Page 208 of 301 FirstFirst ... 108158198206207208209210218258 ... LastLast
Results 3,106 to 3,120 of 4511

Thread: Me pairnoun fantaro

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Ναι ρε συ να πούμε, αλλά εσύ σύμφωνα με όσα έχεις πει το έχεις πάει τόσο μακριά, και εκ διαμέτρου αντίθετα από τον Κρουξ, που έκανες κύκλο και κατέληξες στον ίδιο λάκκο σκατών μαζί του.

Ακόμα και σε ένα υποθετικό κομμάτι που ο στρατός είναι υποχρεωτικός-σύντομος και δουλεύει σαν ΣΤΡΑΤΟΣ, λες πως πάλι θα ήσουν κατα και το πολύ πολύ να συμβιβαζόσουν με τον 1 μήνα. Η δε άποψη πως εφόσον δεν λειτουργεί για τα 2-3 κριτήρια σου είναι επίσης χαζούλικο. Αν ο στρατός δούλευε μια χαρά θα κρατούσε απέναντι στους Τούρκοι και όλα κουλ (ξέρω, απίστευτο; ) αλλά το πρόβλημα πάει πολύ πιο μακριά από το φανταριλίκι και ο μόνος που το άγγιξε κοντά μέχρι στιγμής ήταν ο deggial με το ποστ περι γραφειοκρατίας και άχρηστων/ παραπανίσιων στρατοπέδων.

Και πάμε στο καλό: Η στράτευση λογικά πάλι θα έπρεπε να μείνει υποχρεωτική, απλά θα ήταν η εκπαίδευση πούτσα των μερικών μηνών (πάνω από 1 σίγουρα, πες 3-4). Δυστυχώς έχουμε τους Τούρκους απέναντι και από αυτό το λούκι δε θα ξεφύγουμε.

@JnB: Λες βλακείες. Πέρα από το θέμα περι προσωπικών δεδομένων, εσύ το σκέφτεσαι μόνο για το πως θα βόλευε εσένα που, όπως πιστεύεις και λες, μπορείς να ξεχωρίσεις κάποια πράγματα από το I του καθενός. Newsflash λοιπόν και σκέψου πως ( ακόμα και αν όντως μπορείς! ) οι μισοί εργοδότες είναι καθυστερημένα λιγούρια και απλά θα σε απέρριπταν γιατί κανείς δεν έχει υπηρετήσει στη θέση που ήσουν εσύ. Είναι επικίνδυνο, πως να το κάνουμε.

Και ακόμα κάτι επ' αυτού που νομίζω ανέφερε και ο Krux: Όταν βρίσκεσαι σε μια χώρα σαν τη δική μας με την πιο-πολύ-ανεργία-από-όσο-νομίζεις τότε λογικό είναι να έχεις ακόμα πιο πολλά βιογραφικά/συνεντεύξεις να κάνεις σαν εργοδότης μιας και η θέση που προσφέρεις είναι ακόμα πιο περιζήτητη. Προφανώς σαν εργοδότης θες να κλείσεις τη θέση όσο πιο γρήγορα μπορείς για να κλείσει το κενό της παραγωγικότητας. Σκέψου τώρα να φαινόταν το Ι και σκέψου ποιο θα ήταν το πιο εύκολο και γρήγορο ξεσκαρτάρισμα που θα έκαναν πάρα πολλοί.

Τέλος λολ@freak που βγάζει το κόμπλεξ για τους ναυτοαεροπόρους αλλά όχι για τους ψευτο-Ι5. Πρακτικά όσοι απο αυτούς έβαλαν βύσμα (ναι, δεν είναι όλοι. Αλήθεια) το έκαναν για τον ίδιο λόγο που κάνουν τις μαϊμουδιες οι άλλοι για το Ι5: Να γλυτώσουν μαλακίες.
    Last edited by SpiritCrusher; 22-04-2010 at 19:33.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Senior Member ion_storm's Avatar

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    σου λεω ρε παιδι μου ενα παραδειγμα νταξει . Ολα εχουν να κανουν με το usa συμφωνω . Αλλα αμα ενας κλεφτης θελει να σου κλεψει το σπιτι και ειναι επαγγελματιας θα στο κλεψει αλλα δεν σημαινει οτι θα το αφησεις και ξεκλειδωτο .
    ποστ μόνο και μόνο για να τονιστεί χαχαχα έλιωσα...

