προσπαθησα τα παντα και τελικα κατεληξα στην λυση ινγκολεμου και αμπρουζι.
σας![]()
προσπαθησα τα παντα και τελικα κατεληξα στην λυση ινγκολεμου και αμπρουζι.
σας![]()
υπομονή
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
Σήμερα έχει μετρό όλη μέρα ε;
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Ναι
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
kalimera. variemai.
edit: ekana report to post mou giati htan vareto.
ωραιο και βαρετο αβαταρ εχεις HIV
edit: εκανα κι εγω edit γιατι το ποστ μου ηταν βαρετο
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
μόνο που ο άλλος έκανε report. Fail.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
αχαχαχαχ
διαβασα repost!!!!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
www.kontosouvli.gr
έχουμε περάσει με τον κύριο -τον αντιπρόσωπο- ωραίες στιγμές λέμε
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Μαλακία κοντοσούβλι κάνει ο μαλλιώρας.
(Αυτός στην Α. Γλυφάδα τουλάχιστον)
Σε ΧΩΝΕΙ καλά ο Μαλλιώρας.
(Αυτός στη Λάρσα τουλάχιστον)
Μιας και τόφερε η κουβέντα, πείτε πού μπορώ να πληρώσω λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ (εκτός από την ΕΥΔΑΠ).