αυτό που παίζει η Μπαρτσελόνα. Και ειδικά σήμερα όταν είσαι η Μπαρτσελόνα και απέναντι στην Ίντερ καταλήγεις να παίζεις με σέντρες σόρυ αλλά δεν σου φταίει κανείς άλλος. Γενικά φέτος είναι πολύ χειρότερη από πέρυσι, τι να κάνουμε να της δώσουμε πάλι όλα τα τρόπαια τιμητικά;

Στον τελικό στηρίζουμε και τους 2, οριακά Ίντερ μάλλον.
    1. Προφανως περασε η ομαδα που το αξιζε να περασει, το αν αξιζει το Τσαμπιονς Λιγκ ειναι αλλο θεμα και κατα τη γνωμη μου δεν το αξιζει γιατι δεν επαιξε συνολικα την καλυτερη μπαλα, τι να κανουμε τωρα, με το ζορι στην Ιντερ επειδη κερδισε τη Μπαρτσελονα? (απαντηση και σε Σπιριτκρασερ αυτο)
    2. Το οτι δεν ειναι τυχαιο αυτο που επαιξε ο Μουρινιο δεν το κανει λιγοτερο εμετικο.
    3. Το οτι το περιμεναμε να παιξει ετσι παλι δεν το κανει λιγοτερο εμετικο.
    4. Θα θελα να μου δειξεις εναν αγωνα στην ιστορια του ποδοσφαιρου οπου καποια ομαδα οταν εχει απεναντι της μια ομαδα με 10 παικτες στο 1/4 του γηπεδου ΔΕΝ εχει παιξει με σεντρες (και λιγες εκανε η Μπαρτσελονα ε).
    5. Δεν ξερω αν ειναι χειροτερη απο περυσι, αλλα σιγουρα αν ειναι χειροτερη ειναι ελαχιστα και οχι πολυ οπως λες.

Το πρόβλημα της Μπάρτσα δεν ήταν οι σέντρες ρε, τι είναι αυτά που λέτε.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

Rad Child Nasum's Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Quote Originally Posted by Kelldorain View Post

Προφανώς και πέρασε η ομάδα που το άξιζε και με 10 παίκτες από το 30'. Αυτό που έπαιξε ο Μουρίνιο προς το τέλος δεν είναι τυχαίο, το έχει δοκιμάσει φέτος σε ένα σωρό ματς με τελευταίο αυτό με τη Φιορεντίνα στο κύπελλο μετά το 1-0.
    Επίσης ειλικρινά δεν ξέρω πως περιμένατε να παίξει η Ίντερ και από που κι ας που είχατε απαίτηση να ανοιχτεί, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο αυτό που παίζει η Μπαρτσελόνα. Και ειδικά σήμερα όταν είσαι η Μπαρτσελόνα και απέναντι στην Ίντερ καταλήγεις να παίζεις με σέντρες σόρυ αλλά δεν σου φταίει κανείς άλλος. Γενικά φέτος είναι πολύ χειρότερη από πέρυσι, τι να κάνουμε να της δώσουμε πάλι όλα τα τρόπαια τιμητικά;

