Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 84

Thread: Shai Hulud (USA) & Τardive Dyskinesia & Others- 22/03/2010 [AN Club|Athens]

.
    Last edited by nikos_souvlas; 25-06-2014 at 03:13.

Will Teasle kontan's Avatar

υπάρχουν άπειρα επιχειρήματα για να καταλαβεις τους λόγους γτ οι συναυλίες εδω ειναι ακριβότερες απότι έξω (ναι κ στην αυστραλία) αλλά δε θα μπω στη διαδικασία γτ εχει γίνει αααααααααπειρες φορες αυτη η συζήτηση κ πραγματικά δε βγαινει πουθενά.

Συνεργάτης Β. Τσιβιλίκα Kaserinos's Avatar

Και συ ρε Γιάννη, διοργανωτης εισαι να'ουμ.
    Τεσπα εφοσον δεν εχει νοημα να το αναλυσουμε, αφου επικρατουνε ανωτερα ενστικτα που κρατανε τον διοργανωτη, ωστε να μην εκτιθεται μεσω των απαντησεων του, τοτε Μην ποσταρετε για να δικαιολογηθειτε.
    Και οι μεν και οι δε εχουν τα επιχειρηματα τους..End Of Story. Period.
    Last edited by Kaserinos; 24-03-2010 at 22:55.

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

ε καλα για την αυστραλια δεν ειναι απειρα τα επιχειρηματα...
    δεν πανε εκει καβαλα στους καρχαριες,μια χαρα αεροπορικα εξοδα υπαρχουν
    ουτε ειναι η χωρα που θα κοψουν οι καθε shai hulud 3χιλιαδες εισητηρια
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Quote Originally Posted by nikos_souvlas View Post
    Quote Originally Posted by apostolisxxx View Post
    α) στα Ευρωπαϊκά shows ταξιδεύουν με van, για Ελλάδα πληρώνεις αεροπορικά.
    β) στην Ελλάδα πληρώνεις ενοίκιο μαγαζιού στην καλύτερη ένα χιλιάρικο.
    γ) κάποιες μπάντες θέλουν extra backline.
    δ) υπολόγισε διαμονή, αφίσες, φαγητά, περα-δωθε αερόδρομιο και είσαι ωραίος.
    ε) βάλε και ότι παρά τα πόσα φράγκα έχεις επενδύσει και το πόσο τρέξιμο / άγχος έχεις ρίξει
    μπορεί στην τελική να σκάσουν μετά βιας 120-130 άτομα (όπως και γίνεται πολλές φορές)

Αλλά υπάρχει και μια πολύ γαμάτη λύση.
    Να κάνεις εσύ την επόμενη φορά την συναυλία, να μην τα φάει ούτε ο promoter
    ούτε η μπάντα. Χωρίς παρεξήγηση πάντα.

Υ.Γ. Σε μια πόλη έπαιξαν free οι Shai Hulud, δεν το βρήκες αυτό!

Κατ' αρχάς, μην αγχώνεσαι και πάθεις και τίποτα. Όπως αναφέρω και πιο πάνω τυχαία έπελεξα τους hulud. Κουβέντα κάνουμε. Μπορώ άνετα να σου γράψω 1000 παραδείγματα από παρόμοιες συναυλίες (ή shows για να 'μαι και γω cool σαν και σένα).
    Λοιπόν, έχουνε έρθει μπάντες με βανάκι αρκετές φορές, π.χ. 25 ta life, με εισιτήριο 14 ή 12 ευρώ. Στην ίδια περιοδεία, τότε, παίζανε με 5ευρα και 7ευρα σε άλλες πόλεις (βάλε και μπόλικα support). Στην Ευρώπη και την Αυστραλία με τι πάνε τα αμερικανάκια; Με βαν ή κολυμπώντας; Μην αναφέρω τιμές λοιπόν... τις ξέρεις.
    Απ' την άλλη, υπάρχουν τόσοι σπόνσορες (να χαρώ γω hardcore) στα αφισάκια, δε τσοντάρουνε κάνα παξιμάδι ή έτσι μπαίνουνε, για 'ναι cool η φάση; Τη διαμονή, τα φαγητά και τις αφίσες, όπως και τα backline, τα χρειάζονται σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο εδώ. Άσε τα σάλια λοιπόν. Τέλος πάντων, αν δεν απάνταγες όπως απάντησες, δεν θα σε έπαιρνα απ' τα μούτρα, αλλά αυτά που γράφεις είναι καλά, για τα πιτσιρίκια όμως. Και αυτά είναι και τα 100 άτομα που θα σκάγανε στο live.

