Page 683 of 1000 FirstFirst ... 183583633673681682683684685693733783 ... LastLast
Results 10,231 to 10,245 of 14994

Thread: THE OMG-ENTELWS-OFFICIAL OFF TOPIC THREAD.

Quote Originally Posted by μπιζαριος View Post
    Για φαι πηγα και παρολιγο να μην δω την μαλακια σου παρη.
    παρτα
    αν οι μισοι που δουλευουν σε κατι τετοια ειχαν την ορεξη που εχουν αλλοι να δουλεψουν και να μαθουν θα ειχαμε πολυ πιο ευτιχισμενους πελατες και οχι τις εταιριες να βγαζουν τις καλυτερες προσφορες τους μονο αν πας απο μια εταιρια στην αλλη στηριζοντας το στο οτι ολες οι εταιριες εχουν για τον πουτσο afterservice ετσι κατα πασα πιθανοτητα θα εισαι θυμωμενος με την αλλη και θα πας σε εκεινη με την ελπιδα οτι θα σου δινουν περισσοτερη σημασια.
    δεν τα καταφερα να το βγαλω με μια ανασα

Senior Member rage for order's Avatar

Ναι ρε ΓΙΔΙΑ ο good son μπορεί να πήρε την δουλειά ή να σκέφτηκε πως θα ήταν να είναι στην θέση του γαμημένου του εργάτη στο τηλεφωνικό κέντρο. Κοινώς δεν φαντάζεται ότι έχει απέναντι του ένα γαμημένο δουλικό που δεν πρέπει να βαριέται ποτέ, να είναι συνέχεια στην τσίτα και στον ελεύθερο του χρόνο αντί να σκυλογαμιέται με την γκόμενα του να κάθεται να μελετάει μήπως πάρει η Χ και τον βρει αδιάβαστο. Χ κοπέλα μου η δουλειά σε ένα τηλεφωνικό κέντρο είναι από της χειρότερες, η επισφάλεια είναι η κύρια αίσθηση, οι συμβάσεις έχουν διάρκεια μιας εβδομάδας (καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό ε και ας έκανες 9 χρόνια να βγάλεις ένα γτπ ΤΕΙ). Οπότε Χ σε μία τέτοια σκατοδουλειά όχι δεν είναι υποχρεωμένος να σε βοηθήσει και να μην βαριέται και να αισθάνεται ότι του γίνεσαι βάρος και αυτό γιατί προφανώς σε μία τέτοια δουλειά σκυλοβαριέσαι και κάθε νέα κλήση είναι βάρος. Την επόμενη φορά που θα έχεις πρόβλημα να βρίσεις την HOL που τα γαμάει τα παιδιά του τηλεφωνικού και τους δίνει και ψίχουλα, να κλείσεις το τηλέφωνο και να πάρεις λίγο αργότερα ελπίζοντας πως θα πετύχεις κάποιον που δεν του έτυχαν πολλά εκείνη τη μέρα.

Μπιζάριε ΒΛΑΚΑ antivirus με τεχνητή νοημοσύνη κυκλοφορούν κανονικά και μαζικά. Παραιτήσου από techie, υπάρχουν 900 άνεργοι που μπορούν καλύτερα.

57% not burnt μπιζαριος's Avatar

τεχνητη νοημοσυνη να επιλεγουν να σου τρων το ιντερνετ? ομορφο μου ακουγεται. αυτα τα προβληματα σε σας τους microsoftακηδες.

