Page 192 of 301 FirstFirst ... 92142182190191192193194202242292 ... LastLast
Results 2,866 to 2,880 of 4511

Thread: Me pairnoun fantaro

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Quote Originally Posted by Krux View Post
    εγώ πάντως πέρασα μια χαρά αν και 18μηνο και σε σκατά μονάδες και με σκατά ειδικότητα.
    τότε φαντάζομαι πόσο σκατά πέρναγες εκτός στρατού.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by 12 stars circle your brow View Post
    Έχει έρθει φίλος μας απόστρατος (σε μεγάλο βαθμό) και συζητάμε και μου λέει πως στο φρουραρχείο δεν θα μουν κάνουν τίποτα.
    Μου έδωσε μερικες συμβουλες για μολις μπω κλπ και μου τονισε οτι ο στρατος ΧΕΖΕΤΑΙ οταν ακουει για μανιοκαταλιψη.
    Πήγαινε να περάσεις καλά ρε (θα έχεις μερικές απο τις καλύτερες αναμνήσεις της ζωής σου εκεί αν σταματήσεις να είσαι τόσο προκατειλημένος).
    Γιατί ρε συ Daffy εσύ άσχημα πέρασες δηλαδή ?
    εγώ που έκανα 24 μήνες , και άσχημα δεν πέρασα με άνεση λέω ότι είναι υπέρτατη μαλακία ο στρατός.
    Τα πιο άχρηστα χρόνια της ζωής μου.
    Δεν είναι το θέμα περνάς "καλά" περνάς "άσχημα". Το θέμα είναι ΓΙΑΤΙ να κάνω εγώ τον υπηρέτη σε έναν τεμπέλη, και φυσικά πια πατρίδα έτσι?
    Επίσης αν θες το πάμε και πιο βαθιά, σε τί σε βοήθησε ο στρατός σαν άνθρωπο, και τί ας πούμε εφόδια σου έδωσε για τον "πόλεμο".
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Εντάξει, στο θέμα αναμνήσεις έχει ένα δίκιο όμως. Εγώ μια χαρά θυμάμαι ακόμα πράγματα και τα συζητάω με την παρέα και γελάμε, και γνώρισα και μέρη που σε κανονικές συνθήκες σιγά μην τα γνώριζα, και ήταν και οι τελευταίες μεγάλες διακοπές της ζωής μου που με ταΐζαν και με ποτίζαν και εγώ έξυνα τα αρχίδια μου πρακτικά. Άχρηστες διακοπές, ναι, αλλά διακοπές.
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

90210 Nodoordonotthereisnotry's Avatar

Γνώρισες Σέρρες ρε σειρά, τι άλλο θέλεις!?
    Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.

metaphor fandango's Avatar

Quote Originally Posted by Ruthless View Post
    Εντάξει, στο θέμα αναμνήσεις έχει ένα δίκιο όμως. Εγώ μια χαρά θυμάμαι ακόμα πράγματα και τα συζητάω με την παρέα και γελάμε, και γνώρισα και μέρη που σε κανονικές συνθήκες σιγά μην τα γνώριζα, και ήταν και οι τελευταίες μεγάλες διακοπές της ζωής μου που με ταΐζαν και με ποτίζαν και εγώ έξυνα τα αρχίδια μου πρακτικά. Άχρηστες διακοπές, ναι, αλλά διακοπές.
    ok, κι εγώ στο 2ο εξάμηνο της θητείας πέρασα υπεργαμάτα, έμαθα να παίζω καλύτερο προ και νίκησα και στο "E.F. ROUPEL Ultimate League" στο πινγκ πονγκ, εκεί είδαμε το Ελλάδα-ΗΠΑ στο μουντομπάσκετ και ρίξαμε τρελό άκυρο σε 3 λεωφορεία που ήρθαν για ξενάγηση την ώρα του ματς, και πολλά άλλα τα οποία δε θα με πείραζε να μην ζούσα καθόλου και οι μοναδικές αναμνήσεις με τις οποίες θα γελούσα με την παρέα να ήταν αυτές της φοιτητικής ζωής.

