προποτζίδικα και ΑΤΜ Αγροτικής έχω πληρώσει.
προποτζίδικα και ΑΤΜ Αγροτικής έχω πληρώσει.
Πάω ταχυδρομείο να πάρω δέματα και είμαι το νούμερο 480 και εξυπηρετούν το 193 και βλέπω μόνο γριές, μια κλασική γαμημένη θεία με μικροσκοπικό σκυλί που φωνάζει στο τηλέφωνο, δεκατρείς χαρτογιακάδες που εξυπηρετούνται αμέσως διότι είναι υπάλληλοι και οι υπάλληλοι προηγούνται γιατί είναι σκαστοί από την δουλειά, και διακόσους ανεπανάληπτους κόπανους με λογαριασμό ευδάπ στο χέρι, επειδή λέει αν πληρώνεις από εκεί δεν επιβαρύνεσαι με κάποια 0,50ευρώ. Ελπίζω να σε βοήθησα.
Ελπίζω να μην έκατσες μέχρι να έρθει η σειρά σου.
Βοήθησες αλλά τα ταχυδρομεία έχουν όλους αυτούς που είπες, συν μαλλιάδες που πάνε να πάρουν δέματα με σιντί, οπότε αργούν πολύ.
rage for order για πες μιας και είμαι λίγο βλάχος μαυτά, στο ΑΤΜ είναι εύκολο να πληρώσεις;
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
εύκολο είναι ναι έχει και οδηγίες για γριές. ο λογαριασμός έχει ένα κωδικό πάνω, τον βάζεις, βάζεις και το ποσό ακριβώς και νομίζω σου παίρνει και 0,5ε. λογικά μπορείς και με e-banking
satan was a lez
ΜΠΑΡΚΑ an pas se taxydromeio paizei na exei kai to MASINI pou plerwneis tous logariasmous kai den pataei kaneis sauta tou diaolou pramata.
Μπλε
θυμήθηκα πριν κανένα μήνα που είχα πάει στη ΔΕΗ για αλλαγή ονόματος λογαριασμού, ήμουν το νούμερο 139 και εξυπηρετούσε το 86 ξέρωγω. Κάθομαι με το βιβλιαράκι μου εγώ, με απορροφά, περνάει χωρίς να το καταλάβω κανένα 20λεπτο, κοιτάω, και εξυπηρετείται ακόμα το 86!
Και φυσικά όταν ήρθε η σειρά μου, μου είπαν ότι λείπει ένα δικαιολογητικό το οποίο φυσικά δε μου ανέφεραν όταν τους πήρα το ίδιο πρωΐ τηλέφωνο. Τους αγαπώ όλους.
χρόνια πολλά κ καλά raven.
btw εδώ κ δυο μέρες ξυπνάω με όλα τα συμπτώματα του hangover χωρίς να έχω πιει καθόλου... :/
satan was a lez
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()