Page 27 of 75 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast
Results 391 to 405 of 1117

Thread: Αναρχισμός και αντιφάσεις

δήθεν asimoulis's Avatar

κοίταξε να δεις εγώ με την υφανέτ π.χ. καμμία σχέση αλλά αν γίνει ντου μάλλον θα πάω εγώ και άλλος κόσμος. μάλλον επειδή δεν είναι μόνο acab αλλά επειδή προβληματίζονται εδώ και χρόνια οι άνθρωποι για την κοινωνική χειραφέτηση και υπάρχουν ξεκάθαρα πολιτικά.
    τέλοσπάντων το άραγμα σε πάρκα με μπύρα από περίπτερο είναι πολιτικά μια χαρά δεν το συγκρίνω είναι δικαίωμα.

το ότι φορτώθηκαν στο βιολογικό είναι πολύ βόλεμα για αυτούς δλδ τι θα κάναν αν δεν υπήρχε? μάλλον έχω εμπάθεια με το πανκ οι τύποι μόνο για αυτό ζούνε και για κάνα ξεκαύλωμα στο κάγκελο, είναι και λίγο πρόβλημα ε?
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

φτερησλέξ Tispanagias tamatia's Avatar

Ρέητζ. δε μπορώ να σου απαντήσω γιατί μιλάω με τα όσα βλέπω τα τελευταία 2-3 χρόνια και βάσει μόνον αυτών, μεγαλύτεροι μου λένε ότι έχουν αλλάξει άρδην καταστάσεις. Φαντάζομαι πως μεγάλο ρόλο παίζουν και οι κόντρες που έχουν οι χ με τους ψ και πάει λέγοντας -όσον αφορά το κόσμο που μαζεύεται- αλλά παρατήρησα πως ακόμη και τα παιδιά που έμεναν στα λυόμενα και τα πράγματα τους είχαν μαζέψει και δεν έδειχναν κάποια ιδιαίτερη διάθεση να αντιδράσουν πιο ενεργά. Ίσως το γεγονός πως αρκετός κόσμος έβλεπε αυτούς τους χώρους σαν λαηβάδικα τόσα χρόνια να έπαιξε μεγάλο ρόλο και να ήταν αργά για κάτι πιο ουσιαστικό. Ίσως πάλι, αρκετοί να το θεωρούσαν δεδομένο πως θα τα γκρεμίσουν.

μάλλον έχω εμπάθεια με το πανκ οι τύποι μόνο για αυτό ζούνε και για κάνα ξεκαύλωμα στο κάγκελο, είναι και λίγο πρόβλημα ε?
    Δεν ενέχει πολιτική αυτό δλδ?
    It is known.

δήθεν asimoulis's Avatar

ακριβώς όση πολιτική ενέχει και το bungee jumping ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο.

ίδια αδρεναλίνη χωρίς την περιττή προβοκάτσια!!!
    Last edited by asimoulis; 24-04-2010 at 17:33.
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

Γκούγκλαρα "bungee jumping" και κατέληξα στο ότι μάλλον έχεις εμπάθεια με το πανκ.
    It is known.

agit-spam attack Agoraphobic_S.I.'s Avatar

Φυσικά και δεν έχει πολιτική σημασία ένα οποιοδήποτε καγκελάκι χωρίς λόγο μετά από συναυλίες και πάρτυ, ή μάλλον έχει όση πολιτική σημασία έχουν και τα μπάχαλα στα γήπαιδα. Η "άμεση σύγκρουση με το κράτος" είναι μια πολύ καλή δικαιολογία, ειδικά όταν μπαινοβγαίνεις στο άσυλο για να μη νιώσεις κι εσύ πάνω σου τα χτυπήματα του "αντίπαλου στρατοπέδου". Άμεση σύγκρουση δεν μπορεί να κάνει κανείς, ακόμα και τα κομμάντα του ενόπλου κάποια στιγμή θα σκοτωθούν ή θα μπουν φυλακή, όπως μας δείχνει η ιστορία.

