Page 205 of 301 FirstFirst ... 105155195203204205206207215255 ... LastLast
Results 3,061 to 3,075 of 4511

Thread: Me pairnoun fantaro

Senior Member rage for order's Avatar

τώρα είμαστε οκ

Δράκος ikonoklast's Avatar

πεθαίνω. άξιζε τον κόπο τόση ώρα στο θρέντ, για αυτό το ποστ.

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

χαχαχαχαχαχ
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Senior Member 00i00's Avatar

Quote Originally Posted by Krux View Post

Τουλάχιστον δεν είμαι 34 και σέρνομαι ακόμα απο το βρακί του μπαμπά μου.
    το αστειο ειναι οτι αν εκανες μια ΜΙΑ μερα την δουλεια που κανω εγω θα ηθελες εφτα ΕΦΤΑ μερες μαλαξεις απο την ΜΑΜΑ...
    ποσο φλωρος εισαι ρε αιμορροιδα με ποδια που θα με πεις και για δουλεια?

μιλανε ολοι μιλανε και οι τσιρλες

alan turing hyatari's Avatar

Quote Originally Posted by Ruthless View Post
    Μια ερώτηση για μένα που βαριέμαι να τα δω όλα, οι δημοκράτες εσείς(οι πολλοί) υποστηρίζετε την κατάλυση του συντάγματος; Ή δεν κατάλαβα καλά;
    ναι. αλλα ως γνωστόν για να καταλύσεις το σύνταγμα χρειάζεσαι τον στρατό. το αδιέξοδο μας σκοτώνει.

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Πάντως έχει ένα δίκιο ο ικόνοκλαστ. Για να φορολογηθείς πρέπει να σε υποχρεώσει κάποιος ψηφισμένος νόμος. Για να υπηρετήσεις την πατρίδα δεν χρειάζεται ο νόμος, είναι συνταγματική σου υποχρέωση(πρωτίστως και μετά μέσω νόμων καθορίζονται τα άλλα).

Άρα όντως δεν είναι το ίδιο.

Συνεχίστε πάντως, πείτε κι άλλα δημοκρατικά στον φασίστα τον Κρουξ και τους ομοίους του. Τα πάτε υπέροχα.
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

Senior Member 00i00's Avatar

μεταλ και γυψος

Senior Member rage for order's Avatar

Πάντως έχει ένα δίκιο ο ικόνοκλαστ. Για να φορολογηθείς πρέπει να σε υποχρεώσει κάποιος ψηφισμένος νόμος. Για να υπηρετήσεις την πατρίδα δεν χρειάζεται ο νόμος, είναι συνταγματική σου υποχρέωση(πρωτίστως και μετά μέσω νόμων καθορίζονται τα άλλα).

Συνεχίστε πάντως, πείτε κι άλλα δημοκρατικά στον φασίστα τον Κρουξ και τους ομοίους του. Τα πάτε υπέροχα.
    κρουξ τι έχεις να πεις; JnB; weiss ίσως;

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Quote Originally Posted by JnB View Post
    Για να συγκροτηθεί μια κοινωνία πρέπει να υπάρχουν κανόνες σωστά; Για να έχουν δικαιώματα τα μέλη της πρέπει να έχουν και υποχρεώσεις απέναντι σε αυτήν. Στη δική μας κοινωνία εδώ και χρόνια είναι υποχρέωση να πας στρατό. Προφανώς δεν αρέσει σε κανέναν αυτό. Αλλά με το να θεωρείς ότι σου προσβάλλει τα δικαιώματα αυτό είναι σαν να λες το ίδιο για το ότι φορολογείσαι, για το ότι το σχολείο είναι υποχρεωτικό, για το ότι πρέπει να έχεις αστυνομική ταυτότητα και άλλα.
    Κατ' αρχάς, δεν αναφέρομαι στο δίκαιο ή άδικο του στρατού, αλλά στο σφάλμα του δικού σου σκεπτικού ότι κανείς είναι είτε τεμπέλης είτε ανίκανος για εργασία αν βγει Ι5. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις.

Επίσης, εξήγησέ μου γιατί είναι τόσο γελοίο που να μη επιδέχεται συζήτηση να ξέρει ο εργοδότης για την ψυχική υγεία του εργαζόμενου. (Εκτός αν εννοείς ότι ο εν λόγω αναγκάζεται να καταφύγει στο να φαίνεται ψυχικά ασταθής στα αρχεία του στρατού ώστε να αποφύγει τη θητεία, και άρα δεν θα έπρεπε να λαμβάνονται αυτά στα υπόψη)
    Δεν είναι παράλογο ο εργοδότης να απαιτεί άτομα υπεύθυνα, που να αντέχουν την ψυχολογική πίεση, κλπ, κλπ. Παράλογο είναι να προσπαθεί να αποκτήσει τέτοιες πληροφορίες από έγγραφα όπως η στρατολογική κατάσταση, ιατρικούς φακέλους, κλπ. που δεν περιορίζονται σε αυτές τις πληροφορίες, οπότε και εισβάλλει στην ιδιωτική ζωή του ατόμου πέραν των αναγκών της λήψης απόφασης για την πρόσληψη. Γιατί να χρειάζεται να αποκαλύψει ο υποψήφιος αν έχει κάποια χρόνια σωματική πάθηση, εφόσον αυτή δεν τον εμποδίζει στο αντικείμενο της εργασίας, πόσο μάλλον αν αυτό μπορεί να αποτελέσει αφορμή για διακρίσεις (π.χ. ενάντια των ομοφυλόφιλων, των πασχόντων από HIV ή οτιδήποτε άλλο, στην πραγματικότητα άσχετο με την ικανότητα για εργασία).

