Φυσικά τα σώζει, μαζί με history και νομίζω τα tabs που είχες ανοικτά. Κάποια στιγμή θα γίνει και built-in στο firefox.
Φυσικά τα σώζει, μαζί με history και νομίζω τα tabs που είχες ανοικτά. Κάποια στιγμή θα γίνει και built-in στο firefox.
Επιτέλους έμαθαν οι ER χρήστες να κρατάνε online bookmarks
Δείτε τι λένε οι slashdotters για το άρθρο που πόσταρε ο Marillion: http://games.slashdot.org/story/10/0...n-Never-Be-Art
Το άρθρο του Egbert είναι προβληματικό σε τρια βασικά σημεία:
α) Δεν παρουσιάζει ένα σταθερό σύνολο κριτηρίων, με τα οποία κρίνεται τι θεωρείται και τι όχι τέχνη. Αντιθέτως, διαπραγματεύεται τον ορισμό καθ' όλη τη διάρκεια του άρθρου, κατά τρόπο που πάντα να ταιριάζει στην περίπτωση.
β) Κάνει ένα πολύ συνηθισμένο σφάλμα, κυρίως όταν αναφέρεται στο Waco, να θεωρεί τέχνη μόνο την "καλή" τέχνη ("the game looks from her samples like one more brainless shooting-gallery").
γ) Δίνει την εντύπωση ότι η κρίση του βασίζεται αποκλειστικά στην παρουσίαση της Santiago, παρά άμεση επαφή και εμπειρία με το αντικείμενο του άρθρου.
Για να μη παίζουμε με τους ορισμούς, δε θα μπω στον κόπο να σχολιάσω αν τα ηλ. παιχνίδια είναι τέχνη ή όχι. Ωστόσο, δε μπορεί κανείς να αρνηθεί ότι η κατασκευή ηλ. παιχνιδιών είναι μία δημιουργική διεργασία που απαιτεί εξειδικευμένη γνώση και ικανότητες, καθώς και φαντασία, για την δημιουργία πρωτότυπου έργου μέσω του οποίου ο δημιουργός μοιράζεται εικόνες, εμπειρίες και νοήματα.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Ναι σίγουρα δε μπορεί κανείς να το αρνηθεί αυτό. Εγώ κυρίως κολλάω στο "interactive" του πράγματος. Είναι κάτι που άλλες μορφές τέχνης δεν το έχουν. Και όποτε το έχουν θεωρείται τρελά πρωτοποριακό τη στιγμή που για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια είναι interactive εξ'ορισμού. Επίσης, γιατί μόνο τα "video" παιχνίδια; Γιατί όχι τα παιχνίδια με χαρτιά; Ή με ζάρια; Ή παιχνίδια όπως Go ή σκάκι; Οι παίχτες αυτών των παιχνιδιών θεωρούν τα παιχνίδια τους τέχνη; Τέσπα, το θέμα είναι μικρής σημασίας και το slashdot ασχολείται υπερβολικά με μαλακίες![]()
λοιπον θα σας πω το προβλημα μου
αργει να ανοιξει
αργει να ανοιξει τα προγραμματα (τυπου winamp)
εκει που ειναι ανοιχτος ακουγεται ενας ηχος "τσουουουουφφ" σαν να κλεινει αλλα δεν κλεινει!
μετα απο κανα 10 τετοια κολλαει και κανει restart!
γενικα παρατηρω οτι οι επιδοσεις του ειναι κατωτερες του αναμενομενου (7 fps στο wow για πσ 2μιση χρονων?! δεν ξερω χαλια μου φαινεται + οτι αργει τα προγραμματα οπως προειπα)
υπαρχουν φορες που στο ανοιγμα εκει που κανει "detect ide drives..." και εβρισκε τους δισκους,δεν τους βρισκει και δεν γινεται τιποτα επειτα (το κανει μετα τα restarts που ειπα παραπανω)
τι εχει γιατρε μου το παιδι???
πειτε μου θα το αντεξω!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
καθάρισμα
I'll bury you in your god's fucked garden
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
χμμμμ.... αστάθεια, παγώματα και χαμηλές επιδόσεις μυρίζουν αυξημένη θερμοκρασία. Τσέκαρε το ανεμιστηράκι σου (ακα φουρφούρι) αν δουλεύει ή αν έχει μπουκώσει από σκόνη. Αν ισχύει το δεύτερο, μπαλκόνι, πιστολάκι και γεια σας.
Πιθανόν να τα φτύνει και το τροφοδοτικό.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Πιθανό να έχει γεμίσει σκόνη το ανεμιστηράκι της CPU όπως είπε και ο από πάνω
Τσέκαρε.
psaxno ena KALO kai FTINO modem/router , gia peite .
the game is the game
ΑMD Athlon 64 bit 3700 2,21 Ghz
1,50 G Ram
GForce 6600 GT
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Auto to pc einai tou 2004-2005 katarxas, kai nai, 7fps sto wow pleon me ta upgrades pou xei faei, stis kainourgies perioxes einai anamenomeno, eidika stis poleis, analoga kai ta grafika vevaia, se ola low tha prepe na paei parapanw logika, alla den kserw kai sigoura.
Ta kolimata vevaia einai allo thema, tsekare na deis ti kanei to thoruvo akrivws kai elegkse thermokrasies cpu/vga.
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.