θυμάμαι αφιέρωμα Χάμερ σε 15 prog δίσκους με αυτό μέσα...το έχω ακούσει ελάχιστα (όπως κ άλλο ένα CD τους που έχω) δυστυχώς, αλλά θυμάμαι να έχουν πολύ ζουμί
αλλά αργείς ακόμα να φτάσεις στο Μ
edit: για Mind Over Four
θυμάμαι αφιέρωμα Χάμερ σε 15 prog δίσκους με αυτό μέσα...το έχω ακούσει ελάχιστα (όπως κ άλλο ένα CD τους που έχω) δυστυχώς, αλλά θυμάμαι να έχουν πολύ ζουμί
αλλά αργείς ακόμα να φτάσεις στο Μ
edit: για Mind Over Four
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
Ο ΚαιρόC Γάρ ΕγγύC.
I'll bury you in your god's fucked garden
Earth - The bees made honey in the lions skull
Seasick Steve - Doghouse Music
Μπορεί να μου πει κάποιος ΜΕΡΑΚΛΗΣ πιθανές τιμές για το βινύλιο των Fall of the Bastards "Dusk Of An Ancient Age" και το Piranha "Worlds Grave" (Molon Lave);
Last edited by Ra Pariah; 18-03-2010 at 21:25.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Thank you, boy!![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
το LP δεξιά, Ahkmed - distance
το 7αρι 4-way split των Invisible Surfers με 3 αλλαι ξεναι μπανται
και το cd Invisible Surfers - Los Cahunas split
Στο πλεμα των χαρουμενων και χαπι εορτωνε αλλα και του αποπανωνε,
Frantic Fives - On the move (δισκαρα βγηκε αυτο)
Meanie Geanies - No More 7"
Jacks - Baby 7"
Και για να μη μας λενε και γκει
Shrinebuilder - St~
πόρτα λόγω πολυκοσμίας? και γω για αυτό προτίμησα το rodeo (Invisible Surfers, The Thriller <--- γαματοι ροκαμπιλάδες αυτοί)
το LP Surfers από το Ρυδμ, τα υπόλοιπα από το λάιβ αλλά τα έχει (πιο ακριβά) εδώ: www.usedrecords.gr
οι Jacks είναι νέοι κι ωραίοι Βολιώτες γκαραζιέρηδες http://www.myspace.com/thejacksgreece
και γενικώς γαμάτη δουλειά γίνεται στον χώρο από το νέο label http://www.myspace.com/fuzzoverdoserec
Last edited by regularpaul; 21-03-2010 at 18:11.
Τρελό want μόλις βρέθηκε και αγοράστηκε τσάμπα. Αφού πείστηκα πια πως δεν επρόκειτο ποτέ να εντοπίσω σε normal τιμή το διπλό "Stjernevandring / Eesti Lilled Silmad Süda" των Origami Galaktika στην Jester, πέτυχα το διπλό διάφανο ελπί "Eesti Lilled Silmad Süda" που έβγαλαν σε πολύ λίγα αντίτυπα το 1998 στην Speeding Across My Hemisphere Records. 10 ευρώ. Μένει να βρω και το Stjernevandring 12" στην ίδια εταιρία. Και τώρα θα έρθει ο zoon να μου πει πως έχει το διπλό σιντί, αλλά σκοπεύω να το κλέψω από τον kveld έτσι κιαλλιώς.
Το τελευταίο δεκαήμερο θύμησε εποχές 1999-2005, όταν το προσωπικό του cd-universe έπινε σαμπάνια από το γοβάκι της κασσέρν & co tl;dr.
Τενεκές #1
Shearwater - Winged Life
Kokolo - More Consideration
Helms Alee - Night Terror
Joe Bonamassa - Ballad Of John Henry
Funeral Mist - Maranatha
Skitliv - Skandinavisk Misantropi
Τενεκές #2
Karl Denson - Lunar Orbit
Imaad Wasif - The Voidist
Cobalt - Gin
Yeasayer - All Hour Cymbals
Siena Root - New Day Dawning
Gov't Mule - By a Thread
Alberta Cross - Broken Piece of Time
Shearwater - The Golden Archipelago
Κάβολα.
Resistance is useless
πασχαλινες αγορες μαζι με λαμπαδα και πασχαλιατικα αυγα απο την μπουτικ της ομαδας:
kai ena ORESUND SPACE COLLECTIVE - DEAD MAN IN SPACE se LP
ΑΕΛ τρακτερ και Love is in the air /