(γράφω για "άμεση σύγκρουση" γιατί αυτή είναι η κυριότερη πρόφαση που προβάλλουν οι εραστές του κάγκελου)

Ενας χώρος χαρακτηρίζεται από τη μορφή που του δίνουν τα άτομα και οι συλλογικότητες που τον διαχειρίζονται. Όχι, δεν νομίζω ότι φταίει ο κόσμος που πήγαινε στα λαιβς και δεν πήγε όταν ρίχνανε τα κτήρια. Για μένα που δεν είχα πάει ποτέ στη Στριτ Αττακ το ότι έβλεπα στο ιντερνετ μόνο αφίσες για συναυλίες μου δείχνει ότι οποιαδήποτε άλλη μορφή πολιτικής εκδήλωσης και παρέμβασης απουσίαζε. Όταν λοιπόν διαχωρίζεσαι εσύ ο ίδιος και γίνεσαι "συναυλιάδικο", γιατί ο κόσμος να μη σε λογαριάζει μόνο ως τέτοιο;

Κακά τα ψέμματα, όταν δεν έχεις πολιτικό χαρακτήρα δε θα σε υπερασπιστούν ούτε οι 100-200 μπαλαντερς της υπεράσπισης πολιτικών χώρων. Κανείς δε θα ενδιαφερθεί για το συναυλιάδικο που γκρεμίστηκε. Επειδή ο α/α/α χώρος καθορίζεται σχεδόν αποκλειστικά από σχέσεις συμπάθειας/αντιπάθειας, είναι λογικό αποτέλεσμα να σε υπερασπιστούν μόνο όσοι σε συμπαθούν, ειδικά αν τα άτομα που διαχειρίζονται τη Στριτ Αττακ έχουν αποδειχτεί "προβληματικά" και "ανταγωνιστικά" στη συμπεριφορά τους απέναντι στις υπόλοιπες καταλήψεις ή συλλογικότητες της πόλης (δεν ξέρω πραγματικά τι έχει γίνει, εδώ πάντως αυτά ακούγονται).

Νε. Και άντε τόσα άτομα είδαν σαν απλό συναυλιάδικο την street attack και την όποια street attack, τη στιγμή που αυτή αποτελεί ένα χώρο ελεύθερο και διοργανώνονται συναυλίες που εγώ και εσύ μπορούμε να παρακολουθήσουμε χωρίς κανένα αντίτιμο, δεν "οφείλεις" να τον υπερασπιστείς αυτόν το χώρο, εφόσον πηγαίνεις και περνάς καλά?

Έστω ότι ανήκεις σε "αντίπαλο στρατόπεδο", δεν πρέπει να πας να στηρίξεις για να μη γκρεμιστεί αυτός ο χώρος? Όλα δείχνουν πως αύριο μεθαύριο θα είναι ο χώρος που στεγάζεται η δική σου κατάληψη αυτός που θα τεθεί υπό απειλή.

Όσον αφορά το πολιτικό στοιχείο στην street attack, μου αρκεί που ανέβαιναν επί σκηνής άπλυτοι και μέσω των στίχων τους προπαγάνδιζαν πράγματα που πιστεύω και πολεμώ για αυτά. Χωρίς να παρεμβαίνει το χρήμα πουθενά. Αν αυτό δεν ενέχει πολιτικό στοιχείο, τότε τι. Το θέμα είναι πώς έβλεπαν όσοι πήγαιναν εκεί, αυτό το οποίο λάμβανε χώρα. Τι να πω, ίσως έπρεπε να πληρώσουν εισιτήριο για να δώσουν βάση (?).

Προβληματικά άτομα θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν από άτομα τα οποία είναι τα ίδια προβληματικά. Τα προσωπικά σε τέτοιες φάσεις πρέπει να μένουν απ'έξω.
    It is known.

