γάμησε ξερά και ασάλιωτα το επεισόδιο.
Links gia ola ta gousta gia na min psaxneste :
Spoiler
Gamise e.Kalitero episodio tis season.Epitelous apantiseis![]()
Βασικά παίζει και καλύτερο επεισόδιο ως τώρα ε; Τι κόνσταντ και μαλακίες.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
Δεν είναι θέμα μαλακίας ή όχι, μια χαρά γούσταρα όλη τη σεζόν ως τώρα.
Απλά αυτό έχει ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. +χίστορυ μπακγκράουντ.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
Μόνο με το Constant συγκρίνεται και αν, για μένα το σημερινό είναι μια σκάλα ανώτερο. Δηλαδή οκ, τι να πεις μετά από τέτοιο πράγμα. Ένα σωρό απαντήσεις, σκηνοθεσία Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α, Carbonell για Emmy κατευθείαν.
Spoiler
ακομα δε το εχω δει αλλα περιμενω να το δω να επιβεβαιωθω και να σας πω"σας τα λεγα"
ειμαι πεπεισμενος
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
ξεφυγε το επεισοδιο.δεν ξεπερνουσε βεβαια σκηνοθεσια κοσταντ,αλλα μονο επιc στιγμες.
Spoiler
My name is Blond.
James Blond.
τρελό επεισόδιο! σήμερα είδαμε το μέχρι στιγμής peak της ιστορίας όπως έχει διαμορφωθεί πέρυσι και φέτος. θυμάμαι τι σκέψεις κάναμε για την σειρά όταν βλέπαμε την πρώτη σεζόν και συγκρίνω με την πλοκή που έχει πάρει η σειρά ως τώρα και τρελένομαι. τι έχουν φτιάξει οι πουστηδες; το καλοκαίρι άνετα ξεκινάω μέγα-κάψιμο απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο επεισόδιο στη σειρά.
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
lol, δε σχολιάζω τίποτα, μένει να λύσουν τα του ντέσμοντ και πάμε γι' άλλα.
btw η σκηνοθεσία καμμία σχέση με τις άλλες σεζόν πλέον, ειδικά το πρώτο δεκάλεπτο είναι σχεδόν action.
mpest episont δεν είναι, γιατί είμαι σκληρός κριτικός .
Επιτέλους επεισόδιο που εξηγεί γαμώ την πουτάνα μου, που έχει αρχή μέση και τέλος.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