Page 84 of 102 FirstFirst ... 3474828384858694 ... LastLast
Results 1,246 to 1,260 of 1519

Thread: Champions League 2009-2010

Senior Member Griffith's Avatar

μεγάλη βραδιά, μεγάλος αντίπαλος, die hard καταστάσεις.
    πάμε ρε άρσεναλ.
    Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
    serve me the sky with a big slice of lemon.

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

kapws etsi...agapame messi alla PAME MWRI ARSENAL

グリーンマシーン green_machine's Avatar

ετσι ολοι αρσεναλ

κατα τα αλλα ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ ΣΤΟ 93

314222 Mitsmann's Avatar

Παμε ολοι Αρσεναλιστας γερ..........

μπα.

ρτσα.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

εγώ είμαι με

Spoiler
    το ποδόσφαιρο
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

314222 Mitsmann's Avatar

Ε ΠΑΙΔΙΑ!!!!

Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΒΕΡΝΙΚΟΣ.

"Τι χτυπαω??"

Senior Member Daffy's Avatar

mpentnerteinment

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Bentdner είσαι.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

314222 Mitsmann's Avatar

"Τι χτυπαω??"

Senior Member MaX Payne's Avatar

δεν πειραζει ρε γκανερς του χρονου παλι

γκεστάλ nothingman's Avatar

και πάει κάπως έτσι

Spoiler
    την αντιπαθούμε γιατί τη συμπαθούνε οι βερνίκοι, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σου κάνει τόση εντύπωση. δεν καταλαβαίνω και το άγχος σου να πρέπει ντε και καλά να πειστούμε και να αγαπήσουμε επιτέλους την μπαρτσελόνα, τι σκατά, δε φτάνετε όλοι εσείς για να αποθεώσετε το μεγαλείο της; και ποιους θα πρήζετε μετά;
    δε διαλέγουμε τις ομάδες που συμπαθούμε επειδή παίζουν καλά και σηκώνουν κύπελλα, με αυτή τη λογική θα έπρεπε όλοι να είναι ρεάλ μαδρίτης και ολυμπιακοί στο ποδόσφαιρο και παναθηναϊκοί στο μπάσκετ και πασοκάρα στις εκλογές και μενεγάκη στα πρωινάδικα. την αντιπαθούμε γιατί δεν είμαστε βερνίκοι, γιατί δεν πάμε για καφέ με φανέλα αργεντινής, γιατί δεν καυλώνουμε που είχε τόσα χρόνια κενό στην κοιλιά αντί για χορηγό, γιατί δε χύνουμε επειδή διαφημίζει το παγκόσμιο πίκπα, γιατί δεν ψηφίζουμε σύριζα, γιατί δεν πάμε καλοκαίρι για μπάφους στα κουφονήσια, γιατί δεν αγοράζουμε τους ιμπραϊμοβιτσιζ και τους ροναλντίνιους και τους ανρίδες και τους φάμπρεγες όταν πλέον έχουν γίνει κοτζάμ ιμπραϊμοβιτσιζ και ροναλντίνιοι και ανρίδες και φάμπρεγες, γιατί δε βλέπουμε λαζόπουλο, γιατί είστε παντού ρε γαμημένοι, γιατί δεν ακούμε λοκομόντο και μπομπ μάρλευ, γιατί δε συμμετέχουμε σε φμπουκ γκρουψ για να τιμήσουμε τους γρηγορόπουλους, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ. αν δε βλέπεις γύρω σου ότι αυτοί είναι οι οπαδοί μπαρτσελόνα, δε φταίω εγώ και νομίζω δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω, σίγουρα δε θα αλλάξω γνώμη. η ομάδα δεν είναι κι άσχημη τα τελευταία χρόνια, αυτό το λέμε όλοι, ακόμα και όταν γκρινιάζουμε για τα χέρια με τις μπενφίκες και τα οφφσάιντ στους τελικούς.
    δεν ξέρω γιατί χρησιμοποιώ πληθυντικό αφού για τον εαυτό μου μιλάω ουσιαστικά. εγώ λοιπόν από σήμερα την αντιπαθώ λιιιιιιίγο παραπάνω γιατί δε μου αρέσουν οι πουτσοειρωνείες σου και θα σε παρακαλούσα σε γενικές γραμμές και με λίγα λόγια να μας κάνεις τη χάρη ρε ψηλέ και να τις περιορίσεις εκεί που σε παίρνει ας πούμε.
    για το ζήτημα δε θα επανέλθω γιατί μου φαίνεται βαρετό. ήταν ήδη βαρετό δλδ από την πρώτη φορά που τηγκάναμε αυτή τη συζήτηση, φαντάσου τώρα.
    (θα έμπαινα μσν αλλά δε μου μπαίνει το γαμήδι)

