Page 206 of 301 FirstFirst ... 106156196204205206207208216256 ... LastLast
Results 3,076 to 3,090 of 4511

Thread: Me pairnoun fantaro

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    ρε φίλε jnb κατάλαβε κάτι , το να κουβαλάς ένα χαρτί που να λέει είμαι υγιής είναι ρατσιστικό , αυτόματα όσοι δεν έχουν αυτό το χαρτί είναι άρρωστοι.
    Υπάρχει μια διαφορά εδώ. Ρατσιστικό είναι να σε αντιμετωπίζουν διαφορετικά αν είσαι υγιής ή άρρωστος.
    Το να κρύβεις το τι είσαι με φόβο να μην αντιμετωπιστείς διαφορετικά είναι άλλο πράμα.

εδιτ: Προφανώς στην ελλάδα υπάρχει ρατσισμός σε αυτό το θέμα.

Senior Member 00i00's Avatar

Quote Originally Posted by JnB View Post
    Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    ρε φίλε jnb κατάλαβε κάτι , το να κουβαλάς ένα χαρτί που να λέει είμαι υγιής είναι ρατσιστικό , αυτόματα όσοι δεν έχουν αυτό το χαρτί είναι άρρωστοι.
    Υπάρχει μια διαφορά εδώ. Ρατσιστικό είναι να σε αντιμετωπίζουν διαφορετικά αν είσαι υγιής ή άρρωστος.
    Το να κρύβεις το τι είσαι με φόβο να μην αντιμετωπιστείς διαφορετικά είναι άλλο πράμα.
    το να κρυβεις αυτο που εισαι ειναι η αποροια του ρατσισμου
    και η ενδειξη οτι κερδισε

Άρα καιρός να αρχίσουμε να ανησυχούμε...

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Το γεγονός ότι είστε 2-3 τύποι που φέρνετε κύκλους γύρω από τον εαυτό σας και το μόνο που κάνετε όταν φτάνετε σ' ένα τέλμα αυτοαναίρεσης (βλ. σελίδα 205 πάνω πάνω) είναι να αμύνεστε στους ικόνοκλαστς του φόρουμ, δίχως να έχετε να πείτε κάτι σοβαρότερο, και συνεχίζετε και συνεχίζετε και συνεχίζετε, μέχρι να βρεθεί ένας ψύχραιμος άνθρωπος μέσα σ' όλη την παράνοια που πουλάτε και να σας ξαναφτάσει εκεί που δεν θα μπορείτε να πείτε τίποτα, δεν σας προβληματίζει;
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Senior Member 00i00's Avatar

εσυ ναι...εγω μολις ηπια φουντα με τον αλβανο
    ινμπιφορ αγανακτησμενο ποστ κρουξ περι πακιστανων και πουστηδων
    βαζελος απο σαλονικη...κωμοδισταν

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

ινμπιφορ ερώτηση "τι φούντα ήπιατε"
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

xaxaxaxa μαλακα μου κρουξ(συγνωμη που σου μιλαω ετσι επιχειρηματιας ανθρωπος)
    καμια ελπιδα ετσι?

δηλ οσοι δεν υπηρετουν=πουσταρια?
    εμεις εδω τους ρωταμε τι ομαδα ειναι ή στα τρελα κεφια αν εχουν ενυδρειο
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by GG* View Post
    xaxaxaxa μαλακα μου κρουξ(συγνωμη που σου μιλαω ετσι επιχειρηματιας ανθρωπος)
    καμια ελπιδα ετσι?