Κλείνοντας, να πω ότι, δε μου 'λυσες τις όποιες απορίες, δυστυχώς, και απ' ότι φάνηκε πρέπει να 'σαι διοργανωτής [ή να 'σαι λέω prοmoter για να μαι cool;] μιας και έβγαλες το στιλέτο με τη μία, σε ένα άνθρωπο που είχε και έχει μια ΛΟΓΙΚΗ απορία. Μου θύμησες λίγο και ένα άρθρο που είχα διαβάσει προ καιρού στην ελευθεροτυπία, στο οποίο αναρωτιόταν ο συμπαθέστατος δημοσιογράφος πώς γίνεται να είναι τόσο ακριβές οι συναυλίες στην Ελλάδα. Μιλάμε, φυσικά, για τρανταχτά ονόματα. Λέγανε οι "promoters" ότι λες και συ, με άλλους όρους όμως και συνθήκες. Χωρίς παρεξήγηση πάντα.

Bouncing Souls 20e, isis 30ε; Kylesa 25ε; Hulud 20;

Υ.γ. Μη μου απαντήσεις να στήσω εγώ live, είναι τετριμμένο και βαρετό επιχείρημα. Κουραστικό θα έλεγα.

Υ.γ. 2 Μην περιμένεις απάντηση "man". Δεν έχει νόημα η κουβέντα. Καλές συναυλίες λοιπόν

Υ.γ. 3 Υπάρχουν κι άλλα μαγαζάκια, εκτός του Αn, που δεν κρατάνε νταβαντζιλίκι 700-800 ευρώ Αν και αυτά είναι προσφορά απ' τους σπόνσορες, έτσι δεν είναι;
    Μεγάλε επειδή διαβάζω βλακείες λόγω του ότι είσαι άσχετος με τον χώρο!!!

στ) Η αρκετά μεγάλη φορολογία που πληρώνουν στην Ελλάδα για τα θεάματα (το ξέχασε αυτό).

Και συνεχίζω…

Σπόνσορες: Ναι με έχει βάλει άπυρες φορές ο Αποστόλης στην αφίσα χωρίς να του «τσοντάρω κάνα παξιμάδι»!!! Γιατί??? Έτσι απλά για να είναι «cool η φάση και hardcore» …Support λέγεται btw (αν βέβαια ξέρεις τι σημαίνει). Όποτε μπορώ τον βοηθάω βέβαια και όσο μπορώ με «κάνα παξιμάδι»!!!

Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία κλπ: Ας μιλήσω για Ευρώπη (αλλά υποθέτω πάνω κάτω τα ίδια είναι και για Αμερική/Αυστραλία).
    Είμαι ο Γερμανός promoter και έχω κλίσει το group για 5-6 live με 12,00 ευρώ. Τους παραλαμβάνω λοιπών από την γειτονική κολοχώρα (Βέλγιο πχ) με van και τους γυρνοβολάω στην κολοχώρα μου με van. Έξοδα??? Οι βενζίνες!!! Κονόμησα με 5-6 live και ticket 12,00 ευρώ??? Ε??? Μάλλον ναι!!!

Είμαι Έλληνας promoter και έχω κλίσει 1 live. Έχω βάλει σπόνσορες έτσι για το «cool της φάσης… για να χαρώ hardcore», έχω πληρώσει air tickets για να φέρω το group από το κολοχώρι της Ευρώπης στην κουτσουλιά της Ευρώπης. Με 20,00 ευρώ ticket και 120-130 άτομα βγαίνω, μπαίνω μέσα, χτίζω πολυκατοικία??? Μάλλον αγκομαχάω!!!