για το ματς, δε χάσαμε από μια μάλλον καλύτερη ομάδα και εκτός σοβαρού απροόπτου θα αποκλειστούμε στο δεύτερο παιχνίδι, εντάξει, κρίμα αλλά δεν πειράζει.
    Last edited by nothingman; 01-04-2010 at 00:15.
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

ω, +100

Senior Member Griffith's Avatar

εγώ πάντως είμαι άρσεναλ από τότε που διάβασα fever pitch ξεκάθαρα.
    Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
    serve me the sky with a big slice of lemon.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

μάλλον εγώ κέρδισα εχτές ε?

Spoiler
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

314222 Mitsmann's Avatar

Quote Originally Posted by nothingman View Post
    και πάει κάπως έτσι

Spoiler
    την αντιπαθούμε γιατί τη συμπαθούνε οι βερνίκοι, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σου κάνει τόση εντύπωση. δεν καταλαβαίνω και το άγχος σου να πρέπει ντε και καλά να πειστούμε και να αγαπήσουμε επιτέλους την μπαρτσελόνα, τι σκατά, δε φτάνετε όλοι εσείς για να αποθεώσετε το μεγαλείο της; και ποιους θα πρήζετε μετά;
    δε διαλέγουμε τις ομάδες που συμπαθούμε επειδή παίζουν καλά και σηκώνουν κύπελλα, με αυτή τη λογική θα έπρεπε όλοι να είναι ρεάλ μαδρίτης και ολυμπιακοί στο ποδόσφαιρο και παναθηναϊκοί στο μπάσκετ και πασοκάρα στις εκλογές και μενεγάκη στα πρωινάδικα. την αντιπαθούμε γιατί δεν είμαστε βερνίκοι, γιατί δεν πάμε για καφέ με φανέλα αργεντινής, γιατί δεν καυλώνουμε που είχε τόσα χρόνια κενό στην κοιλιά αντί για χορηγό, γιατί δε χύνουμε επειδή διαφημίζει το παγκόσμιο πίκπα, γιατί δεν ψηφίζουμε σύριζα, γιατί δεν πάμε καλοκαίρι για μπάφους στα κουφονήσια, γιατί δεν αγοράζουμε τους ιμπραϊμοβιτσιζ και τους ροναλντίνιους και τους ανρίδες και τους φάμπρεγες όταν πλέον έχουν γίνει κοτζάμ ιμπραϊμοβιτσιζ και ροναλντίνιοι και ανρίδες και φάμπρεγες, γιατί δε βλέπουμε λαζόπουλο, γιατί είστε παντού ρε γαμημένοι, γιατί δεν ακούμε λοκομόντο και μπομπ μάρλευ, γιατί δε συμμετέχουμε σε φμπουκ γκρουψ για να τιμήσουμε τους γρηγορόπουλους, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ. αν δε βλέπεις γύρω σου ότι αυτοί είναι οι οπαδοί μπαρτσελόνα, δε φταίω εγώ και νομίζω δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω, σίγουρα δε θα αλλάξω γνώμη. η ομάδα δεν είναι κι άσχημη τα τελευταία χρόνια, αυτό το λέμε όλοι, ακόμα και όταν γκρινιάζουμε για τα χέρια με τις μπενφίκες και τα οφφσάιντ στους τελικούς.
    δεν ξέρω γιατί χρησιμοποιώ πληθυντικό αφού για τον εαυτό μου μιλάω ουσιαστικά. εγώ λοιπόν από σήμερα την αντιπαθώ λιιιιιιίγο παραπάνω γιατί δε μου αρέσουν οι πουτσοειρωνείες σου και θα σε παρακαλούσα σε γενικές γραμμές και με λίγα λόγια να μας κάνεις τη χάρη ρε ψηλέ και να τις περιορίσεις εκεί που σε παίρνει ας πούμε.
    για το ζήτημα δε θα επανέλθω γιατί μου φαίνεται βαρετό. ήταν ήδη βαρετό δλδ από την πρώτη φορά που τηγκάναμε αυτή τη συζήτηση, φαντάσου τώρα.
    (θα έμπαινα μσν αλλά δε μου μπαίνει το γαμήδι)

