η ιντερ θα παιξει καλη μπαλα στον τελικο
και θα τον παρει! ετσι πιστευω!
η ιντερ θα παιξει καλη μπαλα στον τελικο
και θα τον παρει! ετσι πιστευω!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
εντάξει αλλά ούτε ο Κομπότης δε θα άνοιγε τα μπεκ ( . ) να ποτίσουν την ώρα που πανηγυρίζουν οι άλλοι. μπλουζάκια και διαφημιστικά τώρα στο βρόντο =(
επίσης, παίζει ο Κατσαρός να είναι ο πιο βαρετός άνθρωπος στογκόσμο ε. να έχετε κοινούς γνωστούς πχ και να τον έχεις δίπλα σου σε ένα τραπέζι.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
Πουτσα μπαλα κατενατσιο
ΤΑΡΧΙΔΙΑΜ στο χαιπ σασ μαλακεσ.
ΜΟΝΟ
![]()
Χαχαχαχ περιμένουμε δηλώσεις του Θεού για το 1-0.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
meta tin istoriki allagi milito me kordova,elega pos itan thema xronou na valei k ton deftero termatzi.alla tou xan teliosei oi allages mallon
resital taktikis![]()
Αξιζε να παει Ιντερ τελικο, για ολη την μπαλα που επαιξε φετος. Bayern ειμαι απο τα νιάτα μου, οποτε γι'αυτο στηρίζω.
Δεν χαιρομαι με την μπαλα που παιζει.
Aγαπάω Μουρινιο και ειναι ο καλυτερος προπονητης του γκοσμου. Δεν λυπαμαι Μορατι για τα βουνα λεφτα που εχει δωσει..Τι κριμα και μαλακιες.
Αλλα οχι να σηκώσει και την κούπα...Η ομαδα που την εμαθα, σαν τον ΠΑΟΚ της Ιταλίας...Αν ηταν να δωσουνε την κουπα στον Μουρινιο, ΝΑΙ.
Αλλα οχι Ιντερ. Την συμπαθησα μονο, γιατι μου εφερνε καλα αποτελεσματα στο διπλο στο Pro Evolution..Απο κει και περα, loser-o-πουλοι.
Ομάδα με αρχίδια την έκανε μονο ο Μουρίνιο και την κούπα την αξίζει αυτός. ΤΕΡΜΑ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ.
Xeirotero pragma pou exo dei fetos sto Champions League. Apotheona tin fetini xronia kai oles tis omades gia mia poly kali xronia podosfairou, alla auto to pragma den vlepotan. Me 10 paiktes sto ENA TETARTO tou gipedou gia 60 lepta...
Gnisios koblexismos apo anti-Barcelonistas omos metrise![]()
Ston teliko parola auta eimaste me Inter, afenos gia na parei o Mourinio ena (an kai den to axizei fetos) kai gia na doume kai kamia alli omada na to pairnei, afeterou giati emeis eimaste anoteroi kai de tha upostirixoume tin antipali omada apo auti pou kerdizei ti sumpatheia merikon. Prospoiisi Pique pantos ola ta lefta. Pao na xeraso giati thimithika tin taktiki tis Inter
(autoi eiste)
Τι εννοείς δεν το αξίζει; Υπήρχε περίπτωση να μπορούσε κανείς άλλος να φέρει την Ίντερ ως εδώ; Έχει δείξει πως τους έχει κάνει σοβαρή ομάδα είτε με διάφορους αγώνες στην Ιταλία, είτε στο τσουλου (βλ. το ματς του 3-1 που είναι καθαρά αποτέλεσμα μουρίνιου).
Αλλαγή μιλίτου ήταν λογική, δε μπορούσε να πάρει τα πόδια του. Οκ η κούραση από τη μια να μαρκάρεις στην άμυνα και μετά να είσαι ο μόνος που περνάει και τη σέντρα θα ήταν μεγάλη, αλλά από ένα σημείο και μετά ήταν τόσο χώμα που έβγαζε τα πλάγια με κεφαλιές έξω, ροφλ.
Επίσης κόρνερ με 2 παίχτες, χαχχαχ
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
αντιποδοσφαιρο ftw
ακυρωμένο γκολ στο 92
ωραία πρόκριση![]()
Έβαλε Μουντάρι και Μαριγκα. Μέσοι και οι 2 μεν αλλά αν δεν κάνω λάθος και οι 2 είναι πιο επιθετικογενείς, μάλιστα ο μαριγκά ήταν ο μόνος που πήγε να πρεσσάρει στην άμυνα (..) της μπάρτσα αλλά οκ ήταν μόνος και με 2 πάσσες τον περνούσαν. Είχε ακόμα και τον Ετό μέσα που σαν σωστό σκυλί έτρεχε με παλαβή ταχύτητα από τα αριστερα και ήταν καλυμμένος.
Δεδομένου που ο αμπαλολτελης δε θα ξαναπαίξει όλη τη σαιζον δε νομίζω πως είχε και άλλον.
Φυσικά είμαστε με Μπάγιερν, από πριν τον γύρο φυσικά, όχι τώρα που είναι τελικό.
Έχει ΟΛΛΑΝΔΟ προπονητή.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club