Αν και αυτό σκέφτηκα αρχικά (κύστη), μιλάει για 9 μήνες και βάλε η Ku. Δηλαδή δεν θα το είχανε καταλάβει οι γιατροί?:S
Αν και αυτό σκέφτηκα αρχικά (κύστη), μιλάει για 9 μήνες και βάλε η Ku. Δηλαδή δεν θα το είχανε καταλάβει οι γιατροί?:S
Με τους γιατρούς και τους μπάτσους ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα.
I'll bury you in your god's fucked garden
Δεν είναι κύστη. Γι' αυτό έκανα μαγνητική. Δεν έχει καν φλεγμονή. Έχει απλώς... φύγει ο τελευταίος σπόνδυλος λίγο πιο πέρα. Εν τω μεταξύ με ρωτάνε πώς το έπαθα και ούτε που ξέρω. Σε κάθε περίπτωση είναι να μην μπλέξεις με μέσες...
Feed my fear
καλό κουράγιο![]()
Περαστικά ρε κου.
Μιας κι έχετε πιάσει τα ιατρικά, πείτε μου κι εμενα ρε παιδιά. Νυστάζω ΠΑΝΤΑ. Κοιμάμαι συνήθως κατά τις 10-11 και ξυπνάω 6μιση-7. 7-8 ώρες δηλαδή.. Και παρόλαυτά σέρνομαι όλημεροις. Κατά τη διάρκεια της ημέρας τρέχω στη δουλειά, αλλά δεν σκοτώνομαι κιόλας. Η διατροφή μου δεν είναι η καλύτερη, αλλά δε τη λες και κακή. Τρώω πολλά μικρά γεύματα τη μέρα τα οποία σπάνια περολαμβάνουν φρούτα ή λαχανικά (δεν μου επιτρέπεται και να τρώω πολλά λόγω άλλου θέματος υγείας).
Ιδέες?
Αυτόν για το βράδυ
και αυτόν για το πρωί
και είσαι τζέτ.
Όχι εντάξει, γαμιέμαι κιόλας.
Άλλος?
λωλ τι θες και ρωτάς? ;ρ
if your heart holds any riches, lend a helping hand
Το'κοψα κι αυτό!
(το τσιγαρο ε)
Το συκώτι είναι οκ μινμιν.
εξετάσεις αίματος,παίζει έλλειψη σιδήρου
Καλό είναι και το αίμα, έκανα πρόσφατα =S
Μου φαίνεται οτι στην πρόταση μου θα καταλήξουμε !
μαλλον δεν κοιμασε καλα...εγω λογο κακου υπνου και του αποπανω ειμαι σαν κοαλα ολη την μερα
ε στην τελικη αρχινα τις σπιρουλινες