21 οφτοπικ ποστς.
Αγοραφό, για την αυγή έλεγα, μπραδερ.
21 οφτοπικ ποστς.
Αγοραφό, για την αυγή έλεγα, μπραδερ.
fubu ο τυπος θεωρει τους αυτονομους εθνικιστες του χωρου, τι αλλο θες;
this is radio freedom.
Αλήθεια; Που;
Θα σας το τρίβω στη μούρη για πάντα, έχω όλο τον καιρό και όλη την διάθεση.
Δεν είναι καν καλό κείμενο αλλά εσείς είστε ανήμποροι μαλάκες.
Μαθήματα ανάγνωσης/κατανόησης, Γλώσσα Β' Γυμνασίου.Κι απ' αυτό φτάσαμε στις αμερικανιές - οι μπάτσοι πρέπει να έχουν τρύπα στη μέση όπως τα ντόνατς που τρώνε- και στην υιοθέτηση στη lingo του χώρου κλασικών ναζιστικών σχημάτων όπως αυτό που θέλει τους μπάτσους και τους φασίστες να είναι “ασπόνδυλα”, δηλαδή μη άνθρωποι στους οποίους πιθανόν αναγνωρίζονται δικαιώματα ασπονδύλων αλλά όχι ανθρώπινα δικαιώματα. Η εμφάνιση αναρχοναζιστών οι οποίοι φυσικά είναι ναζί κανονικότατοι και όχι αναρχικοί ήταν το επόμενο βήμα. Δεν είναι τυχαίο ότι η ταινία V for Vendetta αποτέλεσε σημείο αναφοράς και για τους δύο χώρους, στη βάση του αντικοινοβουλευτισμού και της βόμβας.
Η παράγραφος του άρθρου συγκρίνει τους αυτόνομους εθνικιστές με τον αναρχικό χώρο και κάνει τις εξής τρείς παρατηρήσεις: α) γίνεται εμφανής η ύπαρξη ενός κοινού γλωσσικού σχήματος μεταξύ των δύο ομάδων β) οι αυτόνομοι εθνικιστές δεν είναι αναρχικοί αλλά ναζι γ) στην βάση του αντικοινοβουλευτισμού και του φετιχισμού της ατομικής τρομοκρατίας οι δύο ομάδες έχουν κοινό σημείο αναφοράς την ταινία v for vendetta.
Ε ρε κάψιμο...
Ρε βλαξ, που είδες να έχει ο αναρχικός ΧΩΡΟΣ αναφορές στο v for venfetta, είδες καμία ένοπλη ομάδα να το αναφέρει ξέρω γω; Ή ήταν σε καμία αντιεκλογική αφίσα;
Το ότι υπάρχει ομοιότητα στη φρασεολογία των α/α με τους αυτόνομους εθνικιστές, οφείλεται στο ότι οι δεύτεροι αντιγράφουν με κάθε τρόπο τη φρασεολογία των πρώτων προσπαθώντας να προσελκύσουν κυρίως τη νεολαία που γουστάρει το "αναριχκό ιματζ", αλλά μέχρι εκεί. Μην ξεχνάμε οτι και ο Χιτλερ υιοθετόντας σοσιαλιστικό προφιλ πήρε τις εκλογές τότε.
