ναι είναι πολύ καλό
ναι είναι πολύ καλό
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
rip Steve Reid:
O Steve Reid, ένας από τους πιο χαρισματικούς drummer της μαύρης μουσικής πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο, την περασμένη Τρίτη στην Νέα Υόρκη σε ηλικία 66 ετών.
Ο Reid ήταν μόλις 16 χρονών όταν άρχισε να παίζει σαν drummer στο Apollo Theatre House υπό την διεύθυνση του Quincy Jones, ενώ η πρώτη του ηχογράφηση έγινε με το σχήμα των Martha And The Vandellas.
Ο Reid αργότερα, θα έπαιζε στο πλευρό των James Brown, Μiles Davis, Fela Kuti, Sun Ra και Ornette Coleman, ενώ θα εργαζόταν σαν session μουσικός στη Motown.
Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με τον Kieran Hebben (Four Tet), με τον οποίο κυκλοφόρησε και τέσσερα albums, με τελευταίο το ‘NYC’ του 2008.
edit: είναι και προχθεσινό, μπορεί να το έχετε δει αλλά εγώ τώρα το είδα.
Επειδή ο Razor τον τελευταίο καιρό βαριέται ακόμη και να βρίσει () ας αναλάβω εγώ (πρόσκαιρα πάντα) την αλήτικη thrash παιδεία.
Λοιπόν, τα τρία που ακολουθούν είναι αιώνια άσματα που ποδοπατούν (σχέδον) ό,τι σας έρθει στο μυαλό.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
σωστός ο αποπάνω
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
ακουω ξαναμανα το Ufomahmut (το ακουσα και οταν πρωτοπα-leakαρε) και δεν μπορω να καταλαβω τους στοουνεραδες
γιατι τοσο νταβαντουρι γιαυτους ρε μαλλιαρα?
δεν ξερω τι παει στραβα με μενα...εννοαω οτι οκ και τα ναρκωτικα μου τα εχω πιει και δοξα τον θεο παλαιμαχος ακροατης ειμαι,αλλα τον ενθουσιασμο σας δεν μποραω να τον καταλαβω
πιανουμε αυτο:
ανοιγουμε τα παραθυρα να μπει καλοκαιρινο αερακι και ακουμε το goodbye sweet dreams
this is radio freedom.
κούραση το νέο watchtower. ξεκινάει δυναμικά με φόντα dissasembly αλλά καταλήγει κούραση. Στάνταρ θα είναι όμως από τις μαλακίες του δίσκου, αν αυτός βγεί ποτέ.
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Spoiler
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Απίστευτο
![]()
I'll bury you in your god's fucked garden
Το άκουσα ολόκληρο, νυστάζω αλλά δεν την πέφτω για να το ξανακούσω !
I'll bury you in your god's fucked garden
Last edited by Weiss; 17-04-2010 at 19:39.