δε θα του βγαλει με ταναλια χωρις αναισθητικο
αμα το αφησει θα ποναει χειροτερα, τεσσερις φρονιμητες μου εχουν βγαλει μια βδομαδα υπομονη ειναι
δε θα του βγαλει με ταναλια χωρις αναισθητικο
αμα το αφησει θα ποναει χειροτερα, τεσσερις φρονιμητες μου εχουν βγαλει μια βδομαδα υπομονη ειναι
Vielen Dank für alles was mal war
Άντε σε γιατρό Μάριε ... και εγώ έχω βγάλει 3 και 3/4 απο τον τελευταίο.
section .text
global _start
_start:
xor ebx, ebx
mov eax, ebx
inc eax
int 80h
ret
γιατί να πάει σε γιατρό; μπορεί να του βγαίνουν κανονικά. στην αρχή λογικό είναι να πονάει. αν συνεχίσει ο πόνος τράβα.
Eένα οι φρονιμήτες μου βγαίνουν σχεδόν κάθετα προς τα υπόλοιπα δόντια και τα μάγουλα με αποτέλεσμα να μου πληγώνουν τα τελευταία. ΑΥΤΟ είναι φμλ =Ρ
Έχω κάπου. Άμα την ξετρυπώσω, θα ποστάρω.
edit:
![]()
Last edited by Drumsick; 25-03-2010 at 21:58.
και ακομα να τους βγαλεις?
και θέλει τεραστια προσοχη απτον γναθοχειρουργο,πολυ κοντα στο νευρο =/
Last edited by τοιοιοιοιν; 25-03-2010 at 23:13.
Drumsick to 8ema ypnou einai mallon neuriko/neurologiko. 3ypnas kai kata th diarkeia tou ypnou?
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Διάβασα τις τελευταίες σελίδες. fml.
It is known.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Εγω παντως δεν εχω παει οδοντιατρο και περαν του αρχικου πονου, δε με εχουν ταλαιπωρησει περαιτερω.
They say we've got a lifetime, but we know that ain't true.
Εμενα οι πανω φρονιμητες δεν με ενοχλησαν καθολου και ποτε...και εχουν βγει και οι 2 κανονικοτατα, normal δοντια.
Κατω δεν εχω καθολου. MLR
Κοίταξε, οι κάτω νομίζω πως ο,τι ζήμια ήταν να κάνουν, την κάνανε (μου έχουν στραβώσει όλα τα κάτω δόντια δηλαδή). Δεν ξέρω αν πρέπει να βγουν, είναι κρυφοί τελείως. Οι πάνω έχουν βγεί μισοί και είναι πάρα πολύ δύσκολη η πρόσβαση, οπότε μου'χε πει ο οδοντίατρος να περιμένω να μεγαλώσουν κι άλλο.. Πριν δυο χρόνια αυτό, κι απο τότε δε μ'έχουν ενοχλήσει, οπότε τους αφήσα.
Ξυπνάω καμιά φορά, αλλά επειδή με πλακώνουν οι κωλόγατες =Ρ
Επειδή πέραν της κούρασης έχω και δυσκολίες στη συγκέντρωση και ευερεθιστηκότητα κτλ, λέω να πάω να το κοιτάξω ενδοκρινολογικά το θέμα, αφου διαβάζω πως αυτά είναι συμπτώματα χρόνιας κόπωσης που μπορεί να οφείλεται σε έλλειψη κάποιας βιταμίνης ή στοιχείου.
Θα δείξει.