12stars μια και πας ΚΕΜΧ αν την παλεύεις στρατό έστω και λίγο πήγαινε τρέχοντας. σήμερα έφυγα από κει μετάθεση αθήνα (ναι βύσμα) μετά από 2,5 μήνες.
    το επίπεδο του κόσμου είναι μια χαρά και έχει πολλά άτομα στη φάση. και αν είσαι τυχερος 2 φορές σού τύχει πρωτος λόχος και μετά εκπαίδευση σκαπανέα (το λουτράκι τέρμα)
    παίζει να μην πιστεύεις τι άτομα θα έχεις για αξιωματικούς (υπάρχουν και 3 - 4 εξαιρέσεις αλλά κλαιν). και τέλος μας είχαν από κοντά μην πάθουμε τίποτα.
    και για να μην παρεξηγήσει κανένας ΔΕΝ ξαναπήγαινα με τίποτα αλλά από την άλλη ούτε που κατάλαβα πότε πέρασε ο καιρός.
    I don't do drugs. I am drugs.

Vic Ford Prefect's Avatar

Δεν το είχα πάρει χαμπάρι το θρεντ, ενδιαφέρον ήταν. Καλά, όχι για τα περί στρατού γιατί εγώ αυτά τα ξέρω ως ΑΝΤΡΑΣ που πήγα (εξαμηνίτης...) αλλά κυρίως για το κουλουβάχατο που ακόμα παραμένει η γενική αντίληψη του καθενός για τα στρατά, τις θητείες, το σύστημα, την αξιοπρέπεια, την ευφυΐα και όλα αυτά.

Εγώ πάντως συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τον Ρέηβεν και δηλώνω καλή επιτυχία ειλικρινά σε όσους πάνε για Ι5. Έχω δύο γνωστούς που τα καταφέρανε. Ο ένας ζόρικα, ο άλλος εύκολα. 1 διετής, 1 ετήσια αναβολή και η τελική απόφαση - κατάθλιψη, όντως τους ανησυχεί γιατί ακόμα αυτοκτονούν παιδιά και όσο να'ναι εν έτει 2010 τους προβληματίζει. Φυσικά δεν το διαφημίζουν, ίσα-ίσα καλλιεργείται πολύ η ράδιο-αρβύλα του πόσο δύσκολο είναι το Ι5 και καλό είναι εξ αρχής να πας ως καταθλιπτικός (μην μπεις μέσα και ζητήσεις αναβολή δηλ.) Παίζει μεγάλο ρόλο ο γονιός, αν είναι μέσα στο κόλπο είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα πάρεις γιωτόχαρτο και καληνύχτα, το άγχος παίζει απλώς όταν τελειώνει η προθεσμία των πρώτων αναβολών, όσο και να'ναι αγχώνεσαι μην πάει κάτι στραβά και εννοείται για κάποιες δουλειές είναι ψιλο-θέμα.

Ο ζόρικος τα κατάφερε με την συνδρομή ενός γονιού, αλλά αυτός το έπαιξε πιο ρεαλιστικά, γαμιέστε όλοι ηλίθιοι, τρελαίνομαι, δεν είμαι καλά που θα μου λέει ο τάδε ηλίθιος τι θα κάνω, τον οποίο τον ζόρισαν στις επιτροπές, αλλά σου λέει από το να ρισκάρουμε να του βιδώσει και να αρχίσει να βαράει μια μέρα καλύτερα να πάει στην ευχή.

Εμπειρίες αποκομίζεις από οτιδήποτε, πάντα χρήσιμες είναι αν τις εκμεταλλεύεσαι και ο στρατός έχει πλούσιο έδαφος για να παρατηρείς καταστάσεις και κοσμάκη. Σίγουρα δεν είναι όλοι μαλάκες και ηλίθιοι και κάτι ισοπεδωτικό γενικά αυτοί που θα συναντήσεις αλλά από την άλλη ότι είναι δεδομένο ότι θα συναντήσεις καθυστερημένους και μαλάκες και πολλά ισοπεδωτικά ακόμα. Για μένα αυτό ισχύει καθημερινά βέβαια και ο στρατός αποτελέσε προσωπικά καλή άσκηση για το πώς αντιμετωπίζω αυτούς τους ανθρώπους και σε δύσκολες συνθήκες. Αλλά νομίζω ότι αυτοί που γενικά επιλέγουν να αντιμετωπίζουν τον Μαλάκα και Καθυστερημένο με την περιφρόνηση, μακριά κι αγαπημένοι, οργή, σπάσιμο νέυρων, σύγκρουση με πολλές έννοιες τεσπά, ναι, δεν θα περάσουν καλά στο στρατό και κανείς γύρω τους επίσης και συνήθως πιο πολύ σπαστικοί θα είναι οι ίδιοι μέσα στο στρατόπεδο, οπότε καλύτερα για όλους (και το κράτος) να κυνηγήσουν το γιωτόχαρτο.

