Originally Posted by
not
Originally Posted by
GG*
αποστολη χεσε τους shai hulud και φερε τους crowbar
θα βαλω και τη γιαγια μου να φτιαξει 5 ταψια σπανακοπιτα να λγυτωσουμε τα εξοδα για το φαγητο
GG Να κεράσουμε και κάνα κομμάτι τον nikos_souvlas (αγαπάμε τζαμπατζίδες). Έχει μπει free list για VITAMIN X (με έξοδα δικά μου… ), έχει ένα cd free από εμένα + μία μπίρα… ε μη τον αφήσουμε νηστικό… κρίμα το παλικάρι. Θα μας φέρει και τις φίλες του τις φιλολογίνες στο live!!!
Επίσης το λαμόγιο ο W.A.K. τώρα που ξεσκεπάστηκε η μπίζνα του δεν ξαναβλέπει χορηγία. Χορηγώ μόνο σπανακόπιτα γιαγιάς GG + φιλολογικά πάρτι! Αρκετά με τα live. 21 χρόνια τρέξιμο Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Ευρώπη… and still counting!!!
Μπορεί να έχω σκάσει πολλά, πιο πολλά από σένα Επτάιντσε, μη πουλάς ιστορία και σπανάκια για τσαμπατζήδες. Καταραμένη προστακτική
Τόσα post και λες σάλια - εκτός των μαθηματικών που 'σαι τσάκαλος
. Άσε τα υποθετικά λοιπόν. Εδώ μιλάμε με γεγονότα. Άσε που παίζει να σου 'χω σκάσει και σένα παλαιότερα φράγκα για βινύλια. Όσον αφορά τις συναυλίες, επανέρχομαι, άλλοι δουλεύουν 8-10 ώρες για 25-30 ευρώ. Σεβάσου το όταν βλέπουν τη χαώδη διαφορά τιμών αλλά και την κριτική που θα δεxτείς. Αυτά που σχολιάζω, τα σκέφτονται και τα λένε πάμπολλοι. Ρίξε καμιά αυτιά σε συναυλία. Αφού τα καθαρίσεις πρώτα.
Για τη μπίζνα καλύτερα να το σταματήσεις, γιατί μάλλον έχεις τη μύγα. Μήπως να τη φέρεις και πίσω; Το ξεκαθάρισα πριν (για 2η ή 3η φορά). Πού να έβριζα το ντίστρο σου δηλαδή. Αντιθέτως, το αποκάλεσα συμπαθέστατο. Τι θα μου 'σουρνες τότε;
Αλήθεια, γιατί έχεις "κλέψει" το σηματάκι της Revelation;
Περί λοιπών σχολίων τι να σου πω, έχεις θιχτεί τόσο που στάνταρ βγάζεις καπνούς απ' τον κώλο όταν βλέπεις post του "σούβλα"
Η σωστή χρήση μιας γλώσσας δε σε κάνει φιλόλογο, όπως και το να στήνεις συναυλίες - και να 'χεις ντίστρο - δε σε κάνει περισσότερο "hardcore" (στους οξυδερκείς ανθρώπους, στον εαυτό σου πάλι μπορεί). Μιας και η προβολή πηγάζει απ' το "εγώ". Δε στήνεις live επειδή είσαι ανιδιοτελής, ούτε συ, ούτε κανένας, από όλους τους χώρους.