Page 323 of 562 FirstFirst ... 223273313321322323324325333373423 ... LastLast
Results 4,831 to 4,845 of 8424

Thread: PC & Games Offtopic thread

Senior Member cloud's Avatar

Φυσικά τα σώζει, μαζί με history και νομίζω τα tabs που είχες ανοικτά. Κάποια στιγμή θα γίνει και built-in στο firefox.

δήθεν asimoulis's Avatar

This release is an accomplishment of weeks of investigating, experimenting, testing and lots of hard work.
    Last edited by asimoulis; 21-04-2010 at 20:47.
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

Senior Member

Επιτέλους έμαθαν οι ER χρήστες να κρατάνε online bookmarks

Δείτε τι λένε οι slashdotters για το άρθρο που πόσταρε ο Marillion: http://games.slashdot.org/story/10/0...n-Never-Be-Art

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Quote Originally Posted by Phoebus View Post
    Επιτέλους έμαθαν οι ER χρήστες να κρατάνε online bookmarks

Δείτε τι λένε οι slashdotters για το άρθρο που πόσταρε ο Marillion: http://games.slashdot.org/story/10/0...n-Never-Be-Art
    Το άρθρο του Egbert είναι προβληματικό σε τρια βασικά σημεία:
    α) Δεν παρουσιάζει ένα σταθερό σύνολο κριτηρίων, με τα οποία κρίνεται τι θεωρείται και τι όχι τέχνη. Αντιθέτως, διαπραγματεύεται τον ορισμό καθ' όλη τη διάρκεια του άρθρου, κατά τρόπο που πάντα να ταιριάζει στην περίπτωση.
    β) Κάνει ένα πολύ συνηθισμένο σφάλμα, κυρίως όταν αναφέρεται στο Waco, να θεωρεί τέχνη μόνο την "καλή" τέχνη ("the game looks from her samples like one more brainless shooting-gallery").
    γ) Δίνει την εντύπωση ότι η κρίση του βασίζεται αποκλειστικά στην παρουσίαση της Santiago, παρά άμεση επαφή και εμπειρία με το αντικείμενο του άρθρου.

Για να μη παίζουμε με τους ορισμούς, δε θα μπω στον κόπο να σχολιάσω αν τα ηλ. παιχνίδια είναι τέχνη ή όχι. Ωστόσο, δε μπορεί κανείς να αρνηθεί ότι η κατασκευή ηλ. παιχνιδιών είναι μία δημιουργική διεργασία που απαιτεί εξειδικευμένη γνώση και ικανότητες, καθώς και φαντασία, για την δημιουργία πρωτότυπου έργου μέσω του οποίου ο δημιουργός μοιράζεται εικόνες, εμπειρίες και νοήματα.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

Senior Member

Ναι σίγουρα δε μπορεί κανείς να το αρνηθεί αυτό. Εγώ κυρίως κολλάω στο "interactive" του πράγματος. Είναι κάτι που άλλες μορφές τέχνης δεν το έχουν. Και όποτε το έχουν θεωρείται τρελά πρωτοποριακό τη στιγμή που για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια είναι interactive εξ'ορισμού. Επίσης, γιατί μόνο τα "video" παιχνίδια; Γιατί όχι τα παιχνίδια με χαρτιά; Ή με ζάρια; Ή παιχνίδια όπως Go ή σκάκι; Οι παίχτες αυτών των παιχνιδιών θεωρούν τα παιχνίδια τους τέχνη; Τέσπα, το θέμα είναι μικρής σημασίας και το slashdot ασχολείται υπερβολικά με μαλακίες