3 μήνες είναι ΟΚ, παλεύεται πολύ άνετα. Από εκεί και πέρα, ειδικά στο 5μηνο, αρχίζει και γίνεται ΠΟΛΥ βαρετό, όχι δύσκολο, ΒΑΡΕΤΟ, με διακυμάνσεις πάντα, αν βρήκατε την σούπερ παρέα και καβάντζα γαμώ, συνήθως δεν πάει έτσι, οκ παρέα βρίσκεις και κλαίτε όλοι μαζί την μοίρα σας παίζοντας τάβλι, κουτσομπολεύοντας τον μαλάκα που νομίζει ότι είναι ο μόνος έξυπνος που δεν γουστάρει που είναι εκεί. Οπότε άλλη μια υπενθύμιση ότι είναι καλύτερα για όλους να μην είναι εκεί.

Κλείνω με την επισήμανση ότι δεν τίθεται θέμα ποιος είναι ο πιο αρχιδάτος ή έξυπνος, ανάλογα αν πήγε ή δεν πήγε. Χάος ο άνθρωπος. Ανά περίπτωση πάει και δεν έχει θέση εδώ. Αυτιά.
    Last edited by Ford Prefect; 22-04-2010 at 20:02.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

alan turing hyatari's Avatar

ε; σόρρυ αλλά κάπου σε έχασα. δε νομίζω να διαφωνεί κανείς με αυτά που είπε ο ντέγκιαλ, τα οποία είναι λίγο πολύ γνωστά, ειδικά σε αυτούς που έχουν υπηρετήσει και έχουν δει τι παίζει στα στρατόπεδα. η κουβέντα ξεκίνησε από αλλού και εκεί παραμένω, δες ξανά τα δυο πρώτα μου ποστς, τα υπόλοιπα είναι για μένα οφφ τόπικ και άσχετα. αυτό με το υποθετικό ξεσκαρτάρισμα λόγω ι5 είναι τελείως άλλη κουβέντα επίσης και σίγουρα δεν είναι τόσο απλό όσο το παρουσιάζεις.
    για το τελευταίο που είπες σχετικά με βύσμα και ι5 δεν ξέρω καν από που να αρχίσω, οπότε γάμα το.

edit : @spiritkraser

A, επίσης να δείτε το Yes Prime Minister με το στρατό που δεν θέλουν οι στρατιωτικοί να πάνε στο βορρά, έχει σχέση.

Και ο επαγγελματικός με απλή συμπλήρωση κληρωτών μια χαρά στέκει Ελλάδα, 2 με 3 μήνες ανάλογα ειδικότητα ξέρω γω και μετά ανά 5ετία ένα διήμερο με εβδομάδα για φρεσκάρισμα/απντέιτ να είναι οι θητείες, αμέσως μετά το σχολείο λέω εγώ να τελειώνεις και να δεις και τα όψιον αν θες να γίνεις επαγγελματίας και θα μπορούσε να μοιράζει και κάνα δίπλωμα οδήγησης, συντήρηση μηχανικός, τέτοιες μαλακίες. Φυσικά τα μισά στρατόπεδα δεν έχουν λόγο ύπαρξης, από πόσες μεριές θα μας την πέσουν πια και σιγά μη στην πέσουν στα ενδότερα της χώρας. Αυτά.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Senior Member 00i00's Avatar

αιρετικη αποψις...η ενορια σου τι λεει επ αυτου?

Ξέρω γω; Δεν έχω πέσει σε συζήτηση για την οργάνωση του ΕΣ. Οι μουτζαχεντίν φαντάζομαι θα λένε ότι είναι κακά τα ψέμματα και ντροπή μου, οι οργανωσιακοί (χριστοδουλαίοι και άνθιμοι και τέτοιοι) ότι ντροπή μου που έχω μαλλιά και ακούω μπλουζάκια με τέρατα και αίματα και οι άλλοι αδιαφορούν. Αλλά αν θες ρωτάω.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by SpiritCrusher View Post
    Ναι ρε συ να πούμε, αλλά εσύ σύμφωνα με όσα έχεις πει το έχεις πάει τόσο μακριά, και εκ διαμέτρου αντίθετα από τον Κρουξ, που έκανες κύκλο και κατέληξες στον ίδιο λάκκο σκατών μαζί του.