για το ματς, δε χάσαμε από μια μάλλον καλύτερη ομάδα και εκτός σοβαρού απροόπτου θα αποκλειστούμε στο δεύτερο παιχνίδι, εντάξει, κρίμα αλλά δεν πειράζει.

Spoiler
    Παραληρημα, φιλος. Αλλα αντ αλλα της Παρασκευης το γαλα.

Δε μας αρεσει η Μπαρτσελονα γιατι οι ελληνες οπαδοι της και ο Βερνικος ειναι μαλακες.

Κατ αρχην να ξεκινησω απ το τελος, αυτο το αστειακι με την ειρωνια, θα πρεπει να σταματησει. Να κι αν δε σταματησει δηλαδη, αλλα το σημειωνουμε. Το μονο που ποσταριστηκε ηταν η αποψη ΣΑΣ (που την ενισχυεις κιολα, γραφοντας την ιδια επακριβως και μετα η αποψη ΜΟΥ. (σε γραμμικη Β' οπως Μπαρτσελονα Β' κλπ) Αν εχετε χασει τη μπαλα και τα βλεπετε ολα ειρωνιες, κανενα θεμα, δικο σας προβλημα, αλλα εδω π.χ. ενα ειρωνικο μειδιαμα, θα κανει καλα τη δουλεια του.
    Στο θεμα μας!!! Οταν βρεις που σας (σου) (μας) ειπα να ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΝΑΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΡΟΝΝΙ, ελα να μου το δειξεις. Στην αντιθετη περιπτωση, θα ηθελα απλα να αναλογιστεις οτι ο μονος που επιμενει να κραζει τη λογικη σας ως συγκλονιστικη ακυροτητα, τουλαχιστον δεν εχει κανει τιποτα απ οσα περιγραφεις σαν το ΣΟΥΠΕΡ ΟΥΑΟΥ ΟΠΑΔΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. Στην τελικη δε γεννηθηκαμε διπλα στις φαβελες του Νου Καμπ, αλλα επειδη κι εσεις δε γεννηθηκατε στο Ισλιγκντον, (Μαντσεστερ, Μιλανο, Δουνκερκη, Μπραουνσβαιγκ) θα ηθελα να αναφερθεις πως ακριβως στηριζεις μια ομαδα που δεν ειναι καν της χωρας σου (δε μιλαω για το της πολης σου, προφανως.) Επειδη μιλαμε λοιπον για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ, προφανως η ομαδα που παιζει παρα πολυ ομορφο ποδοσφαιρο θα προκαλεσει και το θαυμασμο τουλαχιστον των αποξω. (οσων δηλαδη δεν ειναι Μπαρτσελονα γιατι ετσι εμαθαν.) Σε λιγο θα πρεπει να ζητησει συγνωμμη η ομαδα γι αυτο. Επειδη μερικοι ειτε θελουν να πουλησουν τρεντιλικι (λες και η Μπαρτσελονα σαν ιδεα ποδοσφαιρου - εννοω τακτικη και το τι μπαλα θελει να παιξει - ενδιαφερθηκε ποτε για το τρεντιλικι, οπως το οριζουν οι μαλακες που βριζεις, οι οποιοι αν αυριο αποφασισει η Λε Μαν να παιξει ενα επαναστατικο 2-4-4 που θα της δωκει 42 Τσου Λου στη σειρα, θα κυκλοφορουσαν ολοι με σημαιες της.) η επειδη μερικοι ειναι υπερβολικα τρομπες εδω στο Αθενς, η απλα ειναι ο Βερνικος (νο φερδερ κομμεντς).