παραιτησου απο ηλιθιος εχει αλλους 900 που μπορουν καλυτερα.
    υπομονή

Εχω την εντυπωση πως το ονειρο του rage for order ειναι να γινει υπαλληλος σε τηλεφωνικο κεντρο της forthnet. Παιζει να τα χει ηδη καταφερει ομως

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by Firestorm View Post
    Εχω την εντυπωση πως το ονειρο του rage for order ειναι να γινει υπαλληλος σε τηλεφωνικο κεντρο της forthnet. Παιζει να τα χει ηδη καταφερει ομως
    φτάνει τώρα, άντε να παίξεις με τα άλλα τα παιδάκια
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

A rock, an island Drumsick's Avatar

RFO, σάλτα γαμήσου ρε καριόλη ψευτοαναρχικέ της πούτσας που θα μας πείς και για τους εργάτες. Τέλος πάντων τι ανακατεύεστε ο κάθε πεταμένος μαλάκας? Δεν σας ρωτήσαμε, ψόφο. Μαλακίστηκε ο υπάλληλος και στις αρχιδάρες μας αν πληρώνεται ψίχουλα ή οχι. Έχω κάνει κι εγώ δουλειές που έπαιρνα ψίχουλα, αλλά τη γαμημένη τη δουλειά μου την έκανα και σεβόμουν τους ανθρώπους που καλούμουν να εξυπηρετήσω. Αντε απο δω που καθόμαστε και το συζητάμε ακόμα, καθυστερημένοι.

Grzegorz Brzęczyszczykiewicz MoRmEnGiL's Avatar

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Σας γαμιέται κι εσάς η φορθνετ κάτι μέρες τώρα?
    έχεις τακτικά ντισκονέκτς?

Το κουμπαράκι μου είχε σε κάποια φάση κάθε 5 λεπτά ντισκονεκτ. Του ντιλαρα ένα "καλό" modem/router για να δούμε πως πάει , και δεν ξαναέπεσε ποτέ.

Επίσης να δείχνετε λίγο έλεος με τα παιδιά που είναι σε τεχνική υποστήριξη , τα γαμάνε νυχθημερόν με μεροκάματα της πούτσας. Εντάξει, και αν σας λένε παπαριές , παπαριές τους είπαν να λένε , καλύτερα να ζητάτε τον προϊστάμενο βάρδιας (λολ σιγά μην έχουν) και να κάνετε παράπονα απ ευθείας.
    loipon epeidh k egw exw ntiskonekts se sixamero ba8mo, polles fores ana ligotero apo pente lepta, gia mologa, ti router htan auto?

My morning sun is the drug that brings me near
    To the childhood I lost, replaced by fear

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by MoRmEnGiL View Post
    Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    Σας γαμιέται κι εσάς η φορθνετ κάτι μέρες τώρα?
    έχεις τακτικά ντισκονέκτς?

Το κουμπαράκι μου είχε σε κάποια φάση κάθε 5 λεπτά ντισκονεκτ. Του ντιλαρα ένα "καλό" modem/router για να δούμε πως πάει , και δεν ξαναέπεσε ποτέ.

Επίσης να δείχνετε λίγο έλεος με τα παιδιά που είναι σε τεχνική υποστήριξη , τα γαμάνε νυχθημερόν με μεροκάματα της πούτσας. Εντάξει, και αν σας λένε παπαριές , παπαριές τους είπαν να λένε , καλύτερα να ζητάτε τον προϊστάμενο βάρδιας (λολ σιγά μην έχουν) και να κάνετε παράπονα απ ευθείας.
    loipon epeidh k egw exw ntiskonekts se sixamero ba8mo, polles fores ana ligotero apo pente lepta, gia mologa, ti router htan auto?
    cisco 837 , αλλά μην πας για τέτοιο , και είναι ακριβό και δεν το χρειάζεσαι. Απλά βρες ένα άλλο από κάποιον που έχει spare και δες αν βελτιώνει την κατάσταση.
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

cabrón Xtikio's Avatar

τεχνητη νοημοσυνη να επιλεγουν να σου τρων το ιντερνετ? ομορφο μου ακουγεται. αυτα τα προβληματα σε σας τους microsoftακηδες.

malaka otan exeis adiko kane toumpeki. mhn les xeiroteres xazomares.