Ίσως από την άλλη να τα βλέπω έτσι γιατί ο στρατός ήταν το τελευταίο εμπόδιο πριν αρχίσουν οι μεγάλες διακοπές της ζωής που με ταϊζουν με ποτίζουν και εγώ πρακτικά ξύνω τα αρχίδια μου, δεν ξέρω.
    these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Τι να πω ρε παιδια, εγω δεν εχω παει και δεν ξερω αν θα παω, αναλογα με το πως θα μου τα φερει η ζωη μεσα στα επομενα 5 χρονια, αλλα γενικα δε μπορω να καταλαβω γιατι να το κουραζει κανεις μεσα στο μυαλο του. Ειναι ενας χρονος χαμενος και τιποτα παραπανω, το αν εισαι φτιαγμενος ωστε να αντεχεις και να κρατας και ωραιες αναμνησεις ειναι ασχετο με αυτο. Κι εγω αν πηγαινα πιστευω δε θα ημουν σαν αυτους που κανουν λες και τελειωσε η ζωη τους, και μπορει και να αναπολουσα για λιγο την περιοδο αυτη, αλλα πιστευω και ποτε να μην παω καλυτερα ακομα. Αυτο που πραγματικα με εκνευριζει, ειναι οταν ακουω γυναικες να λενε οτι ο αντρας πρεπει να παει στρατο, εκει κοντρα σε οτιδηποτε ρομαντικο και δημοκρατικο με χαρακτηριζει, ειμαι ετοιμος να πω τραβα στην κουζινα σου μωρη.
    Last edited by FIXXXER; 18-04-2010 at 11:33. Reason: ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Senior Member freak brother's Avatar

αν εξαιρεσω την μοναδα που πραγματικα με γαμησαν γιατι επεσα σε περιπτωση... κεντρο και μετα εκει που πηγα ν απολυθω εκανα απο τα μεγαλυτερα κωλοβαρεματα στην ζωη μου.. στο τελος μονο τα χαβαλεδιαρικα σκηνικα μου χουν μεινει.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Senior Member wom's Avatar

Πέρα από ότι πετάς 1 χρόνο από την ζωή σου στα σκουπίδια δεν υπάρχει άλλο πρακτικό θέμα με τα στρατά.

Αυτά με τα ψυχολογικά και τα νοσοκομεία είναι χειρότερα, πολύ κούραση το θέατρο να παρουσιάζεσαι κάθε τόσο σε όλη την ελλάδα για να μείνεις λίγο μέσα και πάλι από την αρχή. Ι5 δεν παίρνεις, ξέχνα το.

Το καλύτερο είναι ότι είπε ο ruthless, δες το σαν λόγο να δεις και κάποια νέα μέρη. Και ffs μάγειρας ίσως καταλήξεις ρε Μάριε, ούτε όπλο δεν θα έχεις.
    section .text
    global _start
    _start:
    xor ebx, ebx
    mov eax, ebx
    inc eax
    int 80h
    ret

Senior Member freak brother's Avatar

το χανεις ενα χρονο απο την ζωη σου παντως ισχυει για τον στρατο ξηρας να λεμε και του στραβου το δικιο... γιατι ολοι οι φιλοι μου στο ναυτικο πχ μια χαρα δουλευαν κανονικα και ηταν και αθενς αλλα απο τι πηρε το αφτι μου , ψιλοκοβονται αυτα.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Τα πέρι αναμνήσεων, τελευταίων "μεγάλων διακοπών" και τα σχετικά είναι απλώς παρηγοριά (κοίτα την θετική πλευρά σε μία ομολογουμένως άσχημη κατάσταση), δεν είναι σοβαρός λόγος να επιθυμεί κανείς να κάνει τη θητεία του.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

A rock, an island Drumsick's Avatar

Μάριε σοβαρέψου κι άσε τις μαλακίες και τα Ι. Αν θες να λέγεσαι άντρας επιτέλους, πρέπει να πας. Τι θα λες στα παιδιά σου αύριο-μεθαύριο?

Συνεργάτης Μόσπιτ Ingolemo's Avatar

inb4 "τραβα στην κουζινα σου μωρη"
    People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.

cabrón Xtikio's Avatar

Στην κουζίνα σου.

(ναι κατάλαβα. sarcasm)

edit : lol με πρόλαβε.

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Quote Originally Posted by Ingolemo View Post
    inb4 "τραβα στην κουζινα σου μωρη"
    H Βαρβάρα ή ο Μάριος;

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Εντάξει πάντως κι εγώ στη θέση του Μάριου θα πήγαινα, τελευταίες μεγάλες διακοπές με τσάμπα φαΐ και χάδια:

http://www.hellenicnavy.gr/k9/k9.asp