Αυτα στο βασικο σου θεμα. Απο κει και περα, λυπαμαι αλλα εκτοξευεις χαζομαρες με ρυθμο πασσινγκ γκεημ Εφ Σε Μπε. Για να μη μιλαμε με ειρωνιες και χαλιεσαι.

"γιατί δεν αγοράζουμε τους ιμπραϊμοβιτσιζ και τους ροναλντίνιους και τους ανρίδες και τους φάμπρεγες όταν πλέον έχουν γίνει κοτζάμ ιμπραϊμοβιτσιζ και ροναλντίνιοι και ανρίδες και φάμπρεγες"

Προσπαθω συγκινητικα να μην ειρωνευτω και επειδη εισαι εσυ θα τα καταφερω!!!
    Λοιπον, χτες βραδυ κατεβηκαμε στο Εμιρεητς με τους ακολουθοι :

Βαλντεζ
    Πουγιολ
    Πικε
    Ντανι Αλβες
    Μαξουελ
    Μπουσκετς
    Τσαβι
    Κειτα
    Πεδρο
    Μεσι
    Ζλατανος.

α, μπα??? Εξι στους 11 μεγαλωσαν στις ακαδημιες της Μπαρτσελονα.... Για κοιτα.
    στον αντιποδα η Αρσεναλ αποφασισε να κατεβει με : Αλμούνια, Σανιά, Κλισί, Γκαλάς, Βερμάελεν, Ντιαμπί, Σονγκ, Νασρί, Φάμπρεγκας, Αρσαβιν, Μπέντνερ. Δηλαδη με εξι παικτες απ τις ακαδημιες της.

Το να κραζεις μια ομαδα γιατι δε σ αρεσει η φιλοσοφια που πρεσβευει, η μπαλα που παιζει, η απλα δε σ αρεσει ο συνδυασμος χρωματων πανω στη φανελα, δεν εχω κανενα προβλημα και κανενα θεμα, ο καθεις κανει οτι νομιζει. Το να ξεκινας οτι δε σ αρεσει η Μπαρτσελονα γιατι οι οπαδοι της κανουν γκρουπ στο φεησμπουκ για το Γρηγοροπουλο (ουτε σε ιστορια Μιτς αυτα, ε.) η επειδη δεν την χωνευει ο Βερνικος (το οποιο ειναι περιπου ιδιο με το να στη σπαει ο Τσε γιατι ο κυρ Θοδωρας της Δελτα(ς) της γειτονιας σου φοραει μπλουζακι και καπελακι του) και να καταληγεις σε οτι συμπερασμα θες, ειναι λιγο ακυρο. Και εδω ειμαστε εμεις οι ΤΡΟΥ οπαδοι της Μπαρτσελονα (σορρυ Φθογγον, κι εγω αν ειχα διαβασει πρωτα το Φηβερ Πιτς, να ειμανε απ την αλλη πλευρα σημερα, αλλα με προλαβε ο Ερικ Καστελ) να λεμε οτι η επιχειρηματολογια σας εχει ενα (1) προβλημα.

υ.γ. Στην επικη σου παραγραφο (που πηρε και +100, αχαχα τρομαρα σας) σ αυτο το μιξερ οτινανισμου, βαλαμε μεσα οτι θυμηθηκαμε. Σορρυ αλλα μαγκια της Μπαρτσελονα να μην εχει διαφημηση, και σε εποχες που θα εβγαζε σιγουρα απειρα λεφτα απ αυτο χωρια και οτι το πρωτο της συμβολαιου χορηγου στη φανελα θα ηταν εξωπραγματικο ακριβως επειδη εχει το hype "δεν το εχουμε κανει ποτε". Αν κι αυτο σε πειραζει επειδη οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ, ενταξει, αλλα διαβασε τα ολα μαζι και σκεψου μηπως (μηπως λεμε) το παρακανεις. Ειμαι βεβαιος δε, οτι ξερεις το λογο που δεν εχει διαφημηση, και αυτο με κανει να ξυνω πιοτερο το κεφαλι πως κατεληξες σ αυτο το ποστ-μνημειο.
    "Τι χτυπαω??"