Άσε, έπεσα σε μαλάκα ολκής. Του εξηγώ πως δεν έχει αλλάξει τίποτα στο πισί ασούμε, πως και πριν είχα αβίρα, πως πρόσφατα έκανα καθάρισμα με ccleaner (δεν ήξερα αν μπορούν όντως να φταίνε τα κούκις ή τι σκατά) και πως τέλος πάντων το μόνο που έχει αλλάξει είναι οι διακοπές που κάνει το νετ ανά 5 λεπτα και μου κάνει νευριασμένος "εσείς τότε τι θεωρείτε οτι φταίει?!". Του λέω λολ, εσύ είσαι ο τεχνικός! Εγώ θα σου πω? Τεσπά τον έκλεισα, δοκίμασα με κλειστό αβίρα μπας και, αλλά συνέχιζε και ξαναπήρα και μίλησα με άλλον και είπαν θα το δηλώσουν ως βλάβη και βλέποντας. Αν συνεχίσει αύριο-μεθαύριο ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ.
Ενα antivirus που τρωει bandwith? τι αλλο θα ακουσουμε? ηχεια που δεν αφηνουν να στειλεις φωτογραφιες απο το msn?
υπομονή
Οχι ρε βλάκα, έλεγε και καλά μήπως ξαφνικά το αβίρα άρχισε να μπλοκάρει το νετ...
Ωραια, ενα antivirus με τεχνητη νοημοσυνη. θες να του τα λες αυτα? Ποιος τους δινει δουλεια αυτους?
υπομονή
Μπιζαριε πιασε τη φωτ μηχανη κι ασε την πληροφορικη για αλλους ρε
Το anti-virus πάει στο καλό, πες ότι προκαλεί προβλήματα επειδή είναι βαρύ. Τα cookies πώς στο καλό μπορούν να φταίνε, lol...
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
μήπως η απορία τους είναι στο τί μπορεί να εννοείς και όχι στο τί σημαίνει η λέξη;
Απλά δεν μου είναι εύκολο να πιστέψω ότι δεν ξέρουν τι είναι Ping. Είναι σαν να πηγαίνεις σε σουβλατζίδικο, να ζητάς και και τζατζίκι και να σε ρωτάει τι εννοείς.
Γενικά 4νετ κάθε βράδυ πέφτει στα 30kb/s ή κάπου εκεί για εξωτερικό. Έχουν παραφορτώσει το δίκτυο οι μαλάκες.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
έχεις τακτικά ντισκονέκτς?
Το κουμπαράκι μου είχε σε κάποια φάση κάθε 5 λεπτά ντισκονεκτ. Του ντιλαρα ένα "καλό" modem/router για να δούμε πως πάει , και δεν ξαναέπεσε ποτέ.
Επίσης να δείχνετε λίγο έλεος με τα παιδιά που είναι σε τεχνική υποστήριξη , τα γαμάνε νυχθημερόν με μεροκάματα της πούτσας. Εντάξει, και αν σας λένε παπαριές , παπαριές τους είπαν να λένε , καλύτερα να ζητάτε τον προϊστάμενο βάρδιας (λολ σιγά μην έχουν) και να κάνετε παράπονα απ ευθείας.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Υπαρχουν τοσα ανεργα παιδια που θα εκαναν καλυτερα τη δουλεια ε. Καταταλλα ναι.
υπομονή