Τι άλλο ? Πατατούλες τηγανητές !
Τι άλλο ? Πατατούλες τηγανητές !
I'll bury you in your god's fucked garden
Παχαίνου γμτ, αλλά ναι, κι εμένα το ίδιο πράγμα μου έρχεται αυτόματα στο μυαλό. Καλά, θα φάω λίγες χιχιχ.
Feed my fear
http://www.cooks.com/rec/view/0,1726...242195,00.html
+ φυσικά Πουρές πατάτας με extra-mature τσένταρ. Αμερικανισμοί FTW. Και εννοείται saignant, μη σκοτώνετε μοσχαρίσιες μπριζόλες με πολύ τηγάνισμα. Αν θέλετε να φάτε σκληρό ξεραμένο λάστιχο να πάτε αλλού.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Να πάτε σε κανά drive in diner κύριος να την φάτε saignant.
Εντώ είναι ελλάντα και την μπριζόλα την τρώμε κάρβουνο στα κάρβουνα με πατατούλα τηγανητή και μπυρίτσα
Γαμώ την κηδεία μου, πείνασα αλήτες !!!
I'll bury you in your god's fucked garden
Ε δεν το τηγανίζουμε. Το ψήνουμε ΠΟΛΥ καλά στο γκριλ. Εγώ δηλαδή για να το φάω αυτό, πρέπει να 'ναι σχεδόν καμμένο.
ΚοιλιαΣαμπρελίτσο μου ρύζι με σαλάτα είναι μια ωραία ιδέα![]()
Feed my fear
Μπερδεύομαι. Θες λίγες θερμίδες κ τρως μοσχαρίσια μπριζόλα; Αν είναι να τη φας, φά' την σωστά (χεχε) και ξεκινάς δίαιτα από αύριο. Και ναι, ΕΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΠΡΙΝΤΖΟΛΛΛΑ ΜΟΥ.
Σοβαρά τώρα, γνώμη μου είναι αν δε σου αρέσει με το αίμα της κ μπορείς μόνο καλοψημένη, τζάμπα λεφτά και θερμίδες το μοσχαράκι. It's your call βέβαια... ο καθένας στην κουζίνα του είναι βασιλιάς.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Μία μερίδα μοσχαρίσια έχει 173 θερμίδες. Δεν είναι πολλές για βασικό γεύμα της ημέρας. Επίσης δεν κάνω δίαιτα απλώς προσπαθώ να μην τρώω μαλακίες. Άλλο πατάτες τηγανιτές, άλλο πρωτεΐνες
Όσο για το ψήσιμο, ε όπως το είπες είναι... Ο άντρας την τρώει με λίγο αιματάκι. Εγώ δεν μπορώ :/
Feed my fear
ναι και να γινουμε ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
εκμηδενίζω τον από πάνω φθηνότερα και ευκολότερα.
Spoiler