Στον τελικό στηρίζουμε και τους 2, οριακά Ίντερ μάλλον.
    1. Προφανως περασε η ομαδα που το αξιζε να περασει, το αν αξιζει το Τσαμπιονς Λιγκ ειναι αλλο θεμα και κατα τη γνωμη μου δεν το αξιζει γιατι δεν επαιξε συνολικα την καλυτερη μπαλα, τι να κανουμε τωρα, με το ζορι στην Ιντερ επειδη κερδισε τη Μπαρτσελονα? (απαντηση και σε Σπιριτκρασερ αυτο)
    2. Το οτι δεν ειναι τυχαιο αυτο που επαιξε ο Μουρινιο δεν το κανει λιγοτερο εμετικο.
    3. Το οτι το περιμεναμε να παιξει ετσι παλι δεν το κανει λιγοτερο εμετικο.
    4. Θα θελα να μου δειξεις εναν αγωνα στην ιστορια του ποδοσφαιρου οπου καποια ομαδα οταν εχει απεναντι της μια ομαδα με 10 παικτες στο 1/4 του γηπεδου ΔΕΝ εχει παιξει με σεντρες (και λιγες εκανε η Μπαρτσελονα ε).
    5. Δεν ξερω αν ειναι χειροτερη απο περυσι, αλλα σιγουρα αν ειναι χειροτερη ειναι ελαχιστα και οχι πολυ οπως λες.
    1.Αν το τσουλού ήταν πρωτάθλημα με βαθμολογία,η Μπαρτσελόνα θα το έπερνε στο ρελαντί.Από αυτή την άποψη ναι,έχει παιξει τη καλύτερη μπάλα,τη πιο φαντεζί και έχει και Λίο.Από την άλλη όμως το τσουλού έχει νοκ άουτ παιχνίδια και φυσικά τελικό,όποτε είναι πολύ σχετικό αν εν τέλη ο εκάστωτε πρωταθλητής ευρώπης άξιζε τη κούπα ή όχι.
    2.Ναι.
    3.Ναι.
    4.Δεν το προλάβαμε,αλλά ο Άγιαξ με το τόταλ φούτμπολ απόσο ξέρω και μου έχουν πει,γαμούσε τους γλοιώδεις ιταλούς με σουτ έξω από τη περιοχή.
    5.'Ειναι χειρότερη από πέρυσι.Το ταβάνι του κορδέλα είναι μια ομάδα που μπορεί το πολύ να πάρει πρωτάθλημα στη χώρα της(Ίντερ και Γιουβέντους των προηγούμενων χρόνων).Ο Ετό από την άλλη είναι στράικερ με αρχίδια.

Κατά τα άλλα μας πονέσανε τα ματάκια μας.Κάρτα για καθυστέρηση στο πρώτο ημίχρονο ούτε οι ομάδες του Τραπατόνι.Και εντάξει να πω ότι ήταν καμιά Ντιναμό Τιφλίδας πάει και έρχεται.Η Ίντερ είναι ρε.Αριστερό μπακ ο Ετό,αμυντικό χαφ ο Μιλίτο και τερματοφύλακας ο Σνέιντερ.Ντροπή ρε μαλάκες,ντροπή να πουμε.
    Last edited by Nasum; 29-04-2010 at 06:11.
    Мама Люба давай, давай, давай

το ειπα και για το κυπελο
    αντε ας το πω κι εδω! το αποτελεσμα μετραει!!!
    ο Ζοζε ειχε ενα στοχο! το τσου λου
    και οπως τωρα με το αρης-γαυρος στην πατρα λες "κερδισε ο γαυρος τον αρη" και οχι "κερδισε ο γαυρος τον αρη που εκεινη την χρονια επεσε κατηγορια"
    ετσι και σε 4 χρονια θα λες "πηρε η ιντερ το τσου-λου" και οχι "πηρε ο Ζοζε τηλεφωνο τον Σουλη"
    οι τιτλοι κανουν τις ομαδες μεγαλυτερες και αυτο σαν αρειανος το ξερω καλυτερα απο ολους σας!
    ευχαριστω!

Радость простых мелодий Fireknight's Avatar

apaisio pragma afto pou eida apo tin Inter . H Barcelona eixe metria apodosi , alla de nomizo na einai genika poly xeiroterh apo persi .
    kai fysika min ksexnate oti :
    Quote Originally Posted by Daffy View Post
    koufales ama to kane afto o santeas,tha xlevazate mexri tou xronou.
    the game is the game

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

με το 3-1 καβάτζα και 10 παίκτες από το 30', θα ήταν μεγάλη μαλακία να ανοιχτεί απέναντι στην μπαρτσελόνα.
    Rock or Nothing