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

λοιπον θα σας πω το προβλημα μου

αργει να ανοιξει
    αργει να ανοιξει τα προγραμματα (τυπου winamp)
    εκει που ειναι ανοιχτος ακουγεται ενας ηχος "τσουουουουφφ" σαν να κλεινει αλλα δεν κλεινει!
    μετα απο κανα 10 τετοια κολλαει και κανει restart!
    γενικα παρατηρω οτι οι επιδοσεις του ειναι κατωτερες του αναμενομενου (7 fps στο wow για πσ 2μιση χρονων?! δεν ξερω χαλια μου φαινεται + οτι αργει τα προγραμματα οπως προειπα)
    υπαρχουν φορες που στο ανοιγμα εκει που κανει "detect ide drives..." και εβρισκε τους δισκους,δεν τους βρισκει και δεν γινεται τιποτα επειτα (το κανει μετα τα restarts που ειπα παραπανω)

τι εχει γιατρε μου το παιδι???
    πειτε μου θα το αντεξω!
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

Mazikeen Krux's Avatar

καθάρισμα
    I'll bury you in your god's fucked garden

Συνεργάτης Μόσπιτ Ingolemo's Avatar

Quote Originally Posted by Clockwork Orange View Post
    λοιπον θα σας πω το προβλημα μου

αργει να ανοιξει
    αργει να ανοιξει τα προγραμματα (τυπου winamp)
    εκει που ειναι ανοιχτος ακουγεται ενας ηχος "τσουουουουφφ" σαν να κλεινει αλλα δεν κλεινει!
    μετα απο κανα 10 τετοια κολλαει και κανει restart!
    γενικα παρατηρω οτι οι επιδοσεις του ειναι κατωτερες του αναμενομενου (7 fps στο wow για πσ 2μιση χρονων?! δεν ξερω χαλια μου φαινεται + οτι αργει τα προγραμματα οπως προειπα)
    υπαρχουν φορες που στο ανοιγμα εκει που κανει "detect ide drives..." και εβρισκε τους δισκους,δεν τους βρισκει και δεν γινεται τιποτα επειτα (το κανει μετα τα restarts που ειπα παραπανω)

τι εχει γιατρε μου το παιδι???
    πειτε μου θα το αντεξω!
    Yparxei sovarh periptwsh na ta fthnei o diskos.
    Kata ta alla to pc 2mish xronwn den leei tpt, pes cpu/vga/ram na sou poume an tha prepe na paei kalutera.
    People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.

Spammity Spam rat_poison's Avatar

χμμμμ.... αστάθεια, παγώματα και χαμηλές επιδόσεις μυρίζουν αυξημένη θερμοκρασία. Τσέκαρε το ανεμιστηράκι σου (ακα φουρφούρι) αν δουλεύει ή αν έχει μπουκώσει από σκόνη. Αν ισχύει το δεύτερο, μπαλκόνι, πιστολάκι και γεια σας.

Πιθανόν να τα φτύνει και το τροφοδοτικό.
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Πιθανό να έχει γεμίσει σκόνη το ανεμιστηράκι της CPU όπως είπε και ο από πάνω
    Τσέκαρε.

raz smash Abruzzi's Avatar

Радость простых мелодий Fireknight's Avatar

psaxno ena KALO kai FTINO modem/router , gia peite .
    the game is the game

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

ΑMD Athlon 64 bit 3700 2,21 Ghz
    1,50 G Ram
    GForce 6600 GT
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

Συνεργάτης Μόσπιτ Ingolemo's Avatar

Quote Originally Posted by Clockwork Orange View Post
    ΑMD Athlon 64 bit 3700 2,21 Ghz
    1,50 G Ram
    GForce 6600 GT
    Auto to pc einai tou 2004-2005 katarxas, kai nai, 7fps sto wow pleon me ta upgrades pou xei faei, stis kainourgies perioxes einai anamenomeno, eidika stis poleis, analoga kai ta grafika vevaia, se ola low tha prepe na paei parapanw logika, alla den kserw kai sigoura.

Ta kolimata vevaia einai allo thema, tsekare na deis ti kanei to thoruvo akrivws kai elegkse thermokrasies cpu/vga.
    People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.

raz smash Abruzzi's Avatar