Oταν οι μπουρτζοβλαχοι ταυτιζουν ενα συγκεκριμενο ειδος με το προϊον χαμογελας με κατανοηση.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
ναι αλλα γιατι ολοι λετε Αμερικη και οχι Ηνωμενες Πολιτειες Αμερικης?
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
Γιατι δεν ακουσαμε και αυτους να αυτοπροσδιοριζονται ως usa residents αλλα americans και αντε το πολυ from....name the state.
Και ως συνωνυμο ενος προιοντος να εχει επικρατησει καποιο ειδος, οταν θελεις κατι συγκεκριμενο ονομασε το το γαμηδι η ζητα τη μαρκα που προτιμας να δεις αν υπαρχει.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Στην υποκουλτουρα του εγω-και η φετα μου, το καλαμακι μου, το σκατινι μου- και κανεις αλλος αναφερεται το μπουρτζοβλαχος και οχι στην ιδιαιτερη καταγωγη.
Μην ανεβάζετε το επίπεδο του οφτόπικ.
It is known.