57% not burnt μπιζαριος's Avatar

Quote Originally Posted by Xtikio View Post

malaka otan exeis adiko kane toumpeki. mhn les xeiroteres xazomares.
    μπα δεν εχω αδικο. αφου εγραψε ηλιθιοτητα του γραφω πισω στο επιπεδο που εγραψε.
    υπομονή

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Quote Originally Posted by rage for order View Post
    Ναι ρε ΓΙΔΙΑ ο good son μπορεί να πήρε την δουλειά ή να σκέφτηκε πως θα ήταν να είναι στην θέση του γαμημένου του εργάτη στο τηλεφωνικό κέντρο. Κοινώς δεν φαντάζεται ότι έχει απέναντι του ένα γαμημένο δουλικό που δεν πρέπει να βαριέται ποτέ, να είναι συνέχεια στην τσίτα και στον ελεύθερο του χρόνο αντί να σκυλογαμιέται με την γκόμενα του να κάθεται να μελετάει μήπως πάρει η Χ και τον βρει αδιάβαστο. Χ κοπέλα μου η δουλειά σε ένα τηλεφωνικό κέντρο είναι από της χειρότερες, η επισφάλεια είναι η κύρια αίσθηση, οι συμβάσεις έχουν διάρκεια μιας εβδομάδας (καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό ε και ας έκανες 9 χρόνια να βγάλεις ένα γτπ ΤΕΙ). Οπότε Χ σε μία τέτοια σκατοδουλειά όχι δεν είναι υποχρεωμένος να σε βοηθήσει και να μην βαριέται και να αισθάνεται ότι του γίνεσαι βάρος και αυτό γιατί προφανώς σε μία τέτοια δουλειά σκυλοβαριέσαι και κάθε νέα κλήση είναι βάρος. Την επόμενη φορά που θα έχεις πρόβλημα να βρίσεις την HOL που τα γαμάει τα παιδιά του τηλεφωνικού και τους δίνει και ψίχουλα, να κλείσεις το τηλέφωνο και να πάρεις λίγο αργότερα ελπίζοντας πως θα πετύχεις κάποιον που δεν του έτυχαν πολλά εκείνη τη μέρα.

Μπιζάριε ΒΛΑΚΑ antivirus με τεχνητή νοημοσύνη κυκλοφορούν κανονικά και μαζικά. Παραιτήσου από techie, υπάρχουν 900 άνεργοι που μπορούν καλύτερα.
    Γεννημένος δημόσιος υπάλληλος.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

read between the lines Shadowking's Avatar

RFO, σάλτα γαμήσου ρε καριόλη ψευτοαναρχικέ της πούτσας που θα μας πείς και για τους εργάτες. Τέλος πάντων τι ανακατεύεστε ο κάθε πεταμένος μαλάκας? Δεν σας ρωτήσαμε, ψόφο. Μαλακίστηκε ο υπάλληλος και στις αρχιδάρες μας αν πληρώνεται ψίχουλα ή οχι. Έχω κάνει κι εγώ δουλειές που έπαιρνα ψίχουλα, αλλά τη γαμημένη τη δουλειά μου την έκανα και σεβόμουν τους ανθρώπους που καλούμουν να εξυπηρετήσω. Αντε απο δω που καθόμαστε και το συζητάμε ακόμα, καθυστερημένοι.
    πιες κάναν μπάφο να ηρεμήσεις λίγο.
    A loaded gun won't set you free.
    So you say.

Quote Originally Posted by Shadowking View Post
    πιες κάναν μπάφο να ηρεμήσεις λίγο.
    Τέλος πάντων τι ανακατεύεστε ο κάθε πεταμένος μαλάκας? Δεν σας ρωτήσαμε, ψόφο.

Senior Member rage for order's Avatar

να μη λες δημόσια τις απόψεις σου αν δεν θες να τις σχολιάζουν. ούτε αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις. ΓΙΔΙ.

Τράβα σπάσε καμιά τράπεζα μωρέ μαλάκα και μην με πρήζεις.