παρατησε το μπασκετ γιατι δεν τον αφηνε ο προπονητης να εχει χαρλευ!! ΡΟΥΟΚ παιχτουρα μεγαλη.. ουτε προπονησεις δεν εκανε.
παρατησε το μπασκετ γιατι δεν τον αφηνε ο προπονητης να εχει χαρλευ!! ΡΟΥΟΚ παιχτουρα μεγαλη.. ουτε προπονησεις δεν εκανε.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
- Πώς αντέδρασες όταν έμαθες για την περιπέτεια του Ντάτολο με τους ένοπλους ληστές;
Εγώ το έκανα! Εγώ μπήκα στο σπίτι του! (γέλια) Μάλιστα το ρολόι που φοράω είναι δικό του! Στα σοβαρά, τώρα, είναι πραγματικά τρομακτικό. Ξέρω πώς είναι γιατί μας έχει συμβεί στο παρελθόν αυτό, όταν ήμασταν στην Αγγλία και η γυναίκα μου δεν μπορούσε να κοιμηθεί μόνη της στο σπίτι για μήνες ατελείωτους. Είναι τρομερό. Αν εσένα σε είχε απειλήσει κάποιος με Καλάζνικοφ τι θα έκανες; Εγώ πάντως θα κλειδωνόμουν στο μπάνιο και δεν θα έβγαινα για δυο-τρεις μέρες (γέλια).
μετά την κόκκινη που έφαγε στη χτεσινή γιορτή του ποδοσφαίρου στα Γιάννενα παίζει σοβαρά να μην ξαναδούμε να αγωνίζεται το ΕΜΒΛΗΜΑ-ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ της Πανάθας, ο Γιόσου Σαριέγκι.
ετοιμάζω ήδη το φωτογραφικό λεύκωμα σε περίπτωση που μας τον πάρουν από το γήπεδο (γιατί από την καρδιά μας ποτέ)
![]()
Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
serve me the sky with a big slice of lemon.
Από την πλευρά του "τριφυλλιού" υποστήριξαν ότι ο τραυματισμός της υπαλλήλου της ιδιωτικής εταιρείας για την ασφάλεια του γηπέδου, τραυματίστηκε ελαφρά ενώ ζητήθηκε και η διακοπή της υπόθεσης προκειμένου να υπάρξει ιατρική γνωμάτευση.
αεαχαεχαεχεχα.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
"Σπάνιες σε έμπνευση δικαιολογίες και φοβερές ατάκες ειπώθηκαν κατά την απολογία των ανθρώπων του Άρη και του ΠΑΟΚ ενώπιον του αθλητικού δικαστή σχετικά με τα όσα εκτυλίχθηκαν στο μεταξύ τους ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (2-0), στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
«Τα κοτόπουλα τα είχε ένας για να τα πάει σπίτι του, αλλά του έφυγαν μέσα στο γήπεδο», ήταν η εξήγηση του δικηγόρου της «κίτρινης» ΠΑΕ, Βασίλη Κοντοβαζαινίτη για τα δύο κοτόπουλα που πετάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Απ’ την άλλη πλευρά, ο Αχιλλέας Μαυρομάτης που έχει αναλάβει τη γραμμή υπεράσπισης του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε πως η ατάκα (σ.σ. «ρε, είσαι μα....ς. Μας γα....ς») του προέδρου της ομάδας, Θοδωρή Ζαγοράκη προς τον διαιτητή της αναμέτρησης, Ηλία Σπάθα ήταν «άκομψη, αλλά όχι αδικαιολόγητη». "
και αυτο
Επίθεση έξω από καφετέρια της Λάρνακας δέχθηκε ο Βαγγέλης Μάντζιος, λίγες ημέρες πριν τον κομβικής σημασίας αγώνα μεταξύ της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης για το κυπριακό πρωτάθλημα. Ο επιθετικός της Ανόρθωσης, μάλιστα, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, από το οποίο και αποχώρησε με ράμματα κάτω από το μάτι.
http://www.sport-fm.gr/article/224570
avrio tha me sto espanyol-atlentiko sti thira ton roximplankos omos.elpizoume mi pesoun tpt soutia k me kinigane varkelonistes
starxidgiasas alla![]()
http://www.sport24.gr/html/ent/832/ent.354832.asp
"Όπως όλες οι ομάδες και στην Ελλάδα και το εξωτερικό, δεχόμαστε προτάσεις, θα τις εξετάσουμε και θα την γνωστοποιήσουμε στον κόσμο της ΑΕΚ. Ακόμα και σε ελληνική ομάδα. Μέχρι τώρα δεν έχουμε από καμία ομάδα, καμία πρόταση, για κανέναν ποδοσφαιριστή"
Νύχτα θα φύγεις πρόεδρε.....
στο ματς που μάλλον είδε ο αποπάνω, παίχτης μπήκε με πισωπεταλιά στο αντίπαλο τέρμα μαζί με τη μπάλα.
Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
serve me the sky with a big slice of lemon.
kala kanei kai ton poulaei makari na erthei kamia protasi sta 4m pou lene an kai den to blepw kai na fygei.. ti einai o skokos dld kai exete fagothei na min fygei? igetis i simaia i klp tis omadas tha mporouse isws na ginei giati mpala kserei alla ayto den ginese me to zori prepei na to thes
before i pine away
+1
apo thn arxh mallon eixe dei thn omada san skalopati, e eide kai ti bourdelo eimaste kai 8elei na fugei.
8a mporouse na mhn klaigotan toso polu, allwste me mia kalh prosfora ennoeitai pws 8a ton poulousan alla pou na katalavei.
Kalh fash na piasei 4muria alla den to vlepw.
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I