Τέσπα, κατάλαβες τι θέλω να πω..
Να το το παλικαρι μου.
Κι εγω τα ιδια πιστευα, και μετα απο μερικα χρονια σε multicultural περιβαλλον μια χαρα διεκρινα διαφορες. Στο τελος επιανα και τους Βρετανους απο ποια μερια του νησιου ηταν.
Οι Ασιατες ειναι μυρμηγκια και θα μας φανε. Βασικα οι Κινεζοι, αν κλασουν συντονισμενα θα δημιουργηθει αλλος πλανητης. Αλλα και αυτοι εχουν διαφοροποιησεις αρκει να εχεις δει αρκετες περιπτωσεις.
H πλακα ειναι πως η Γινλιου και η Πουι που μεναμε μαζι σε εστια στο πρωτο ετος σπουδων ελεγαν τα ιδια για τους λευκους. H γιαγια της Ναοκο της Γιαπωνεζας συμφοιτητριας μου οταν ηρθε να την δει και ειδε για πρωτη φορα τοσα μαζεμενα χλωμα προσωπα-εμας δηλαδη-δεν μας ξεχωριζε ευκολα.
Γαμω ε?
Last edited by HAVOC; 23-03-2010 at 21:30.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Καπως ετσι ειναι, αν και η πολυποικιλοτητα στους λευκους ειναι πολυ πιο εμφανης, εχουμε πολλα χρωματα ματιων, μαλλιων, διαφορες αποχρωσεις επιδερμιδας κτλ, αλλα και παλι, μια χαρα ξεχωριζεις και Κινεζους αν περασεις χρονο μεσα σε σε αυτους και οποιαδηποτε φυλη. Επισης πλεον ξεχωριζω ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ποιος ειναι απο Ιαπωνια και ποιος απο Κινα, μεγαλη διαφορα, αλλα δε μπορω να το εξηγησω γιατι γινεται, νομιζω ειναι και μορφη κεφαλιου που παιζει ρολο.
Στερεοτυπικη βλακεια θα πω, αλλα καμια φορα ξεχωριζουν και απο το τουπε, οποτε ειναι εκφραστικο το θεμα. Αυτοι που κανουν μπαμ για διαφορετικο ειναι Κορεατες και Ινδονησιοι. Τους Μαλεσιανους δεν τους πιανω ευκολα, τρελα υβριδια.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Όπως επίσης, Η διαφορά μεταξύ Λάπωνα και Βορειοηπειρώτη είναι δυσδιάκριτη...
Συμφωνώ πάντως ότι οι κίτρινοι έχουν την ίδια άποψη για μας, την λεύκη φυλή..
Υ.Γ. : Έχει γίνει κανα poll αν το forum είναι multi-racial (ή όπως αλλιώς το λένε) ή είναι τσιφλίκι χλωμών προσώπων?
Ή γυρνάμε έτσι σε σκοτεινές εποχές, και έτσι?
αυτο με τους Ιαπωνες και τα πιο σχιστα ματια δεν ισχυει...γενικα εχουν πιο μαλακα χαρακτηριστικα
τα ματια ''σκιζουν'' βορεια Κινα και Κορεες και φυσικα στους τσομπανογκουρουδες Μογγολους...οι Ιαπωνες αν και ψηλα,διαφερουν μαλλον λογο θαλασσας μπλαμπλα,κατι αναλογο παιζει και με τους Φιλιππινους Kirk Hammemets
οντοπιξ τωρα...
http://acidcow.com/famous/7286-sibli...e-24-pics.html
ξεσαλωστε
Πώς γίνεται ο αδερφός Πιτ να είναι τόσο.. "αλλού"? :/
Το αδερφός Johansson είναι τρομαχτικό.
Last edited by Lethargica; 23-03-2010 at 22:52.
if your heart holds any riches, lend a helping hand
Οι Johansson είναι και ΔΙΔΥΜΑ. Ω ναι, creepy εις το τετραγωνο.
Τι λες καλέ? ;ρ
if your heart holds any riches, lend a helping hand