Όπως και να'χει, εγώ είμαι ερωτευμένος με τον Μουρίνιο...![]()
Όπως και να'χει, εγώ είμαι ερωτευμένος με τον Μουρίνιο...![]()
Δεν το βλέπω μαγκες..Βγάλε τον ΧΕΣΤΗ ΤΟΝ ΣΟΥΗΔΟ και βαλε οτιδήποτε αλλο...Μέχρι και Κρίκιτς.
ε για αυτο στηριζε ηττα ιντερ μπας και παει λιβερπουλ!
α ρε ζλαταν...σουλης παπαδοπουλας που σου χρειαζεται να σου καρφωσει το δελτιο ρε πουστη
ο μεσι οταν βγαινει δεξια εχει χωρο! δεν το βλεπει?!
τα παντα ολα!
παμε για γκολ στο 46 και προκριση στο 93!!!!!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Spoiler
Last edited by Akatanomastos; 28-04-2010 at 23:05.
But, suddenly, I viddied that thinking was for the gloopy ones and that the oomny ones use like inspiration...
αχαχαχα ναι το παρατηρησα και στο λιβε
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Εβαλε Κρικιτς, δοξα τον θεο..
malaka de ginetai...einai toso sixamata pou tha stirizw bayern e
ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. Εννοείται στηρίζουμε Bayern, οπως και να'χει...ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΙΤΑΛΟΙ.
Eksw ta tsoutsekia oi katalanoi. Oles oi malakies pou eipan prin ton agwna sto gkwlo tous!![]()
But, suddenly, I viddied that thinking was for the gloopy ones and that the oomny ones use like inspiration...
μπαα εδω στηριζω ιντερ!
οι αλλοι ειναι...γερμανοι ρε μαλακα!
τον εχεις δει τον σβαινσταιγκερ? δεν γινεται να υποστηριξω τετοιο πραγμα
Μουρίνιο
Εγώ αυτό το λέω πρόκριση με ΑΡΧΙΔΙΑ. Με 10 απ' το 30' απέναντι στη Μπαρτσελόνα που μέχρι τώρα δεν είχε αντίπαλο.
Κατενάτσιο οκ, αλλά ρε φίλε πρόκριση παίζεται, δεν πας για το θέαμα.
Και στο κάτω κάτω κρίμα και η Ίντερ, τόσα λεφτά κάθε χρόνο χωρίς αντίκρυσμα, ας το σηκώσει φέτος![]()
fantastika pramata
soulopapadopouloi vs vampouitens
den pernan oi meres!