Page 219 of 275 FirstFirst ... 119169209217218219220221229269 ... LastLast
Results 3,271 to 3,285 of 4111

Thread: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009-2010.

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Καλύτερα να χουμε ένα σταθερό γαμιά παρά μία random ομάδα της Ευρώπης συνάδελφε GG*.

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
    Καλύτερα να χουμε ένα σταθερό γαμιά παρά μία random ομάδα της Ευρώπης συνάδελφε GG*.

δικιο εχεις συναδελφε-εχετε βαρεθει να σηκωνετε κουπες στην ευρωπη και να γαματε με τον κωλο(φετος ατλεντικο λιεγη και γαλατα εχουν να το λενε)που η ασφαλεια και η θαλπωρη του ερυθρολευκου πεους ειναι αλλο πραγμα

mighty max ειμαι απο τους ατυχους που δεν πηγε ρεντη
    μας ξεζουμισατε και δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου-δεν ειμαι πιτσιρικας πια

raven τα πραγματα που παραθετω ειναι προιον σοβαρης και επιπονης επιστημονικης μελετης-δεν χωρανε αμφισβητησης
    Last edited by GG*; 22-03-2010 at 19:30.
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Quote Originally Posted by MaX Payne View Post
    ναι gg οπως τα λες ειναι
    αμα συζητατε οι επιστημονες μεταξυ σας το σιγουρο ειναι οτι θα καταληξετε σε φοβερο επιστημονικο συμπερασμα

αφου ειστε ανετοι γελατε κλπ και οτι να γινει μας γαματε τι πηγατε 2000 στου ρεντη μετα?
    στο Ρέντη δεν υπήρχε λόγος να πάμε.... ''Πήγαμε'' όμως... Κάθε γαύρος ζει για να βλέπει απο κάτω του τον παναθηναικό και το αντίστροφο. Αυτό έγινε χθες και υπήρξε μια υποδοχή. Πάρ' το όπως θες. Εγώ πάντως το λέω άλλη μια ευκαιρία για οπαδιλίκι, καπνογόνα, φωνές κλπ...-- BTW άλλο ένα 2πλό. Και ποιος δεν γούσταρε...

Quote Originally Posted by nothingman View Post
    δεν είδα λεπτό από το ματς, οντόνιαν ψηλέ δίδαξε φιλοξενία και επίπεδο η διοίκηση και ο κόσμος στα μουνιά τους βάρβαρους τους επιστημόνους;
    Όχι βέβαια φίλε μου και είναι ντροπή και πρέπει να τιμωρηθεί η ομάς παραδειγματικά. Ποτέ δεν είπα ότι ο ΠΑΟ κάνει κάτι διαφορετικό σε αυτά - ίσα ίσα λέω εδώ και μέρες ότι οι διοικήσεις των ομάδων είναι πολύ παρόμοιες! Με εξαίρεση 1-2 δηλώσεις που κατά τη γνώμη μου οφείλονται στους διαφορετικούς χαρακτήρες των προέδρων / μεγαλομέτοχών μας. Δύσκολα συγκρίνει κανείς τον Βγενόπουλο με τον θειο ε; Ακόμα και μετά από αυτό το ματς βγήκε να καταδικάσει άμεσα τις ρίψεις αντικειμένων και τα μπινελίκια.

Για τα αγωνιστικά, δεν υπάρχουν πολλά να πούμε, έλεγα πριν το ματς τι έπρεπε κατά τη γνώμη μου να κάνει ο ΠΑΟ και το έκανε σε γενικές γραμμές, αλλά και ότι το πρώτο γκολ θα τα κρίνει όλα, το οποίο επίσης έγινε. Μέχρι το 0-1 μια ομάδα ήταν στο γήπεδο. Μετά το γκολ το ματς έγινε αστείο, αφού ο ΠΑΟ με την άμυνα στη σέντρα έχει το Μαλεζάνι effect και ήταν το ίδιο πιθανό να βάλει και να φάει (αν και έκανε κάνα δυο πολύ γερές ευκαιρίες). Δε μιλάω για ατυχία, η ομάδα προσπάθησε και δεν τα κατάφερε και το αγγλάκι έβαλε ένα όμορφο γκολ που δείχνει ποδοσφαιρική εξυπνάδα - κάτι που έλειπε από την άμυνά μας, ειδικά αφού είχαν μπερδεμένους ρόλους. Στο γκολ τη σέντρα δεν τη μαρκάρει κανείς, αφού ο Βύντρα που έχει το ρόλο αυτό είναι πάνω στον άγγλο, στον οποίο έπρεπε να είναι κάποιο στόπερ!

