Originally Posted by
freak brother
υπαρχουν ομως και 1000 λογοι να σου κανουν ντου να σου παρουν 2 νησια οι γειτονες.. αμα δεν εχεις στρατο... επισης ακομα και για τον ψυχολογικο παραγοντα των κατοικων των νησιων πρεπει να υπαρχουν στρατοπεδα και εμφανη παρουσια στρατιωτων.. δεν μπορει ο αλλος στην Μυτιληνη πχ που υπηρετησα εγω να βλεπει καθε μερα απεναντι φρεγατες τουρκικες και φ16 απο πανω να περναν καθε μερα.. και να ξερει οτι ειναι αβοηθητος ... ολα παιζουν σημασια .βεβαια αυτα ειναι τριτουσης σημασιας για τον κατοικο του νησιου που ουτως η αλλως ειναι ψιλο παρατημενος αλλα καλο ειναι να νοιωθει μια ασφαλεια οσο να ναι.
τι να σου πω. αν οι κάτοικοι των νησιών νιώθουν ασφάλεια λόγω των 15 φαντάρων που αράζουν στο φυλάκιο, πάσο. εγώ μέχρι πρότινος ήξερα ότι πάνε απέναντι για τα ψώνια τους και για τους οδοντιάτρους τους.
εκτός αν εννοείς ότι νιώθουν μια ασφάλεια απέναντι στα τουρικά φ16 λόγω των ελληνικών φ16 που σκάνε για να γίνει το κυνηγητό. τα οποία ελληνικά φ16 την τελευταία φορά που τσέκαρα δεν τα οδηγούσαν φαντάροι νομίζω. δεν είμαι και τελείως σίγουρος όμως.