AN κλπ μαγαζιά: Εσύ που τα ξέρεις καλύτερα… μήπως ξέρεις ότι τα άλλα μαγαζιά πιθανών να ήταν κλισμένα??? Μήπως δεν πληρούσαν τις απαιτήσεις του group σε εξοπλισμό και θα έπρεπε να επιβαρυνθεί ο promoter με extra???

Πολύ ενημερωμένο σε βλέπω ρε μεγάλε από την απ’ έξω.. για μπες στον χορό να σε δούμε. Για βγάλε κομπιουτεράκι τώρα, μπες και στο net να τσεκάρεις τιμές από αεροπορικά και έλα να μας πεις και μας τι παίζει. Γιατί εσύ μάλλον σε άλλη χώρα ζεις που τα κουκιά τα μετράνε αλλιός!!!
    Και άμα βλέπεις κονόμα στην όλη φάση γιατί δεν ανοίγεις και εσύ μαγαζάκι ρε εξυπνούλη???

Αλλά υπάρχει και μια δεύτερη ακόμα πιο γαμάτη λύση. Μιας που δεν έγινε το live να επιστέψεις τα φράγκα στον promoter από τα αεροπορικά που πλήρωσε στους HULUD, τις αφίσες και το ενοίκιο του μαγαζιού.

Υ.Γ. Όπως έλεγε ο Γεωργίου… ο κλασικός ο μ@@ς ο Έλληνας!!! Ο ξέρω τα πάντα όλα… συμπληρώνω εγώ.
    Υ.Γ.2 Βρισκόμαστε και από κοντά άμα θέλεις… Βγάζουμε 2 κόλλες χαρτί. Στην μία γραφούμε έξοδα, στην άλλη έσοδα και μετράμε τα κουκιά. Αν βγουν τα κουκιά τους φέρνω εγώ τους HULUD την επόμενη φορά και τα έσοδα (αν έχω) τα παίρνεις εσύ!!

waker apostolisxxx's Avatar

Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις...
    "Dream about a purpose and a reason to exist, dream about the love that everyone's missed. Throw your dreams away and join the frightened world, you should be ashamed." (Ian MacKaye/Embrace)

Quote Originally Posted by GG* View Post
    Ναι οκ... αλλά 10 live, όχι ένα Έτσι???

Senior Member

re nikos den perase apo to mualo sou na oume na milage gia ta pio megala onomata o typos apo tin eleftherotupia ? an twra sugkrineis Lori kai DiDi (- presvi tou evraikou loby stin ellada) me tin kathe WAC , kati xaneis re 'man' .

Kata ta alla i suzitisi prizei poutses , kai ante stous rammstein einai duskolo na upologiseis poso kostise to live , alla diaole stous Shai Hulud den thes kan kompiouteraki , me ta daktula metras ta eksoda - esoda

se pio endiaferonta themata twra ... exoume kamia kinky istoria gia tin akurwsi re apostolis ? se fasi xathike o drummer k ton vrikate telika me dermatina eswrouxa sto diplano sxoleio na trivetai stis vruses ?
    Mr Nobody is back

Συνεργάτης Β. Τσιβιλίκα Kaserinos's Avatar

Όντως..χαχα..Και γω ήθελα να ρωτησω , αλλα το κλιμα βαρυνε αποτομα..Για πειτε..

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

Quote Originally Posted by not View Post
    σωστος.
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

.

Μάλιστα. Μιλάω με την παρέα του "promoter" μήπως; Α ναι, κάποιος είναι και ο σπόνσορας των "show" του. Φίλε "not", δεν με γνωρίσεις, ώστε να γνωρίζεις, το τι γνωρίζω, αλλά, δεν γνωρίζεις ορθογραφία, άλλο αυτό βεβαίως. Αν είσαι πάνω από 23-24 είσαι αγαθός (μην χρησιμοποιήσω άλλη λέξη) μ' αυτά που γράφεις. Για την ιστορία: support δεν είναι να διαφημίζεις μαγαζιά και περιοδικά σκεϊτοιστοριών της κάθε volcom και του κάθε γιάπη απ' την Κηφισιά, αλλά, είναι, να διαφημίζεις το συμπαθέστατο 7inch. Συνήθως, πολλά λαιβάκια τα πληρώνει η vans, για την ιστορία επίσης (το νοίκι του Αν). Δεν είναι όμως κει το θέμα μικρέ μου ανίδεε.