ικονοχλατς ωχου, σοβαρεψου. η κριτικη του δεν ειναι σε οποιαδηποτε αναρχικη θεωρια, αφορα την πρακτικη του αντεξουσιαστικου χωρου στην Ελλαδα στα πλαισια του οποιου δεχεται τους αυτονομους εθνικιστες και αναγνωριζει σ' αυτους ναζισμο. Κοινως, ο χωρος περιλαμβανει στα χαρτια τους ΑΕ ---> οι ΑΕ ειναι ναζι ---> ο αντιεξουσιαστικος χωρος εχει κοινα σημεια με τον ναζιστικο. My hair is a bird εν ολιγοις. Ηλιθιες αφαιρεσεις στα πλαισια της συκοφαντιας, του τυπου "ονοματα δεν λεμε, υποληψεις δεν θιγουμε αλλα ηταν ο επισημος αντιπροσωπος του χωρου που πηγε και εδειρε οποιον πουστη εδειρε". τυπικος αριστεροβλακας, δεν μπορει να καταλαβει το ζητημα της ανεξαρτησιας. Καθε χωρος για τετοιους βλακες ειναι αριστερά σε εκφυλισμενη εκδοχη: οχι οτι δεν θελουν αντιπροσωπευση και μπουλουκιασμα, δεν μπορουν να τα εχουν. Κατι τετοιο δεν ισχυει, ο αντιεξουσιαστικος χωρος (ελλειματικος και προβληματικος σε πολλα πραγματα) ειναι η ιδανικη βαση για ενα πραγματικα επαναστατικο κινημα, να ψοφησει ο βλακας.
this is radio freedom.
Ένα ποστ που θα 'θελα να κάνω.
wtf ποιός σου μίλησε εσένα, μπόμπιρα; απάντα πρώτα αυτό που σε ρώτησα!
μιλάς για τους και καλά αυτόνομους; εγώ πάντως νόμιζα ότι μου λέει πέθανε πουτάνας γιε αναρχομπολσεβίκε.Ναι, αυτό λέει και ένας φασίστα που σκάει να κοπανήσει αντιρατσιστική συγκέντρωση με μάσκα V. Αυτό σου λέει.
ε;Κοινως, ο χωρος περιλαμβανει στα χαρτια τους ΑΕ
βαλ'το στο babelfish. "οι εξω του χωρου θεωρουν οτι οι ΑΕ ειναι του χωρου".
this is radio freedom.
Είσαι μαθηματικός ρε καργιόλη, θες να φέρω το φιξερ να σου μάθει προτασιακή λογική; Δεν λέει πουθενά ότι οι αυτόνομοι είναι φρικιά, στην αφετηρία πριν τις συνεπαγωγές σου. Και να το λεγε ωστόσο η παρατήρηση για την κοινή γλωσσική σήμανση και τις κοινές αισθητικές αναφορές των "αυτόνομων" με το "χώρο" έχουν τόσο γέλιο που.. εγώ γελάω!
Τα υπόλοιπα που λες δε στηρίζονται σε κάτι απο αυτά που λέει το κείμενο. Το οποίο αποφεύγεις να κρίνεις στα σημεία. Γιατί σας γαμάει απο κώλο ρε μαλάκα. Ο συριζαίος να πούμε. Τόση ξεφτίλα, λολ!
Αγοραφλώρε, φυσικά και είναι ένα ποστ που θα ήθελες να κάνεις, έχει πάνω από 20 λέξεις, δείχνει πιο πειστικό από ότι θα μπορούσες να δείξεις γιατί είναι γραμμένο απο κάποιον που (παροτι δε φαίνεται) έχει τελειώσει το λύκειο. Αυτό σημαίνει ότι είχε ενηλικιωθεί κατά την εξέγερση του δεκέμβρη (τουλάχιστον) και δεν είναι (τόσο) ανήμπορος και άσχετος. Αν πρόκειται να ξενυχτάς για να ποστάρεις ότι συμφωνείς με τα παραληρήματα ενός αλκοολικού αναρχοδήθεν καλύτερα πέσε να κοιμηθείς να λύσεις καμιά άσκηση με μπάλες και κεκλιμένα επίπεδα -που δε ξέρεις τι σου γίνεται- αύριο και άσε να πάιξουν οι μεγάλοι. Φιλικά!
Last edited by ikonoklast; 07-04-2010 at 03:24.
λολ, "παραληρηματα ενος αλκοολικου αναρχοδηθεν".
προφανως και ειναι να γελας, ειπα εγω κατι διαφορετικο; καλα ειπα, να ψοφησει ο βλακας αλλα δεν φταιω εγω, αυτος ειναι αναλωσιμος! Πες μου τωρα ποια ειναι τα τοσο καυστικα σημεια του κειμενου στα οποια θες απαντηση. ειμαι φρεσκος, πινω τον δευτερο καφε μου και ακουω.