Ο διαιτητής καλός σε γενικές γραμμές, καλά έκανε και δεν έβγαλε πιο πολλές κάρτες να χαλάσει το ματς, αν και είχε ευκαιρίες. Να σχολιάσω ότι ο ντατολος είναι ένα κόσμημα για τα ελληνικά γήπεδα, κρίμα που είναι περαστικός.

Ένα σχόλιο για τους δικούς μας ΟΠΑΔΑΡΕΣ. Ο ΠΑΟ παίρνει (μάλλον!) το πρωτάθλημα γιατί έκανε καλό πρώτο γύρο. Σε αυτόν τον πρώτο γύρο, εκτός από σχεδόν όλα τα μικρά, καθάρισε όλα τα ντέρμπυ παίζοντας όσο καλύτερα έπρεπε από τους αντίπαλούς του - το μόνο που έχασε ήταν αυτό που έπρεπε με βάση την απόδοσή του. Στον δεύτερο έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε ματς "υπεροχής" που τελειώνουν σε ήττα ή ισοπαλία. Σίγουρα έχετε να γράψετε ένα κάρο δικαιολογίες, αλλά η αλήθεια είναι μια: Αν αυτά τα αποτελέσματα τα είχε ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ, θα τον είχατε περάσει μαζί με τους ΑΡΔ πριονοκορδέλα. Αυτό δεδομένο.

Η γνώμη μου είναι ότι δε θα τα είχε. Ο ΠΑΟ του Ολλανδού, όπως έδειξε η προηγούμενη χρονιά, τώρα θα ήταν εκτός από εντελώς φορμαρισμένος (αφού έκανε εξαιρετική διαχείριση και εκγύμναση), πολύ πιο έξυπνος στο στήσιμο των παιχνιδιών. Πιο πολύ απότι με ενοχλεί το πρωτάθλημα με ήττες από τον γαυρο (εντάξει δε θα κλάψουμε κιόλα, όπως δεν ακύρωσε τη φιέστα ο γαυρος όταν του έκλεισε το σπίτι ο Παπ), με ενοχλεί ότι θα μπορούσε να το πάρει η ομάδα και ευκολότερα, αλλά και με έναν σωστό προηγμένο ποδοσφαιρικά τρόπο: Να αφήσει τον προπονητή της να δουλέψει όλη τη χρονιά και να αφήσει τις γαυρικες μαλακίες με τους μαθητευόμενους προπονητές. Αυτό δεν είναι μομφή για τον Νιόπλια, απευθύνεται στη νοοτροπία της διοίκησης μας, που άκουσε περισσότερο τα πρωτοσέλιδα από το σχέδιο που είχε η ίδια φτιάξει.

Το αν πρέπει να μείνει ο Νιόπλιας και τα υποδέλοιπα, όταν το πρωτάθλημα τελειώσει και μαθηματικά.

Ευχαριστώ,
    Οντόνιαν
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

314222 Mitsmann's Avatar

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    δεν είδα λεπτό από το ματς, οντόνιαν ψηλέ δίδαξε φιλοξενία και επίπεδο η διοίκηση και ο κόσμος στα μουνιά τους βάρβαρους τους επιστημόνους;
    Ποτέ δεν είπα ότι ο ΠΑΟ κάνει κάτι διαφορετικό σε αυτά - ίσα ίσα λέω εδώ και μέρες ότι οι διοικήσεις των ομάδων είναι πολύ παρόμοιες!

Quote Originally Posted by Odonian μια μερα πριν View Post
    Συγκρίνουμε με δηλώσεις θειου περί κλωτσιάς και δακρίζουμε από συγκίνηση.

Παράλληλα, η παε γαυρος συνεχίζει την εξωφρενικά διαφορετική τακτική της γι' αυτό το ματς, παραπονούμενη και για τη φυσούνα (μετά τη σουίτα και τους εισαγγελείς). Πραγματικά μέρα με τη νύχτα.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Ποτέ δεν είπα ότι ο ΠΑΟ κάνει κάτι διαφορετικό σε αυτά - ίσα ίσα λέω εδώ και μέρες ότι οι διοικήσεις των ομάδων είναι πολύ παρόμοιες!