Επανέρχομαι στα λεγόμενά σου, μιας και είσαι ο Γερμανός "promoter" (αθάνατα ελληνικά). Κατ' αρχάς, για την ιστορία και πάλι, έχω δει άπειρες συναυλίες έξω (ειδικά Γερμανία), αλλά και δω (στα παπάρια σου όμως), όταν φόραγες πάμπερς, και σου λέω ότι γκρουπάκια αυτού του στυλ, άμα μπούνε στην Γερμανία στα 12ευρώ, θα τους πάρουνε με τα κεσεδάκια. Στα 12-15ευρώ είναι μπάντες σαν τους Ιsis, τους Νeurosis, δηλαδή μεγαλυτέρου βεληνεκούς ονόματα. Φαντάσου οι Pennywise ειναι στα 22-25 ευρώ, τώρα θα παίξουν κι όλας. Ο τραγουδιστής των neurosis παίζει με 8ευρώ (προπώληση) Φρανκφούρτη...

AN κλπ μαγαζιά: Εσύ που τα ξέρεις καλύτερα… μήπως ξέρεις ότι τα άλλα μαγαζιά πιθανών να ήταν κλισμένα??? Μήπως δεν πληρούσαν τις απαιτήσεις του group σε εξοπλισμό και θα έπρεπε να επιβαρυνθεί ο promoter με extra???
    Εδώ διακρίνεται καλύτερα η αγαθοσύνη σου

Τελικά, για να μην πολυλογώ, όλα αυτά που αναφέρθηκαν: "promoters", αφίσες, αεροπορικά, πίπες, παρτούζες κτλ., παίζουν σε όλον τον κόσμο, παντού ρε μάγκα μου. Αν η Ελλάδα αποτελέι την εξαίρεση του κανόνα, και ο τύπος που φέρνει τους κάθε isis με 30 ευρώ δεν βγάζει παραμύθα, να ζητήσω και συγγνώμη

Μιας που δεν έγινε το live να επιστέψεις τα φράγκα στον promoter από τα αεροπορικά που πλήρωσε στους HULUD, τις αφίσες και το ενοίκιο του μαγαζιού.
    Απ' τη στιγμή που 'ναι κάποιος "promoter" -άραγε, σε αμερικάνικο κολέγιο σπούδασες;-, εννοείται θα φάει και νίλες και κρίμας, εκεί χάνει λεφτά, κατανοητό. Αλλά αυτός το επέλεξε, όχι εγώ. Δεν είμαι "promoter".

Βρισκόμαστε και από κοντά άμα θέλεις… Βγάζουμε 2 κόλλες χαρτί. Στην μία γραφούμε έξοδα, στην άλλη έσοδα και μετράμε τα κουκιά. Αν βγουν τα κουκιά τους φέρνω εγώ τους HULUD την επόμενη φορά και τα έσοδα (αν έχω) τα παίρνεις εσύ!!
    Φαγώθηκες με τους Hulud, το 'πα 10 φορές, όλως τυχαίως έγινε αυτό. Μια απορία είχα ο κακομοίρης και το δήλωσα και πιο πάνω, αν όντως η Ελλαδίτσα των 700 ευρώ είναι, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, η εξαίρεση του κανόνα να ζητήσω και συγγνώμη. Τελικά τα αεροπορικά κάνουνε την όλη ζημιά, ε; Δε μου απάντησε όμως ο προηγούμενος, οι cursed, οι 25 ta life και διάφοροι άλλοι, που 'χαν έρθει με βανάκι, προ 6-7ετίας, γιατί το εισιτήριο ήταν στα 14-15ε;;;;;;;;;;;; Και γιατί οι boy sets fire είχαν κάπου 28ε, όταν δεν έχουνε δώσει συναυλία παγκοσμίως πάνω από 17-18ε;; Μήπως είμαι τρελός που τα σκέφτομαι όλα αυτά; Ή μήπως λογικός;

Τελειώνοντας, οριστικά την κουβέντα, γιατί όποιος είναι οξυδερκής άνθρωπος αναρωτιέται, θα αναφέρω κάποιες τιμές από τις συναυλίες των hulud που θα γίνουν το Μάιο στην Αυστραλία, στην οποία θα πάνε με ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.