εντιτ: επισης ασε ρε πατριαρχικε* προτεσταντη** καριολη*** το παιδι να μιλησει.
* Φ. Ενγκελς
** Μ. Βέμπερ
*** Σνουπ Ντογκ
Last edited by metamelia3; 07-04-2010 at 03:48.
this is radio freedom.
Τα παρατάω, πάω να γραφτώ στη νΚΑ.
Ikonoklasthmas αν τα μισά από όσα γράφεις τα εννοείς -αν και δε το περίμενα- οφείλω να πω ότι είσαι λίγο καραγκιοζάκος. Αν εσύ έχεις όρεξη με βάση ένα εντελώς αφελές και ηλίθιο κείμενο, που θα μπορούσε να το έχει γράψει και ο πατέρας μου που ψηφίζει σύριζα και η σχέση που έχει με τον αναρχικό χώρο είναι τα μπάχαλα που βλέπει στην τιβι, να ανοίξεις κουβέντα που θες να σου απαντούν με έκθεση 5 σελίδων και μόνο άτομα με πτυχίο παντείου και μαστερ στο χαρβαρτν δικαίωμά σου. Απλά, το ύφος σου είναι για πολλές κλωτσιές ρε φίλε.
Μπορεί να καθόμουν να γράψω καμιά κουβέντα στα σοβαρά, αλλά με ξενέρωσες λέμε. Και από τη στιγμή που θες να κάνεις κουβέντα με λίγα και συγκεκριμένα άτομα κάνε την σπίτι σου βρε αδερφέ και μη μας σκοτίζεις τα ούμπαλα ναουμ.
...when worms are granted wings, angels have to crawl...
Ψωρονερ, το ύφος μου στο ερ ήταν πάντα για κλωτσιές απλά δε σε βοηθάει η μνήμη σου. Εμένα που με βοηθάει πάντως έχω να παρατηρήσω ότι πριν ειπωθούν πολλά εσύ έσπευσες να ενημερώσεις ότι το κείμενο "δεν λέει απολύτως τίποτα" και δεν σου κινεί καν το ενδιαφέρον. Δεν ξέρω αν δηλώνεις αναρχικός αλλά όσο εγώ τρολλάρω τον πιτσιρικά Agoraphobic επειδή είναι πιτσιρικάς αλλό τόσο διαβάζω μεχρι στιγμής στο θρεντ ότι για να ασκήσει κάποιος την ελάχιστη κριτική στο ιστορικά απόλυτο επαναστατικό ιδεολογικό μόρφωμα που λέγεται αναρχικός/αντιεξουσιαστικός χώρος στην ελλάδα του 2010 του χρειάζονται πολλά κότσια. Πρέπει σίγουρα να μην είναι απλώς ο πατέρας του ψορονερ, να μην είναι κάποιος αρθρογράφος της αυγής ή κάποιας άλλης αριστερούλας εφημερίδας, σίγουρα δεν πρέπει να είναι αριστερός εν τέλει γιατί αυτοί κάναν την συγκυβέρνηση -δεν ξεχνώ-. Πρέπει επίσης οι παρατηρήσεις του να μην αφορούν καν τις πρακτικές του "χώρου" αλλά να εμβαθύνουν με οξυδέρκεια - που; μάλλον στον ιδεολογικοπολιτικό πλούτο και στο θεωρητικό υπερ-περιεχόμενο που υπάρχει στο ρεύμα.
Γενικώς για να έχω μια κουβέντα στο θρεντ θα πρέπει μάλλον να έρθω με κάποια σκληρή πολυσέλιδη μαρξιστική κριτική στην ιστορική ολότητα του αναρχισμού σαν ρεύμα ή καλύτερα να βγω να πω κάποια ιστοριούλα με το πάρκο ναυαρίνου και το παραπονάκι μου για τους μπάτσους και κάποιο πρεζοφρικο που έκανε αυτό και το άλλο.