ενας τυπος στα εβερεστ σημερα ειπε το κασερι μου, ΤΥΡΙ.
ενας τυπος στα εβερεστ σημερα ειπε το κασερι μου, ΤΥΡΙ.
υπομονή
Αν και συμφωνώ με τους βόρειους πανω σε αυτο, να ξέρεις οτι το υφος, το χιουμορακι της πλακας και η καρεκλια που βγαζετε, τα γαμανε ολα.
Τπτ προσωπικο, απλα μου σπατε τα αρχιδια που ενω εχετε δικιο (πανω σε αυτο) αναλωνεστε σε αστειακια με το καλαμακι του φραπε..και στην τελικη καλα σας κανουνε οι αΘηναιοι που σας τσιτωνουνε, αφου μυαλο δεν βαζετε.
P.S. : Να φανταστεις μου σπαγε τοσο τα αρχιδια ολο αυτο, που αργησα καμποσα χρονια να καταλαβω ποιος εχει δικιο τελικα. Τοσο συγχυση μου προκαλουσατε. ΘΥΜΗΣΟΥ...Μαζι σας ειμαι σε αυτο.
ε η μεταξυ μας καζουρα ειναι το τελευταιο που μας εμεινε ως ελληνες
μην μας το στερεις κι αυτο
να θυμισω ανεκδοτα κορκολη?! κτλ κτλ κτλ
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Nα μην μιλήσω για τα "κασέρια" γιατι σιγουρα το λέτε επιτηδες. Έτσι, απο αποψη. Χωρις συγκεκριμμενο λόγο. Κόντρα για την κόντρα.
Το λένε και σε αλλες περιοχες, btw..![]()
Εδω στον Νοτο το λεμε οπως γουσταρουμε. Σαν παμε στο Βορρα το λεμε οπως θελουν για να μην μεινουμε νηστικοι..ή για να μην μας πρηζουν τα παπαρια...
1) e4, c5
2) Νf3
Αυτος ρε λέει να το διαβάσεις κανά δυο φορές και λογικά θα καταλάβεις. Αν δεν και τότε, ψάξου.
I'll bury you in your god's fucked garden
κασέρι είναι ΕΙΔΟΣ τυριού .-
Rock or Nothing
αυτο ειναι πιο σπαστικο και απο το θεμα με το σουβλακι ε δικιο εχει ο ρεηβεν
Ναι σύμφωνοι αλλά όταν πας ξερω γω σε μια ταβέρνα δεν λες "φέρτε μας τυρι παρακαλώ". Λες φέρτε μας μια φέτα.
Αντιστοίχως και όταν λες τι να σου βάλουν σε ένα τοστ λες "βάλτε μου κασέρι".
Αν μου πεις να σου βάλω τυρί στο τοστ εγω μπορεί και να σου βάλω Camembert, εσύ θα το φας ?
I'll bury you in your god's fucked garden