Μελβούρνη 15 Μαίου, με 3 σαπόρτ (1 το τοπικό) στα 23 δολάρια Αυσταλίας. Δηλαδή 12.1 ευρώ.
    16 Μαίου στο Shed 5, 33 Ern Harley Drive, West Burleigh στην ίδια τιμή.
    23 Μαίου στο at Seaford Community Centre, Cnr Station & Broughton St, Seaford στην ίδια τιμή.
    και και ούτω καθεξής...

Υ.γ. Και στο εξωτερικό, τέτοια γκρουπ (βλέπε hulud κτλ) πάνω από 150-200 άτομα δεν έχουνε.

Υ.γ. 2 στον φίλτατο NihilistikOrder:

nikos den perase apo to mualo sou na oume na milage gia ta pio megala onomata o typos apo tin eleftherotupia ? an twra sugkrineis Lori kai DiDi (- presvi tou evraikou loby stin ellada) me tin kathe WAC , kati xaneis re 'man' .
    Αν διάβαζες σωστά, αυτό που έγραψα, θα καταλάβαινες ότι πρόκειται για παραλληλισμό και όχι σύγκριση. Η διαφορά είναι χαώδης
    Οι μίζεροι στην μιζέρια τους ή καλύτερα όπως είπε ένας φίλος… να πας στην Αστραλία που παίζουν 10 live, + μάλιστα μια μέρα 2 συνεχόμενα, ταξιδεύουν με van + to ticket έχει 5 euros!!!
    Εδώ είναι το Ελλάντα (1000 euros air-tickets + 1000 euros το ΑΝ + hotel +μάσα + αφίσες +ΦΠΑ= 2600 euros. 140x20 euros = 2800 euros. Άντε γεια λοιπών και μη μας ζαλίζεις… απλά πράγματα).
    Εγώ στην ορθογραφία δεν τα πάω καλά… αλλά και τα μαθηματικά σου δεν είναι καλύτερα.
    7inch distro::Hard Core/Punk & Metal
    http://www.7inch.gr

Quote Originally Posted by not View Post
    σωστος.

Δεν θα κόψει 150 σε κάθε show??? Με 12 euros... do the maths (και 0 έξοδα μετακινήσεων εκτός από τα αεροπορικά).

.

Εμπεριστατωμένη η απάντησή σου, μπράβο Η κριτική είναι δικαίωμα του καθενός, δεν μπορείς να μου το αφαιρέσεις Αν μπορούσα θα πήγαινα και Αυστραλία, αλλά τα "air tickets" είναι ακριβά Αρκούμαι στην Ευρώπη

Στο πρώτο μου ποστ είπα: πώς τα τρώτε ή πώς ΣΑΣ τα τρώνε. Τα 'πες μόνος σου. Μαζόχας είσαι όμως; Τόσα μαγαζάκια παίζουνε που χωράνε 100 άτομα. Και μετά δεν θα βγαίνουνε "μίζεροι" σαν και μένα να σε κριτικάρουνε δημοσίως, μιας και αν αφαιρέσεις τη χιλιάρα, το "ticket" θα 'ναι πιο φτηνό, σωστά;

Υ.γ. ακόμα δεν μου 'χει απαντήσει κανείς για τις μπάντες με το βανάκι και τα "tickets" των 14-15 ευρώ, που έθιξα πριν (2 φορές κι όλας). Θέλω να δω πόσο καλός είσαι στα μαθηματικά εκεί! Επίσης, πόσο καλός είσαι στα μαθηματικά -πάλι- όταν οι Isis γεμίσανε το Ρόδον, το Αν, αλλά και προσφάτως, με πολλάαα εισιτήρια κομένα στα 30 ευρώ.

Βασικά βαρέθηκα. Γεια χαρά
    Βρες μαγαζί με 100 ευρώ και φέρε μας HULUD με 5 euro και μη μαs ζαλίζειs άλλο με την Ελληνική κλαψομουνιά σου... Και έλα VITAMIN X να σε βάλω τζάμπα. ΑΜΙΝ!!! ΤΕΛΟΣ._