Είτε με αμάξι, είτε χωρίς είσαι ακόμα ένας μέσα σε αυτό το μπουρδέλο όμως !
Είτε με αμάξι, είτε χωρίς είσαι ακόμα ένας μέσα σε αυτό το μπουρδέλο όμως !
I'll bury you in your god's fucked garden
ναι αλλα δεν ειμαι τοσο χοντρος καλε![]()
υπομονή
Σωστά, αν και πάλι το 500 είναι σοφή επιλογή για πόλεις σαν τας Αθήνας.
καλα πανεμορφο ειναι. εχει και windows πραμα πανω και κατι τετοιες παπαριες. και ηλιοροφη. μηδεν χιλιομετρα λεει.
Αν εμενα σε κανα χωριουδακι θα το σκεφτομανε.
υπομονή
νταξ το γαμησατε λιγο αλλα γενικα 50.000 αμαξια λιγοτερα να υπηρχαν και στην θεση τους ποδηλατα θα ηταν πολυ καλυτερα η αθηνα
εγω παντως δεν πολυγουσταρω να παταω εκει κατω!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
οταν κανουν απεργια τα taxi η αθηνα θυμιζει πολη.
υπομονή
μπιζάριε εξήγησε μου λίγο για ποιούς λόγους είσαι τόσο αντίθετος στο να βγάλεις δίπλωμα ?
Γιατι αρχικα γαμιουντε ΟΛΟΙ στην Αθηνα στο δρομο.
και μετα γιατι δοκιμασα παρα πολλες φορες (μεσα στα τελευταια 6 χρονια) και δεν μπορω να συγκεντρωθω στο τιμονι με τιποτα. αδιαφορος λεμε. εκτος πραγματικοτητας.
υπομονή
Ελα και η κουτσή Μαρία οδηγάει πλέον. είναι κρίμας να μην το πάρεις το αμαξάκι μωρέ, τώρα που μπορείς :s
δεν ειναι θεμα κουτσης μαριας ρε.![]()
υπομονή
είσαι επικίνδυνος απλά
γαμησετα. δε θα μου εδινα διπλωμα. δεν ειναι καμια μαλακια, απλα δεν το εχωτο παραδεχομαι. δεν μπορω να ειμαι τελειος σε ΟΛΑ ρε παιδι μου πως να το κανουμε
![]()
υπομονή
ε μα πια !
κρουξιε, πσοφισα . παω να κοιμηθω. να πας κιεσυ και αυριο θα συνεχισω τον ερανο για να πληρωσεις το προστιμο.
φιλια στους progressive δισκους σου.
υπομονή
Μπραβο παιδια, λυσατε το προβλημα της Αθηνας, ειναι τα αυτοκινητα. Η ελλειψη παιδειας, η ελλειψη στοιχειωδων κυκλοφοριακων ρυθμισεων, η ελλειψη υποδομης και η ξεροκεφαλια του Ελληνα να πηγαινει με το αμαξι προκειμενου να μην περπατησει 300 μετρα να παει στο μετρο ειναι ουρμπαν λετζεντς μαλλον.