έτσι λεγόταν τότε
χαχαχ ναι. ειναι το στανταρ βιβλιο που χουμε διαβασει ολοι καπου μεταξυ πεμπτης δημοτικου και 2ας γυμνασιου
There is a light that never goes out
DOLCA λέει ρε μαλάκα...
και χυμός φλώρινα...
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
ε μην βαρας ρε αφου αλλες εταιρειες γραφει!!!
(προφανως και δεν εννοω το "nintendo")
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Μάθε μπαλίτσα: Silicon & Synapse ονομαζόταν η εταιρία πριν αλλάξει όνομα το '94 σε Blizzard Entertainment.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
τα παντα ολα!!!!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
απο το παστ του μασουτη ισως!!!!
Ποιό ζαβό απο εσάς έψαχνε το τραγούδι που έλεγε "πιές πιές της ταραχής το κρασί, πιές πιές μέθα μια νύχτα κι εσύ"?
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.