Είναι διαφορετικό να έχεις μία θέση που απαιτεί αυξημένη ευθύνη και να ζητάς από τον υποψήφιο ψυχολογική εξέταση πριν την ανάληψη της θέσης (διαδικασία στην οποία οικειοθελώς συμμετέχει) και διαφορετικό να έχεις πρόσβαση στα ιατρικά του αρχεία ή σε άλλα στοιχεία της ιδιωτικής του ζωής που δεν θα έπρεπε να σε αφορούν ως εργοδότη.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

Δράκος ikonoklast's Avatar

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ (1975 ΤΩΡΑ ΤΟ ΨΑΞΑ)

ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ. ΠΟΣΟ ΣΕ ΓΑΜΗΣΑ; ΠΕΣ ΤΟ.

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Κάνεις λάθος, η θητεία δεν είναι υποχρεωτική συνταγματικά (όπως υπονοείς). Η συνταγματική υποχρέωση είναι να συντελεί κάθε Έλληνας στην άμυνα της Πατρίδας. Αν το κράτος θεωρεί την θητεία ως δόκιμο τρόπο προετοιμασίας ή όχι είναι άλλο θέμα. Αντίστοιχα, η κατάργηση της θητείας δεν απαιτεί συνταγματική αναθεώρηση.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

@Deggial

Προφανώς υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις, το ανέφερα και σε προηγούμενα ποστ μου και συμφωνώ.
    Όσο για τα άλλα που λες επίσης συμφωνώ σε γενικές γραμμές, απλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι και οι δύο ξέρουμε ότι η πλειονότητα πλέον που παίρνει απαλλαγή από το στρατό δεν το κάνει για ιατρικούς λόγους.

@rage for order

Τι ακριβώς περιμένεις να σου πω;
    Αν όντως θεωρείται συνταγματική υποχρέωση η θητεία και νομική υποχρέωση η φορολογία;

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

@Deggial

Προφανώς υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις, το ανέφερα και σε προηγούμενα ποστ μου και συμφωνώ.
    Όσο για τα άλλα που λες επίσης συμφωνώ σε γενικές γραμμές, απλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι και οι δύο ξέρουμε ότι η πλειονότητα πλέον που παίρνει απαλλαγή από το στρατό δεν το κάνει για ιατρικούς λόγους.

@rage for order

Τι ακριβώς περιμένεις να σου πω;
    Αν όντως θεωρείται συνταγματική υποχρέωση η θητεία και νομική υποχρέωση η φορολογία;
    ρε φίλε jnb κατάλαβε κάτι , το να κουβαλάς ένα χαρτί που να λέει είμαι υγιής είναι ρατσιστικό , αυτόματα όσοι δεν έχουν αυτό το χαρτί είναι άρρωστοι. Επειδή το μεγαλύτερο ποσοστό είστε μικρότεροι δεν προλάβατε να ζήσετε με τις παλιές ταυτότητες που όταν χρειαζόταν να την δείξεις αν δεν έλεγε ΧΟ αυτόματα σε λέγανε ιεχωβά, και με τόνο στην φωνή σαν να είσαι κάτι "εξωτικό".
    Αν τώρα πας σε ένα interview για δουλειά , και σου πει το αφεντικό γιατί Ι5 και πεις , δεν μου άρεσε ο στρατός και σου αρχίσει τις μαλακίες, έ , απλά πράγματα , δεν είναι να δουλεύεις μαζί του. Πόσο ποιο απλό , δεν ταιριάζουν όλοι με όλους.
    Επίσης Krux -και μην το πάρεις σαν επίθεση έτσι?- αν όντως είσαι 34 και γράφεις με τέτοιο σθένος στο ER ψάξου...
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Deggial, δίκιο έχεις. Αλλά εγώ νομίζω πως το πρόβλημα των "δημοκρατών" του θρεντ είναι γενικά η ιδέα του να συντελούν στην άμυνα της πατρίδας ή όπως το λέει το σύνταγμα, και γενικά να κάνουν οτιδήποτε τους πει το κράτος που αντιτίθεται με τα θέλω τους, γιατί θέλουν μόνο δικαιώματα από το σύνταγμα και καμία υποχρέωση, γιατί απλά έτσι έχουν μάθει στη ζωή τους.

Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια. Μπορεί αν αύριο πχ βγει νόμος που θα πει όχι 12 μήνες ξύσιμο(9 μάλλον) αλλά 1 μήνα εκπαίδευση ΠΟΥΤΣΑ με όπλα, ασκήσεις, ατελείωτο τρέξιμο και λιώσιμο κλπ κλπ, όχι για να είναι υπηρέτες των στρατόκαυλων καραβανάδων αλλά για να μάθουν 2 πράγματα που θα τους χρειαστούν στη συνταγματική τους υποχρέωση αν παραστεί η ανάγκη, όλοι αυτοί να βγουν και να πανηγυρίζουν και να τρέξουν να καταταχτούν. Δεν ξέρω.
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

γεροντοκόρη με γάτες Weiss's Avatar

Quote Originally Posted by rage for order View Post

κρουξ τι έχεις να πεις; JnB; weiss ίσως;
    εγώ πάντως έχω να πω ότι πολύ διασκέδασα με αυτή την αλληλουχία nicknames και μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη έκπληξη που σταμάτησα να βαριέμαι το τελευταίο μισάωρο στη δουλειά. Ευχαριστώ πολύ!!