Quote Originally Posted by Odonian μια μερα πριν View Post
    Συγκρίνουμε με δηλώσεις θειου περί κλωτσιάς και δακρίζουμε από συγκίνηση.

Παράλληλα, η παε γαυρος συνεχίζει την εξωφρενικά διαφορετική τακτική της γι' αυτό το ματς, παραπονούμενη και για τη φυσούνα (μετά τη σουίτα και τους εισαγγελείς). Πραγματικά μέρα με τη νύχτα.
    ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ.

Στη δεύτερη γραμμή του quote λέω ότι ο γαυρος έχει την ίδια τακτική με τον ΠΑΟ - τι στο διάολο δεν καταλαβαίνεις;

Στην πρώτη σχολιάζω μια από τις δηλώσεις τις οποίες επίσης αναφέρω παραπάνω και δεν περιέχει το quote που κάνεις.

Όχι βέβαια φίλε μου και είναι ντροπή και πρέπει να τιμωρηθεί η ομάς παραδειγματικά. Ποτέ δεν είπα ότι ο ΠΑΟ κάνει κάτι διαφορετικό σε αυτά - ίσα ίσα λέω εδώ και μέρες ότι οι διοικήσεις των ομάδων είναι πολύ παρόμοιες! Με εξαίρεση 1-2 δηλώσεις που κατά τη γνώμη μου οφείλονται στους διαφορετικούς χαρακτήρες των προέδρων / μεγαλομέτοχών μας. Δύσκολα συγκρίνει κανείς τον Βγενόπουλο με τον θειο ε; Ακόμα και μετά από αυτό το ματς βγήκε να καταδικάσει άμεσα τις ρίψεις αντικειμένων και τα μπινελίκια.
    Έχεις πιει;

Μόλις μου εξηγήθηκε ότι το "μέρα με τη νύχτα" ποστ μου, δεν εκλήφθηκε ειρωνικά όπως ήταν ο σκοπός μου, αν και δυσκολεύομαι να το αντιληφθώ όταν είχαν προηγηθεί ποστς μου όπως:

Ως τώρα είχαμε γκρίνια των γαυρων για τη σουίτα που θα πάρουν και ζητάνε και τρεις εισαγγελείς στο ματς. Παράλληλα ζήτησαν να έχουν 20 άτομα στο γήπεδο, όταν στο πρώτο ματς επέτρεψαν μόνο 10. Η μόνη διαφορά ως τώρα με το προηγούμενο ματς είναι ότι ο ΠΑΟ δεν απαντάει (ακόμα; ).

Αδυνατώ να δω τη διαφορά στη διαχείριση του ντέρμπυ από τις δυο διοικήσεις, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα μου την εξηγήσουν οι εκπρόσωποι.
    Να το κάνω λιανά: Οι διοικήσεις δε διαφέρουν και πολύ στη διαχείριση των ντέρμπυ και οι ομάδες είναι ΠΑΝΤΑ υπέυθυνες για τις μαλακίες που γίνονται στο γήπεδο - άσχετα τι χρώμα φοράνε.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Θα σου λεγα πες και για Τεν Κατε αλλα ειπες

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

όποιος πιστεύει οτι με κλαριτζή θα είμασταν πρώτοι, είναι απλά τυφλός.
    Rock or Nothing

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

toulaxiston twra paizoume kai ligi mpalitsa e

sex drugs n' pick n' roll wino's Avatar

aporia gia thn kuriakh:
    katafere na vrei kaneis kafetereia pou na epaize to paok-aek?
    Vicariously I live while the whole world dies
    Much better you than I

The Patient H.'s Avatar

Στο πολύ άνετο και σε Αρειανοκρατούμενο στέκι γενικά.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

sex drugs n' pick n' roll wino's Avatar

gia a8hna lew
    Vicariously I live while the whole world dies
    Much better you than I

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by wino View Post
    aporia gia thn kuriakh:
    katafere na vrei kaneis kafetereia pou na epaize to paok-aek?
    εκει που πηγα ειχε 3 οθονες ντερμπι και 1 αεκ.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Θα σου λεγα πες και για Τεν Κατε αλλα ειπες
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ.

Άντε και για τον ρέηβεν.