Καλε, φχαριστω πολυ.![]()
εξαλλος ο πατερας σου μπριτνευ
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=127385&cid=11
Ορισμένες φορές με τρομάζει η ευθύτητα των ανθρώπων. Στεκόμουν πριν από λίγο δίπλα σε μια τύπισα γύρω στα 40-45, η οποία μιλούσε στο τηλέφωνο και ήταν όλο γέλιο και χαρά και τελείωσε τη συνομιλία της λέγοντας "σαγαπώ πολύ μωράκι μου, φιλάκια", για να ακολουθήσει ένα "άντε γαμήσου πουτάνα" με το που έκλεισε το τηλέφωνο.
Ωραία πράματα.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
σε δίλημμα άλλη μια φορά.
έχω μια τσάντα κ δε μπορώ να τη βλέπω έτσι μαύρη κ έρημη μπλα μπλα μπλα
star trek ή zombies?
satan was a lez
ζομπιζ
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Xρονια καλα κτλ.
Αυτο με το την "ευθυτητα" εξαιρετικη φαση.
Προσπερνω στον δρομο φιλο μου που μιλαει με ενα ζευγαρι και δεν προσεχουμε ο ενας τον αλλο. Στο καπακι το ζευγαρι ακολουθει την ιδια πορεια με μενα και τους ακουω να ανταλλασουν ινφο για τον γνωστο μου. Η κυρια αναρωτιεται αν εχει φραγκα και ο κυριος απαντα, μπα, ο πεθερος του ξηγιεται, αυτος δεν βγαζει απο τις καλλιεργειες. Κυρια, ειπα κι εγω, εγινε ανθρωπος κι αυτος.
Μετσαλ. Γελουσα μονη μου σαν την ηλιθια.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
αχαχαχα, ευχαριστω ρε
δε παιζουν τετοια πια. αλλαξε το facebook. τωρα εχει like για τα fanpages και δε μπορεις να κανεις suggest. δε θα σου ξαναστειλουν request.
υπομονή
Χρόνια πολλά σε μπιζάριο/Γιώργηδες/Γεωργίες
Εμένα μια χαρά μου ρχονται suggestions πάντως. Εκεί φαίνονται σαν pages και όταν μπαίνεις μέσα έχει κουμπί Like αντί για Become a fan.
γαμωτο και χαρηκα οτι σωθηκα
φχαριστω και για τις ευχες![]()
υπομονή
Γρόνους πολλούς ρε καραπουshιουκλή
με μια μικρή καθυστέρησηχρόνια πολλά ανεψούλη ... πολύχρονος
![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