ουαου!!!!!!!
για να πεις κάτι σε αυτό το φόρουμ πρέπει να περάσεις πάνω απο 10 τουλάχιστον ηλιθίους :s
I'll bury you in your god's fucked garden
exo pa8i ti plaka mu milame.
krux eisai teleiws gkaou?
κρουξ πες αλευρι
Spoiler
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
Λες ?
μπα οχι. bye
Όποιος μου βρει link για το split Nocturnal Graves/Hell Spirit ή αν το χει και το ανεβάσει κάπου και πασάρει link σε κανά pm κερδίζει λουκουμά με περιστρεφόμενη ζάχαρη. Πληροφορίες εντός![]()
We revel in our time.
Τρομερό gospel τραγούδι απο μια πολύ ωραία ταινία. Κάποιος με περισσότερα ιnfo για το τραγούδι ?
Lord don't move that mountain, γνωστό γκόσπελ χιτ της Doris Akers. του δώσαν και κατάλαβε η Etta James, η Mahalia Jackson και οι Hoppers η εκτέλεση των οποίων είναι και η πιο γνωστή αν δεν κάνω λάθος. Μahalia Jackson, μεγάλο όνομα της γκόσπελ γενικά, η εκτέλεση της στο Amazing Grace πατάει κάτω πολυφωνικά τσουτσέκια τύπου Μαράγιακάρη.
Thnx Milton. Το ακούω τώρα σε όλες τις εκτελέσεις και ανατριχιάζω.
το Orion ειναι ανετα το πρωτο post-metal τραγουδι!!
bonus
Spoiler
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!