Μάλιστα. Μιλάω με την παρέα του "promoter" μήπως; Α ναι, κάποιος είναι και ο σπόνσορας των "show" του. Φίλε "not", δεν με γνωρίσεις, ώστε να γνωρίζεις, το τι γνωρίζω, αλλά, δεν γνωρίζεις ορθογραφία, άλλο αυτό βεβαίως. Αν είσαι πάνω από 23-24 είσαι αγαθός (μην χρησιμοποιήσω άλλη λέξη) μ' αυτά που γράφεις. Για την ιστορία: support δεν είναι να διαφημίζεις μαγαζιά και περιοδικά σκεϊτοιστοριών της κάθε volcom και του κάθε γιάπη απ' την Κηφισιά, αλλά, είναι, να διαφημίζεις το συμπαθέστατο 7inch. Συνήθως, πολλά λαιβάκια τα πληρώνει η vans, για την ιστορία επίσης (το νοίκι του Αν). Δεν είναι όμως κει το θέμα μικρέ μου ανίδεε.
Επανέρχομαι στα λεγόμενά σου, μιας και είσαι ο Γερμανός "promoter" (αθάνατα ελληνικά). Κατ' αρχάς, για την ιστορία και πάλι, έχω δει άπειρες συναυλίες έξω (ειδικά Γερμανία), αλλά και δω (στα παπάρια σου όμως), όταν φόραγες πάμπερς, και σου λέω ότι γκρουπάκια αυτού του στυλ, άμα μπούνε στην Γερμανία στα 12ευρώ, θα τους πάρουνε με τα κεσεδάκια. Στα 12-15ευρώ είναι μπάντες σαν τους Ιsis, τους Νeurosis, δηλαδή μεγαλυτέρου βεληνεκούς ονόματα. Φαντάσου οι Pennywise ειναι στα 22-25 ευρώ, τώρα θα παίξουν κι όλας. Ο τραγουδιστής των neurosis παίζει με 8ευρώ (προπώληση) Φρανκφούρτη...
AN κλπ μαγαζιά: Εσύ που τα ξέρεις καλύτερα… μήπως ξέρεις ότι τα άλλα μαγαζιά πιθανών να ήταν κλισμένα??? Μήπως δεν πληρούσαν τις απαιτήσεις του group σε εξοπλισμό και θα έπρεπε να επιβαρυνθεί ο promoter με extra???
Εδώ διακρίνεται καλύτερα η αγαθοσύνη σου
Τελικά, για να μην πολυλογώ, όλα αυτά που αναφέρθηκαν: "promoters", αφίσες, αεροπορικά, πίπες, παρτούζες κτλ., παίζουν σε όλον τον κόσμο, παντού ρε μάγκα μου. Αν η Ελλάδα αποτελέι την εξαίρεση του κανόνα, και ο τύπος που φέρνει τους κάθε isis με 30 ευρώ δεν βγάζει παραμύθα, να ζητήσω και συγγνώμη
Μιας που δεν έγινε το live να επιστέψεις τα φράγκα στον promoter από τα αεροπορικά που πλήρωσε στους HULUD, τις αφίσες και το ενοίκιο του μαγαζιού.
Απ' τη στιγμή που 'ναι κάποιος "promoter" -άραγε, σε αμερικάνικο κολέγιο σπούδασες;-, εννοείται θα φάει και νίλες και κρίμας, εκεί χάνει λεφτά, κατανοητό. Αλλά αυτός το επέλεξε, όχι εγώ. Δεν είμαι "promoter".
Βρισκόμαστε και από κοντά άμα θέλεις… Βγάζουμε 2 κόλλες χαρτί. Στην μία γραφούμε έξοδα, στην άλλη έσοδα και μετράμε τα κουκιά. Αν βγουν τα κουκιά τους φέρνω εγώ τους HULUD την επόμενη φορά και τα έσοδα (αν έχω) τα παίρνεις εσύ!!
Φαγώθηκες με τους Hulud, το 'πα 10 φορές, όλως τυχαίως έγινε αυτό. Μια απορία είχα ο κακομοίρης και το δήλωσα και πιο πάνω, αν όντως η Ελλαδίτσα των 700 ευρώ είναι, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, η εξαίρεση του κανόνα να ζητήσω και συγγνώμη. Τελικά τα αεροπορικά κάνουνε την όλη ζημιά, ε; Δε μου απάντησε όμως ο προηγούμενος, οι cursed, οι 25 ta life και διάφοροι άλλοι, που 'χαν έρθει με βανάκι, προ 6-7ετίας, γιατί το εισιτήριο ήταν στα 14-15ε;;;;;;;;;;;; Και γιατί οι boy sets fire είχαν κάπου 28ε, όταν δεν έχουνε δώσει συναυλία παγκοσμίως πάνω από 17-18ε;; Μήπως είμαι τρελός που τα σκέφτομαι όλα αυτά; Ή μήπως λογικός;
Τελειώνοντας, οριστικά την κουβέντα, γιατί όποιος είναι οξυδερκής άνθρωπος αναρωτιέται, θα αναφέρω κάποιες τιμές από τις συναυλίες των hulud που θα γίνουν το Μάιο στην Αυστραλία, στην οποία θα πάνε με ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.
Μελβούρνη 15 Μαίου, με 3 σαπόρτ (1 το τοπικό) στα 23 δολάρια Αυσταλίας. Δηλαδή 12.1 ευρώ.
16 Μαίου στο Shed 5, 33 Ern Harley Drive, West Burleigh στην ίδια τιμή.
23 Μαίου στο at Seaford Community Centre, Cnr Station & Broughton St, Seaford στην ίδια τιμή.
και και ούτω καθεξής...
Υ.γ. Και στο εξωτερικό, τέτοια γκρουπ (βλέπε hulud κτλ) πάνω από 150-200 άτομα δεν έχουνε.
Υ.γ. 2 στον φίλτατο NihilistikOrder:
nikos den perase apo to mualo sou na oume na milage gia ta pio megala onomata o typos apo tin eleftherotupia ? an twra sugkrineis Lori kai DiDi (- presvi tou evraikou loby stin ellada) me tin kathe WAC , kati xaneis re 'man' .
Αν διάβαζες σωστά, αυτό που έγραψα, θα καταλάβαινες ότι πρόκειται για παραλληλισμό και όχι σύγκριση. Η διαφορά είναι χαώδης