δηλ οσοι δεν υπηρετουν=πουσταρια?
    εμεις εδω τους ρωταμε τι ομαδα ειναι ή στα τρελα κεφια αν εχουν ενυδρειο
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    εσυ ναι...εγω μολις ηπια αλβανο
    ινμπιφορ αγανακτησμενο ποστ κρουξ περι πακιστανων και πουστηδων
    βαζελος απο σαλονικη...κωμοδισταν

σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

alan turing hyatari's Avatar

Quote Originally Posted by Ruthless View Post
    Deggial, δίκιο έχεις. Αλλά εγώ νομίζω πως το πρόβλημα των "δημοκρατών" του θρεντ είναι γενικά η ιδέα του να συντελούν στην άμυνα της πατρίδας ή όπως το λέει το σύνταγμα, και γενικά να κάνουν οτιδήποτε τους πει το κράτος που αντιτίθεται με τα θέλω τους, γιατί θέλουν μόνο δικαιώματα από το σύνταγμα και καμία υποχρέωση, γιατί απλά έτσι έχουν μάθει στη ζωή τους.

οι "δημοκράτες" του θρεντ και οι "δημοκράτες" γενικώς έχουν μάθει ότι το δίπολο δικαιώματα-υποχρεώσεις είναι ένα περίεργο πράγμα που μπορεί να το επικαλεστεί ο οποιοσδήποτε σε οποιαδήποτε φάση και εν τέλει δεν έχει και πολύ νόημα. επίσης οι "δημοκράτες" έχουν συνειδητοποιήσει, εν αντιθέσει με σένα, ότι αυτό που έχεις στο μυαλό σου σαν "πατρίδα" και "κράτος" είναι κάτι άλλο και δεν κάνουν κουβέντα για δικαιώματα που απορρέουν από αυτή/αυτό αλλά για δικαιώματα πανανθρώπινα και πολύ πιο βασικά. στα του πραγματικού κράτους τώρα, θέλω να δίνω ενα μερίδιο στο κωλοΙΚΑ για να πάρει σύνταξη ο πατέρας σου και να πάρω κι εγώ και θέλω να δώσω μερίδιο από το μισθό μου για να γίνουν πράγματα ουσιαστικά, αλλά ταυτόχρονα θέλω και το κράτος που συνέχεια επικαλείσαι να είναι ικανό να μου εξασφαλίσει ότι θα συμβούν αυτά και ότι δε θα τα χρησιμοποιήσει για να κάνει κάτι που δε θα έχει κανένα όφελος για μένα και για σένα ή ακόμα και να με/σε γαμήσει ακόμα παραπάνω

Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια. Μπορεί αν αύριο πχ βγει νόμος που θα πει όχι 12 μήνες ξύσιμο(9 μάλλον) αλλά 1 μήνα εκπαίδευση ΠΟΥΤΣΑ με όπλα, ασκήσεις, ατελείωτο τρέξιμο και λιώσιμο κλπ κλπ, όχι για να είναι υπηρέτες των στρατόκαυλων καραβανάδων αλλά για να μάθουν 2 πράγματα που θα τους χρειαστούν στη συνταγματική τους υποχρέωση αν παραστεί η ανάγκη, όλοι αυτοί να βγουν και να πανηγυρίζουν και να τρέξουν να καταταχτούν. Δεν ξέρω.

Κάνεις λάθος. οι "δημοκράτες" δε θέλουν καμία σχέση με στρατούς και υπεράσπιση της "πατρίδας". όχι μόνο γιατί είναι ιδεολογικά άκυρο, αλλά γιατί είναι και άχρηστο πρακτικά. το μόνο χρήσιμο θα ήταν μια έξτρα εμπειρία σε περίπτωση που κάποιος "δημοκράτης" θέλει να ασχοληθεί με τον ένοπλο αγώνα για να γαμήσει το "κράτος" σου κι εσένα
    Τώρα οκ, αν είναι να παραμείνει υποχρεωτική η θητεία, εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να είναι έτσι. όχι γιατί θα μάθω κάτι, αλλά γιατί θα είναι πολυ πιο εύκολο/σύντομο και μαλιστα το έχω αναφέρει πολλές φορές σε συζυτήσεις ως μια "λύση" που θα καλύψει όλες τις πρακτικές μου αντιθέσεις, όχι όμως και τις ιδεολογικές. μια τέτοια θητεία είναι πολύ πιθανό ότι θα έβαζα το κεφάλι μου κάτω και θα την έκανα. θα ένιωθα ότι κοροϊδεύω τον εαυτό μου, αλλά όχι σε μεγαλύτερο βαθμό απ' ό,τι νιώθω ότι τον κοροϊδεύω έτσι κι αλλιώς με το ανέχομαι διάφορα πράγματα στην καθημερινότητα μου. όσο για την ΠΟΥΤΣΑ, τις ασκήσεις, το τρέξιμο και το λιώσιμο τα κάνω έτσι κι αλλιώς και σε βαθμό που να μην μπορώ να ανέβω τη γαμημένη σκάλα μου επειδή έχω γαμήσει τα γαμημένα γόνατα μου και να πονάει ο γαμημένος ώμος μου κάθε φορά που θέλω να κλείσω το γαμημένο καθρέφτη του γαμημένου αυτοκινήτου μου. θα ήταν βέβαια πολύ όμορφο να μπορούσα να σε κάνω να καταλάβεις ότι ως "δημοκράτης" θέλω να είναι επιλογή μου το αν και πως θα προκληθούν όλα αυτά.

