Αν παίζει κανείς APB να μου στείλει PM.
7.8GB client. Για αρχή. Beta testing σε συγκεκριμένα πράγματα, όλα διοργανωμένα με events. Κυριακή θα σου πω...
Καταλαβαίνω πως επειδή παραείμαι ΓΑΜΑΤΟΣ όλες οι εταιρείες θέλουν να τους κάνω balance τα παιχνίδια αλλά πόσες beta να αντέξω ο άνθρωπος;Congratulations!
You have been selected to be an APB beta tester! You are about to enter San Paro and choose your path as a criminal or an enforcer!
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
Πόσο-πιο-ξενέρωτος.
Όχι σωστά, υπάρχει και ο Installer τους που μου πέταξε error στο 50%.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
I hate MMO τυπου lineage! Βγαλτε αλλα 5 παιχνιδια τυπου dragon age να γουσταρουμε![]()
APB beta key giveaway!
http://gamers.eurogamer.net/giveaways.php?id=87015
Έχει ακόμα μπόλικα κλειδιά. Συνοπτικά για όποιον δεν ξέρει το APB είναι σαν Grand Theft Auto MMO όπου σε μια πόλη έχει 100 Criminals και 100 Enforcers. Δηλαδή οι μισοί είναι οι τυπικοί GTA πρωταγωνιστές που κάνουν ληστείες, βανδαλισμούς κτλ ενώ οι άλλοι μισοί είναι οι αστυνομικοί που προσπαθούν να πιάσουν τους πρώτους.
κανένας Warhammer Online 'δωμέσα;
hang all hope from the nearest tree
Aion κανείς;
Απάνω μου εχω πάντοτε στη ζώνη μου σφιγμένο ένα μικρό επικό daggeri.
Γεια σας παιδια , απο οτι βλεπετε στο title ψαχνω για
team να φτιαξουμε ενα online game . Ξερω ειναι δυσκολο
αλλα με μερακι και ορεξη ολα γινονται. Μιας και εχω
πολλες ιδεες για το story/pve/pvp και γενικοτερα δεν εχω
σκεφτει ακομα κατι συγκεκριμενο . Προσπαθω να συνταξω ενα
team για να δουμε και παραπερα. Το game θα ειναι national
και θα προσφερεται σε ολους. Προτως μας στοχος δεν θα
ειναι να βγαλουμε λεφτα , αν και (θα) μπορουμε . Κυριως
παμε για κατι που να προσφερεται σε ολους free και με τον
καιρο αν παει καλα βλεπουμε . Αν μαζευτη το team ξεκιναμε
αμεσα.
πσαχνουμε τα παντα!!!
ολοι χρειαζονται!
το site ειναι: http://mmorpgmakingteam.forummotion.com!
Ευχαριστω που το διαβασατε και ελπιζω να ενδιαφερθειτε
για αυτο!
Σκεφτομουνα να μην ειναι χωρισμενο σε factions οπως το wow (που ειχε horde - alliance) να εχει αρκετα races αλλα ο καθενας να μπορει να καθαρισει τον αλλο . Θα εχει male και female . Τα class μαλλον θα ειναι καπως διαφορετικα , δεν το εχω σκεφτει ακομα πως ακριβως . Αλλα σκεφτομουνα να βαλω πολλα classes για να υπαρχει ποικιλια και να εχουμε πολλα να διαλεξουμε . Το level cap σκεφτομουνα για 60 . Ομως θα ανεβαινει οσο ανεβαινουν και τα expansions . Ενω θα εχει και κατι σαν talents . Το map θα ειθελα να ειναι αρκετα μεγαλο αλλα να εχει και ειδικες περιοχες μονο για pvp / sieges και ετσι .
ΩΣ προς την ομαδα :
Η ομαδα θα περιλαμβανει οσους θελουν να συμβαλουν/βοηθησουν στην δημιουργια του παιχνιδιου . Χρειαζομαστε σιγουρα ομως προγραμματιστες , web site creaters ... και γενικως ατομα που να εχουν σπουδασει η να ξερουν απο αυτα . Χωρις αυτους δεν γινεται τιποτα. Ελπιζω να συνεργαστουμε και ολα να πανε καλα.
Dekatriwn max.
Kalutera parata to apo twra e.
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.