Ακόμα και σε ένα υποθετικό κομμάτι που ο στρατός είναι υποχρεωτικός-σύντομος και δουλεύει σαν ΣΤΡΑΤΟΣ, λες πως πάλι θα ήσουν κατα και το πολύ πολύ να συμβιβαζόσουν με τον 1 μήνα. Η δε άποψη πως εφόσον δεν λειτουργεί για τα 2-3 κριτήρια σου είναι επίσης χαζούλικο. Αν ο στρατός δούλευε μια χαρά θα κρατούσε απέναντι στους Τούρκοι και όλα κουλ (ξέρω, απίστευτο; ) αλλά το πρόβλημα πάει πολύ πιο μακριά από το φανταριλίκι και ο μόνος που το άγγιξε κοντά μέχρι στιγμής ήταν ο deggial με το ποστ περι γραφειοκρατίας και άχρηστων/ παραπανίσιων στρατοπέδων.

Και πάμε στο καλό: Η στράτευση λογικά πάλι θα έπρεπε να μείνει υποχρεωτική, απλά θα ήταν η εκπαίδευση πούτσα των μερικών μηνών (πάνω από 1 σίγουρα, πες 3-4). Δυστυχώς έχουμε τους Τούρκους απέναντι και από αυτό το λούκι δε θα ξεφύγουμε.

@JnB: Λες βλακείες. Πέρα από το θέμα περι προσωπικών δεδομένων, εσύ το σκέφτεσαι μόνο για το πως θα βόλευε εσένα που, όπως πιστεύεις και λες, μπορείς να ξεχωρίσεις κάποια πράγματα από το I του καθενός. Newsflash λοιπόν και σκέψου πως ( ακόμα και αν όντως μπορείς! ) οι μισοί εργοδότες είναι καθυστερημένα λιγούρια και απλά θα σε απέρριπταν γιατί κανείς δεν έχει υπηρετήσει στη θέση που ήσουν εσύ. Είναι επικίνδυνο, πως να το κάνουμε.

Και ακόμα κάτι επ' αυτού που νομίζω ανέφερε και ο Krux: Όταν βρίσκεσαι σε μια χώρα σαν τη δική μας με την πιο-πολύ-ανεργία-από-όσο-νομίζεις τότε λογικό είναι να έχεις ακόμα πιο πολλά βιογραφικά/συνεντεύξεις να κάνεις σαν εργοδότης μιας και η θέση που προσφέρεις είναι ακόμα πιο περιζήτητη. Προφανώς σαν εργοδότης θες να κλείσεις τη θέση όσο πιο γρήγορα μπορείς για να κλείσει το κενό της παραγωγικότητας. Σκέψου τώρα να φαινόταν το Ι και σκέψου ποιο θα ήταν το πιο εύκολο και γρήγορο ξεσκαρτάρισμα που θα έκαναν πάρα πολλοί.

Τέλος λολ@freak που βγάζει το κόμπλεξ για τους ναυτοαεροπόρους αλλά όχι για τους ψευτο-Ι5. Πρακτικά όσοι απο αυτούς έβαλαν βύσμα (ναι, δεν είναι όλοι. Αλήθεια) το έκαναν για τον ίδιο λόγο που κάνουν τις μαϊμουδιες οι άλλοι για το Ι5: Να γλυτώσουν μαλακίες.
    ok δεν το εξηγησα καλα , ενννουσα αυτους που αντιτιθενται ιδεολογικα στον στρατο και παιρνουν Ι5 οχι τα βυσματικα Ι5 ..

Για να μην παρεξηγουμε

1) Ο στρατος ειναι σκατα
    2) Οι αξιωματικοι ειναι ΣΚΑΤΑ
    3) Οι υπαξ ειναι σκατα
    4)Ο φανταρος ειναι ο σκλαβος και ο σακος εκτονωσης των ανωτερων (δλδ ολων των καραβαναδων)
    5) Οι συνθηκες υγινεινης ειναι σκατα πραγμα που απορεει απο το απο πανω που εγραψα.

τα θετικα που αποκομισα ειναι καποιες αστειες ιστοριες , αντοχη στην αυπνια σε συνδιασμο με αλκοολ και απειρη αντοχη στην ανθρωπινη μαλακια πραγμα πιστευω που θα μου χρησιμευει φουλ σαυτη την χωρα.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

χαχαχαχ, ωραίο πατιρντί έγινε από το πρωί... με στενοχωρείτε όμως... ελάτε από το πόλιτιξ που έχει θρεντ για ΕΣ . εδώ νόμιζα ήταν τόπικ συμβουλών από αυτούς που έχουν υπηρετήσει προς τους ψάρακες του φόρουμ. άντε να γράφει κ καμμιά σειρά τον πόνο της.