Last edited by hyatari; 22-04-2010 at 17:32.

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

και ο γαμημένος ήλιος να σε γαμάει.
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

και αμα ο απεναντι μη στρατοκαβλος που εχει τον απειρο στρατο αποφασισει οτι δεν του αρεσει αυτη η διπλανη του α-στρατιωτικη κοινωνια και θελει να την κανει κιαυτη στρατικοποιημενη για να μη ζηλευουν οι αμορφωτοι κατοικοι του κρατους του? πας κολυμπωντας Ιταλια? Οχι οτι μπορουμε να κανουμε εγω και συ κατι , αλλα αμα δεν ειχαμε στρατο πχ εστω για τα ματια του κοσμου... απο το 1974 ξερω γω θα χαμε παρει Ουεφα.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

μόνος σου απάντησες. για τα μάτια του κόσμου. όπως και νά χει, ακόμα και στη θεωρητική περίπτωση που θα είχε νόημα τη σημερινή εποχή κάποιος να προσπαθήσει να αναπαραστήσει το 40, μια θητεία όπως αυτή που είπε ο ρουθλες θα είχε προφανώς πολύ περισσότερο νόημα και χρησιμότητα.

Quote Originally Posted by hyatari View Post
    μόνος σου απάντησες. για τα μάτια του κόσμου. όπως και νά χει, ακόμα και στη θεωρητική περίπτωση που θα είχε νόημα τη σημερινή εποχή κάποιος να προσπαθήσει να αναπαραστήσει το 40, μια θητεία όπως αυτή που είπε ο ρουθλες θα είχε προφανώς πολύ περισσότερο νόημα και χρησιμότητα.
    ναι αλλα αμα δεν υπηρχε αυτο το "για τα ματια του κοσμου" θα μασταν Τουρκια ψηλε..

και γω παντως το ξαναλεω ειμαι κατα της υποχρεωτικης στρατευσης ξαναλεω . Αλλα δεν ειμαστε η Eλβετια να μιλαμε για μη χρησιμοτητα στρατου εστω και σαν αποτρεπτικη δυναμη , παροτι ακομα και η Eλβετια εχει υποχρεωτικη στρατευση
    Last edited by freak brother; 22-04-2010 at 17:49.

επειδή αμφιβάλλω ελεεινά για την ορθότητα και την ισχύ αυτής της δήλωσης, θα ήθελα ένα-δυο επιχειρήματα πάνω σ' αυτό. πως ακριβώς η ύπαρξη Ε.Σ. μας προστατεύει από το να γίνουμε τουρκία, σε περίπτωση που θελήσει κάτι τέτοιο η ίδια η τουρκία (η οποιαδήποτε άλλη χώρα) με τη συναίνεση της Αμερικής π.χ.; και σε ποια περίπτωση της νεότερης ιστορίας οποιαδήποτε άλλη χώρα γλύτωσε κάτι τέτοιο όταν αυτό αποφασίστηκε;
    Last edited by hyatari; 22-04-2010 at 17:53.