Quote Originally Posted by Odonian View Post
Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
ακολουθεί σχολιασμός ρέιβεν:
Spoiler
γενικά, όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι. αυτή η αισιοδοξία από τους οπαδούς με αγχώνει. θυμάμαι επί σουμ κ μετά τη ριζούπολη που κατεβαίναμε για σφαγή υποτίθεται και ο gayρος με το ζόρι πήρε το Χ. αυτά τα ματς έχουν άλλη ψυχολογία και άλλη λογική. ελπίζω κ πιστεύω ότι ο νιόπλιας θα το έχει περάσει αυτό στους παίκτες. βέβαια, ο λέτο δεν κατάφερε να κρατήσει κλειστό το στοματάκι του, ούτε ο σισέ. όπως είπε προχτές ο βαϊμάκης, οι παίκτες μιλάνε στο γήπεδο. ο κλαριτζης στο προηγούμενο, κάτι για νίκη με 2 γκολ διαφορά δήλωνε μεταξύ σοβαρού κ αστείου και είδαμε τα αποτελέσματα. είδε κακό όνειρο το βράδυ και έβαλε τον κατσουράνη αριστερό χαφ! ευτυχώς, τώρα τέτοιες αλχημείες δε θα δούμε, οπότε το αποτέλεσμα εξαρτάται αποκλειστικά από τους παίκτες κ αν θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν.
Τι λες ρε ρεηβεν. Ο Σισέ είπε απλά πράγματα, ότι δε φοβάται τον αντίπαλο, ότι θέλει να σκοράρει και άλλα τέτοια. Εντάξει να μη λέμε μεγάλα λόγια, αλλά νισάφι πια με τις αηδίες αυτές, παιχνίδι είναι, σόου, οι πρωταγωνιστές θα πουν και μια κουβέντα παραπάνω και καλά θα κάνουν. Ειδικά όταν είναι από αυτούς που και προσπαθούν και παραδίδουν (μην ξεχνάμε ότι έλεγε και για 20-25 γκολ φέτος και τα έχει ήδη βάλει). Για τον Λέτο, δεν ξέρω τι είπε ακριβώς, αλλά δίκιο θα έχεις, κάποια μαλακία θα είπε ο ποζεράς.

Και ο Τεν Κάτε έκανε χαβαλέ για 2-4 ε, δηλαδή τι πρέπει να πει για να καταλάβουμε ότι κάνει πλάκα, 100-0;
κ εγώ σου λέω ότι δε μου αρέσουν οι δηλώσεις ΠΡΙΝ το ματς κ ΠΡΙΝ τις πράξεις γενικά, γιατί υπάρχει κ ένα φυσικό μέγεθος που λέγεται κωλοφαρδία και δε νικάει πάντα ο καλύτερος, όπως χτες.