Page 88 of 102 FirstFirst ... 3878868788899098 ... LastLast
Results 1,306 to 1,320 of 1519

Thread: Champions League 2009-2010

Συνεργάτης Β. Τσιβιλίκα Kaserinos's Avatar

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ... Μπλαστ φρομ δι παστ! Έχω να δω αυτήν την εικόνα 20ετία τουλάχιστον!

Ερικ Καστελ...
    Και παιζει καπου να το χω αυτο το τευχος..Τι μου θυμισες...

διασκεδάννυμ cancer's Avatar

ti sto kerato simainei to nick sou?

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

εγω ελπιζω σε τελικο μπαρτσα λυων...τις αλλες 2 ουτε να τις βλεπω..

Senior Member freak brother's Avatar

ποσο χαιρομαι που δεν περασε καμμια αγγλικη!! Λυον Μπαρτσα τελικος και το οβερ στο 1.05
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

metaphor fandango's Avatar

Quote Originally Posted by jack the ripper View Post
    εγω ελπιζω σε τελικο μπαρτσα λυων...τις αλλες 2 ουτε να τις βλεπω..
    σκέψου τελικό Ιντερ-Μπάγερν. ίου.
    these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Η Μπάγερν μια χαρά έπαιξε σήμερα.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

lcsgp FIXXXER's Avatar

Συγχαρητηρια στη Μαντσεστερ, το να κερδιζει κανεις 3-0 και να αποκλειεται στο τελος ειναι κατορθωμα για το οποιο δεν την ειχα ικανη.
    Τα γκολ της Μαντεστερ ολα γκολαρες με αποκορυφωμα το ντελπιερικο τακουνακι του Αρτιστ φορμερλι νοουν εζ Πρινς.
    Της Μπαγερν το γκολ του Ρομπεν ηταν γκολ της αγωνιστικης αν συμψηφιστει η σημασια του, ενω του Ολιτς ηταν απλα για γελια και ο τερμας και ο αμυντικος.
    Κριμα απο τη μια, απο την αλλη καλυτερα γιατι δε θα δουμε τον περσινο τελικο. Παντως Μαντσεστερ χωρις Ρουνει καμια σχεση ε.
    Η Λυον μπορει να την περασει τη Μπαγερν παντως. Η Ιντερ θα δειξει, θα εχει ενδιαφερον ο ημιτελικος.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

δεν είμαι "φίλος" ούτε της Μαν Γιου , ούτε της Βαγερν. Δεν είμαι "φίλος" ούτε της Άρσεναλ ούτε τις Μπάρτσα ...
    2 μερούλες μου πέταξαν τα μάτια έξω ... ευχαριστήθηκα μπαλίτσα.

Από τους 4 που έχουν περάσει τώρα ΑΝΤΙ-ΙΤΑΛΙΑ είμαστε λέμε, αντί-μουρίνιο , και λοιπά.

Και εγώ θέλω τελικό Μπάρτσα - Λυών και όπως είπε ο φρικ , το όβερ φραγμένο
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Συγχαρητηρια στη Μαντσεστερ, το να κερδιζει κανεις 3-0 και να αποκλειεται στο τελος ειναι κατορθωμα για το οποιο δεν την ειχα ικανη.
    Τα γκολ της Μαντεστερ ολα γκολαρες με αποκορυφωμα το ντελπιερικο τακουνακι του Αρτιστ φορμερλι νοουν εζ Πρινς.
    Της Μπαγερν το γκολ του Ρομπεν ηταν γκολ της αγωνιστικης αν συμψηφιστει η σημασια του, ενω του Ολιτς ηταν απλα για γελια και ο τερμας και ο αμυντικος.
    Κριμα απο τη μια, απο την αλλη καλυτερα γιατι δε θα δουμε τον περσινο τελικο. Παντως Μαντσεστερ χωρις Ρουνει καμια σχεση ε.
    Η Λυον μπορει να την περασει τη Μπαγερν παντως. Η Ιντερ θα δειξει, θα εχει ενδιαφερον ο ημιτελικος.
    αφου επαιζε ο ρουνει αν δεν κανω λαθος.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Practice What You Preach GuardianOfIvorytower's Avatar

