το μαυρο και το λευκο δεν θεωρουνται χρωματα.
το μαυρο και το λευκο δεν θεωρουνται χρωματα.
υπομονή
Φυσικά και θεωρούνται χρώματα. Ουδέτερα βέβαια ή αχρωματικά, αλλά αν μη τι άλλο, χρώματα.
Αμέ,
χρώμα
ένα φυσικό χαρακτηριστικό που αντιστοιχεί σε συγκεκριμένο μήκος κύματος του ορατού φάσματος της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας (φωτός)
μια συγκεκριμένη σύνθεση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων μέσα στο ορατό φάσμα, που γίνεται αντιληπτή ως ομάδα
ένα φυσικό χαρακτηριστικό των υλικών σωμάτων που εξαρτάται από το ποια μήκη κύματος ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας αντανακλώνται στην επιφάνειά τους
απόχρωση, σε αντίθεση με τα αχρωματικά χρώματα (μαύρο, άσπρο και τα γκρίζα)
ο τόνος του ανθρωπίνου δέρματος, ειδικά σαν φυλετική ή εθνική ένδειξη
η βαφή, η μπογιά, η χρωστική ουσία
(μεταφορικά) ενδιαφέρον, ειδικά σε μια ειδική περιοχή
παρααναλυσατε την παλετα-ζωγραφου-για-το-ποδι
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Χαμός γίνεται για τα παπούτσια μου. Βρε μήπως σας αρέσουν τελικά?!?!?
I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.
εμενα μου αρεσουν! οχι πανω μου!
θα μου αρεσαν σε γυναικα!!!
βεβαια πρεπει να συνοδευονται και απο αναλογο dress code ε!!!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
εεε τωρα μου βαζεις δυσκολα!
το εχω στο κεφαλι μου αλλα δεν περιγραφεται! σορρυ
κατι σε στυλ βγαινω residents,art house αλλα παω και ναυαρινου για μπυρες
μαλλον δεν με πιανεις το ξερω!!!
εδιτ:τι εγινε?! εκανες delete το ποστ?
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Ε ναι, γιατί είδα την πικ και ταράχτηκα
Εν τω μεταξύ ανέφερες όλα όσα σιχαίνομαι. Ρεζιντεντς, "αράζω με τα σκεητ φιλαράκια μου ναυαρίνου για μπύρες" κλπ :/ Αρτ χαουζ επιφυλάσσομαι, δεν έχω πάει. Θα πάω με τα παπούτσια μου και θα τσεκάρω αν νιώθουν άνετα εκεί μέσα.
Αφού αρέσουν σε μένα και στον τιςπαναγιας ταματια (Εβραίος), είμαι οκεη.
Last edited by Cookie Monster; 25-04-2010 at 12:12.
οχι ρε σκειτ!! αυτοι φορουν σταρακια ΜΟΝΟ!!!
να βαλω και μπερλιν στην λιστα???![]()