δήθεν asimoulis's Avatar

χα. δεν είναι προβληματικό να σαρέσει μονο το πανκ και το καγκελάκι. προβληματικό είναι να σε αρέσει μόνο το πανκ και το καγκελάκι και να ευαγγελίζεσαι την ανατροπή.
    πω τα ίδια και τα ίδια σόρρυ.
    Last edited by asimoulis; 25-04-2010 at 00:28.

read between the lines Shadowking's Avatar

Ε, ρε κόλλημα κακό με την street attack.
    Για να αποσαφηνιστούν κάποια πράγματα, η street attack, εκτός από liveάδικο, αποτελούσε και "κατάληψη στέγης" aka χαιμετυπίο που την αράζανε διάφορα φρικιά της κακιάς φάρας. Η ίδια η κατάληψη, πολιτικά είχε μείνει μείνει στο "diy της φάσης" και στην τελική καλά έκανε. Ο λόγος που όταν την ρίξανε ήταν μαζεμένοι περί τους 30 φρίκουλες μόνο μπορεί να αποδοθεί στην μέρα (δευτέρα του πάσχα), αλλά το γεγονός ότι και μετά που ανοιξαν οι σχολές, τα φρικιά φάγαν το αρνί τους κτλ δεν κουνηθηκε φύλλο, δεν είναι κατα βάση ότι αποτελούσε diy liveάδικο.

Όταν έχεις έναν χώρο που μπαινοβγαίνουν και τέλοςπάντων, θεωρούνται "δικοί σου" διάφοροι τύποι που έχουν κάνει μαλακίες χοντρές, (θα εξηγήσω) και εσύ δεν επιλέγεις να τους σουτάρεις από κει μέσα αλλά τους παρέχεις άτυπη κάλυψη, είσαι άξιος της μοίρας σου. Είπαμε, αυτιστική η αναρχία με την αλληλεγγύη αλλά έχουν ακόμα και αυτοί κριτήρια, λολ.

Σκηνικά:

1) Ανοιγμένο κεφάλι μέλους του σχήματος των Πολ. Μηχανικών (el condor passa), για τον τύπο ξέρω ότι το πρώτο-δεύτερο βράδυ φοβόντουσαν για την ζωή του ακόμα. Αφορμή; Σε πάρτυ του σχήματος στο πολυτεχνείο οι φρίκουλοι "απαλλοτρίωναν" pc και άρχισε μανούρα.

Η street attack διαλύθηκε λίγο καιρό μετά από φοιτητές, ΕΑΑΚ, κόσμο από αναρχία κτλ

2) Πέρσυ στους ska-p οι φρίκουλοι δείρανε έναν υφαναταίο άσχημα. Την άλλη μέρα, γεια σου street attack από ΑΚ και ΥΦΑΝΕΤ.

Τελικά οι βλάκες βάλανε και γκαζάκια στην υφανετ προσφατα και αναλάβανε και ευθύνη. Ε τι κόσμος να μαζευτεί για αλλυλεγγύη στους καθυστερημένους, το μόνο που έχει νοήμα είναι σε επίπεδο ασύλου, αλλά με στο πάσχα χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι.

post apo ton 5o ths gada
    A loaded gun won't set you free.
    So you say.

Αρχικά, εύγε για το "απαλλοτρίωναν" και την αναφορά στην ΑΚ.

Το ερώτημα βέβαια είναι, πώς τα ξεχνάς όλα τα παραπάνω και σκας σε συναυλίες και όταν είναι να τα γκρεμίσουν τα θυμάσαι και αλλάζεις στάση. Αυτό. Και δε πάει σε εσένα.

Αναρχισμός και αντιφάσεις.
    It is known.

Spammity Spam rat_poison's Avatar

Quote Originally Posted by Shadowking View Post
    <Post με αρχίδια>
    Εδώ είσαι.
    Και μάλιστα να προσθέσω στα "σκηνικά" ηλιθιώδη μπάχαλα άνευ λόγου και αιτίας και συμπεριφορές που, χωρίς να γίνονται με αυτό σκοπό (δε νομίζω ότι υπάρχει σκοπός γενικά σε τόση απύθμενη βλακεία), καταλήγουν χειρότερη προβοκάτσια από επί τούτου προβοκατόρικες ενέργειες.
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Quote Originally Posted by Tispanagias tamatia View Post
    Το ερώτημα βέβαια είναι, πώς τα ξεχνάς όλα τα παραπάνω και σκας σε συναυλίες και όταν είναι να τα γκρεμίσουν τα θυμάσαι και αλλάζεις στάση. Αυτό. Και δε πάει σε εσένα.