Ωραία γκολ της Μαν, δε λέω, το 2ο ειδικά πολύ, κ το 3ο κλασικό γκολ Μαν νομίζω, σεμινάριο αντεπίθεσης κλπ, αλλά στα 2 πρώτα, για να λέμε κ του στραβού το δίκιο, έχουν γίνει κ τραγικά λάθη στην άμυνα των Γερμανών (κ στο πρώτο του Butt). Ευτυχώς μπήκε το πρώτο γκολ πριν το ημίχρονο, πιστεύω βοήθησε ψυχολογικά αρκετά. Όπως επίσης κ η (χαζή) αποβολή, ιδίως στο σημείο που περιμένεις να αρχίσει ο αντίπαλος να πιέζει πολύ. Βέβαια τεράστιας σημασίας κ εκτέλεσης το γκολ του Ολλανδού. Κ τέλος, προφανώς κ χάρηκα που προκρίθηκε η ομάδα χεχε.

Στο άλλο πολύ ξύλο όμως ε από άποψη Λυών, χαλαρά έπρεπε να αποβληθεί ο Σισόκο.
    My Mission will save the World.
    But I'm still chasing time.
    Vanity...definitely my favourite sin.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post

δεν είμαι "φίλος" ούτε της Μαν Γιου , ούτε της Βαγερν. Δεν είμαι "φίλος" ούτε της Άρσεναλ ούτε τις Μπάρτσα ...
    2 μερούλες μου πέταξαν τα μάτια έξω ... ευχαριστήθηκα μπαλίτσα.

Από τους 4 που έχουν περάσει τώρα ΑΝΤΙ-ΙΤΑΛΙΑ είμαστε λέμε, αντί-μουρίνιο , και λοιπά.

Και εγώ θέλω τελικό Μπάρτσα - Λυών και όπως είπε ο φρικ , το όβερ φραγμένο
    μια από τα ίδια κ εγώ. με ξένες ομάδες δεν μπορώ να ταυτιστώ οπότε δεν έχει ενδιαφέρον. μ'αρέσει όμως να βλέπω νέα ονόματα στους τελικούς, οπότε θα ήθελα ιντερ - λυών.
    Rock or Nothing

Senior Member Daffy's Avatar

グリーンマシーン green_machine's Avatar

βασικα οποιος και να περασει στον τελικο με την μπαρτσα το οβερ πρεπει να ειναι φραγμενο: ειδικα σε ματς μπαρτσελονα-μπαγερν
    δηλαδη με την αμυνα που εχουμε τους αστειους β.μπουιτεν,ντεμιχελις και τον μπαντσουμερ που το παιδακι δεν ειναι αριστερο μπακ ουτε αμυντικα ουτε επιθετικα και με ανυπαρκτη καλυψη απο τα χαφ ,η μπαρτσελονα βλεπω να μας πεταει 4 στο νερο. ε και μεις επειδη καλη επιθεση εχουμε και πολυ τσαμπουκα και μας παει κιολας φετο μπορει να πεταξουμε 2-3 και να γινει τζερτζελο, αλλα εδω δεν ξερω αν θα περασουμε τη λυον, ουτε θεμα για τα υπολοιπα.
    ξεπετσιασαμε αυτους τουλαχιστον και αυτο μου κανει.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    αφου επαιζε ο ρουνει αν δεν κανω λαθος.
    Ναι αλλα ηταν σα να μην επαιζε ρε, επιανε θεση παικτη χωρις να υπαρχει στο γηπεδο. Επρεπε να γραψω "χωρις πληρη Ρουνει"

στο πρώτο έδωσε ασσίστ ε, τι μαλακίες.