τεσπα, σοβαρά τώρα, αυτό περί Ι5 ήταν πολύ άστοχο. εκτός από άκρως ρατσιστικό, δε νομίζω ότι ο στρατός (ο οποιοσδήποτε στρατός του κόσμου) είναι σε θέση να κατηγοριοποιεί ανθρώπους. νομίζω είναι αυτονόητο αυτό.

περί τον "εξ ανατολών" κίνδυνο, πάλι διαφωνώ, αλλά βαριέμαι να επεκταθώ.

τέλος, να σημειώσω κάτι άσχετο. είναι εκνευριστικό - και το κάνουν πάρα πολλοί εδώ μέσα - να κρίνεται κάποιος για ΟΛΑ τα θέματα που θέλει να πει την άποψή του, από ένα χαρακτηριστικό ή μια ιδέα του με την οποία διαφωνούμε.
    Rock or Nothing

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Ξέρω γω; Δεν έχω πέσει σε συζήτηση για την οργάνωση του ΕΣ. Οι μουτζαχεντίν φαντάζομαι θα λένε ότι είναι κακά τα ψέμματα και ντροπή μου, οι οργανωσιακοί (χριστοδουλαίοι και άνθιμοι και τέτοιοι) ότι ντροπή μου που έχω μαλλιά και ακούω μπλουζάκια με τέρατα και αίματα και οι άλλοι αδιαφορούν. Αλλά αν θες ρωτάω.
    εσυ εισαι με τους ορθοδοξους γιαχωβαδες για με τους αθεους παπισται?

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Ρέηβεν Λορτν άνετα τα πιο λογικά ποστς εδώ μέσα. Κύριως όμως

Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    χαχαχαχ, ωραίο πατιρντί έγινε από το πρωί... με στενοχωρείτε όμως... ελάτε από το πόλιτιξ που έχει θρεντ για ΕΣ . εδώ νόμιζα ήταν τόπικ συμβουλών από αυτούς που έχουν υπηρετήσει προς τους ψάρακες του φόρουμ. άντε να γράφει κ καμμιά σειρά τον πόνο της.

Mazikeen Krux's Avatar

Quote Originally Posted by GG* View Post
    xaxaxaxa μαλακα μου κρουξ(συγνωμη που σου μιλαω ετσι επιχειρηματιας ανθρωπος)
    καμια ελπιδα ετσι?

δηλ οσοι δεν υπηρετουν=πουσταρια?
    εμεις εδω τους ρωταμε τι ομαδα ειναι ή στα τρελα κεφια αν εχουν ενυδρειο
    δείξε μου ένα ποστ που είπα εγώ οτι όποιος δεν υπηρετεί είναι πούστης.

γιατί σας πετάει ο κάθε πυροβολημένος εδώ μια καραμέλα στο στόμα και αρχίζετε όλοι και πιπιλίζετε.

περιμένω τα επόμενα 27 ποστ του μινμιν για το ποιός είμαι, με ποιούς κάνω παρέα, που μένω, τι μουσική ακούω. ποιές ταινίες μου αρέσουν και γενικότερες πληροφορίες απο το στόμα του μεγάλου ψυχολόγου.
    I'll bury you in your god's fucked garden

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    εσυ εισαι με τους ορθοδοξους γιαχωβαδες για με τους αθεους παπισται?
    Εγώ είμαι ένας χασομέρης που κάθομαι και σου μιλάω στο ΕΡ, δεν ξέρω τι ψάχνεις να μάθεις.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Solidium HAVOC's Avatar

@Krux: Ειναι αυτο το σκατοπουστας που μας βαρυστομαχιασε κι ας μην εκανες ευθεως την αναγωγη γιωτας=ομορφυλοφιλος, το οποιο ως φρασεολογια μιλησε με μεγαλυτερο θορυβο για τις ενδεχομενες ευαισθησιες σου απο τα υπολοιπα που ανελυσες παρακατω.

Ακουστηκε σαν, καλοι μωρε ειναι ολοι οι ανθρωποι, να ενας βρωμοαραπης, ξερωγω.
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

Quote Originally Posted by Krux View Post
    περιμένω τα επόμενα 27 ποστ του μινμιν για το ποιός είμαι, με ποιούς κάνω παρέα, που μένω, τι μουσική ακούω. ποιές ταινίες μου αρέσουν και γενικότερες πληροφορίες απο το στόμα του μεγάλου ψυχολόγου.
    μια θαυμαστρια του Αδωνι εισαι,κανεις παρεα με βαζελους και συναντιεστε εξω απο goodies,μενεις βοτση η κρηνη (καπου με σκουλικια τεσπα),σου αρεσουν ολα του Πρεκα και σαφεστατα πασχεισ απο οξεια μαμακητιδα...now go back to your mamas Vulva crybaby