Αναρχισμός και αντιφάσεις.
    δεν αλλάζεις στάση, πας να δεις το κραστ σου με μπύρες απ' έξω και δε δίνεις φράγκο στο κράνος. δε στηρίζεις με κάποιο τρόπο δηλαδή, εκτός αν ο αριθμός των ατόμων που μαζεύονται για τις 2 ώρες του λάιβ είναι αυτοσκοπός.

Δε γράφω πουθενά πως "στηρίζεις" αλλά το γεγονός πως βρίσκεσαι εκεί, άρα σου αρέσει. Άσχετα με το ότι και μπύρα να αγοράσεις από το μπαρ δε λέει κάτι. Επίσης, δε θυμάμαι να έχει κυκλοφορήσει κράνος στριτ ατακ. Απλώς ξαφνικά κάποιοι θυμήθηκαν ανοιχτά κεφάλια, μπάχαλα και ιστορίες για να δικαιολογήσουν την απραξία τους. Ούτε ο ξήγας τόση θραύση.

Η αναφορά μου στο όλο θέμα γίνεται για τον απλούστατο λόγο πως χάθηκαν χώροι όπου γινόντουσαν απίστευτα αυτοοργανωμένα λάηβ και πάρτυ και το πως κάποιοι που μιλάν για καβάτζα όσον αφορά το βιολογικό είναι ηλίθιος συμβιβασμός.

Τέλος πάντων, το ότι άτομα από στριτ ατακ θέλουν να χωθούν σε βιολογικό για να φέρνουν μπάντες κτλ ακούγεται κάπως. Θα δείξει.

Δε ξέρω γιατί βρέθηκα να υπερασπίζομαι κατά κάποιο τρόπο την στριτ ατακ. Μάλλον επειδή είδα εκεί από varukers και disorder μέχρι ΑΡΧΙΔΙΑ.
    Last edited by Tispanagias tamatia; 26-04-2010 at 07:07.
    It is known.

Senior Member VacuumInsulationPanels's Avatar
    με μικροσκοπικους πορους απο πυρογενη πυριτικα αλατα

σχετικα με στριτ ατακ, αν αναφερεσαι στην πιο προσφατη επιθεση στην υφανετ, δεν προηλθε απο αυτους, τουλαχιτον τοτε λεγανε για χουλιγκανια. γεγονος ειναι οτι οι αλλες καταληψεις δεν τους πολυ γουσταρουν, προσωπικα δεν μου αρεσει το καλεσμα πορειας με ολους τους αλλους εκτος απο αυτους. μιλαω για αφισακια πορειων στο παρελθον. γενικα, εκ των εσω της στριτ ατακ, επεφτε πολυ καταπιεση απο τα "μεγαλα κεφαλια" που σε αυτη την περιπτωση οντως υπηρχαν.

όλα στην φόρα.
    Μάγκες χρωστάμε λεφτά από το φεστιβάλ ΕΑΑΚ Βόλου, θα περάσει ιντερνετικό κράνος για τα ψιλά σας.
    So you say.

Quote Originally Posted by Tispanagias tamatia View Post
    Απλώς ξαφνικά κάποιοι θυμήθηκαν ανοιχτά κεφάλια, μπάχαλα και ιστορίες για να δικαιολογήσουν την απραξία τους. Ούτε ο ξήγας τόση θραύση.
    Τα περι απραξίας αν θες τα συζητάμε.
    Για τα ανοιγμένα κεφάλια κτλ τα ανέφερα μόνο και μόνο επειδή άνοιξε κουβέντα για το ότι ρίξανε την street attack και δεν ασχολήθηκε κανένας, ενώ αν τολμούσανε και ακουμπούσανε πχ υφανέτ θα καιγότανε η πόλη 2 μέρες. Και σιγά τα άγνωστα γεγονότα.
    So you say.