Page 216 of 275 FirstFirst ... 116166206214215216217218226266 ... LastLast
Results 3,226 to 3,240 of 4111

Thread: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009-2010.

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Γενικά υπάρχει το θέμα με τον Παναθηναικό ότι όταν μαζεύεται κόσμος κλπ συνήθως δεν, αν εξαιρέσουμε το ματς με Ρόμα. Από 'κει και πέρα σήμερα ήταν άτυχος ναι, αλλά πρέπει λίγο να τον προβληματίσει ότι επί Νιόπλια (δεν το λέω με την έννοια ότι ο Τεν Κάτε θα πήγαινε καλύτερα or sth) δεν έχει κερδίσει κανέναν από τους 6 πρώτους. Βέβαια με το πρωτάθλημα -μετά την ήττα του Πάοκ- εξασφαλισμένο, νομίζω ότι αυτό που αρκεί είναι το καλοκαίρι να χώσει λεφτά για 3 τουλάχιστον παίκτες στην αμυντική γραμμή και να αποκτήσει λύσεις για πάγκο ή να εμπιστευτεί αυτές που έχει. Ο Σισέ και σήμερα δεν έκανε τίποτα γιατί όπως είναι φανερό έχει κουραστεί, κάτι λογικό αν σκεφτείς ότι παίζει μέχρι και στα κύπελλα. Από και και πέρα ο Ολυμπιακός χειρότερος σε σχέση με τη Μπορντό, αλλά του βγήκε πάρα πολύ η αλλαγή Όσκαρ και είχε και σε καλή μέρα τα ακραία μπακ του, κυρίως στον επιθετικό τομέα. Τώρα με αυτή τη νίκη παίρνει ψυχολογία, "μπαίνει δυνατά στα playoffs" και όλα αυτά τα γραφικά αλλά παράλληλα μένουν Μπάντοβιτς-Νινιάδης που όπως και να το κάνουμε προπονητές δεν είναι. Γενικά το ματς πάντως θύμησε το Ολυμπιακός-Παναθηναικός 0-1 του 2007-2008, με αντίστροφους ρόλους

Σε άλλα νεα, τιέκανεοχαλκιάςρε.

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

σταματα να διαβαζεις καρπετοπουλο
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Δεν διαβάζω καρπετόπουλο =/ Που διαφωνείς όμως;

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by psychotron View Post
    Quote Originally Posted by freak brother View Post
    για κανε κανα quote απο το φορουμ για τριαρες και τεσσαρες. Μπραβο στον γαυρο , εμεις ειμαστε ατυχοι. ειτε με την αεκ ειτε σημερα.Επισης ρε σαικοτρον που εισαι ολο τον χρονο στο αθλετιξ ?
    Μπορείς να παραμυθιάζεσαι όσο θες, εγώ με όσους βάζελοι έχω μιλήσει (irl) τελευταία, συμπεριλαμβανομένων και παιδιών που έγραφαν ή συνεχίζουν να γράφουν, μιλάγανε για χαλαρή νίκη, τριάρες κλπ. Καλή φάση λοιπόν.
    Όσο για το δεύτερο, δεν πολυμπάινω γενικώς ρε, δεν έχω πλέον τόσο ελεύθερο χρόνο. Δεν φαντάζομαι ότι αυτό μου αφαιρεί το δικαίωμα να γράφω όταν και όποτε θέλω και μπορώ, μ;
    αυτοι οι ανθρωποι προφανως δεν βλεπουν μπαλα , και δεν κανει να τους παιρνεις στα σοβαρα.. και με το μου πανε irl ... μπορω να σου πω οτι θες... για εδω μιλαμε μαυτην την αμυνα ηταν λογικο να φαμε γκολ.. απλα και γω περιμενα οτι αμα μας βγαιναν οι φασεις μπορει να κερδιζαμε.. αν και δεν θα το παιζα στο στοιχημα .
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

Κοιμηθηκε ο θεος...απλα λιτα ξεκαθαρα
    δε γινεται ρε φιλε 3 δοκαρια...ελεος δλδ
    και ο γκευ ειχε ευκαιριες μετα το γκολ που ανοιχτηκαμε..
    τι να πω πραγματικα..
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΔΛΔ.....

Sayid Hassan Jarrah psychotron's Avatar

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    αυτοι οι ανθρωποι προφανως δεν βλεπουν μπαλα , και δεν κανει να τους παιρνεις στα σοβαρα.. και με το μου πανε irl ... μπορω να σου πω οτι θες... για εδω μιλαμε μαυτην την αμυνα ηταν λογικο να φαμε γκολ.. απλα και γω περιμενα οτι αμα μας βγαιναν οι φασεις μπορει να κερδιζαμε.. αν και δεν θα το παιζα στο στοιχημα .
    Συνεχίζεις όμως, ενώ είμαι σίγουρος ότι το ξέρεις καλά πως ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των δικών σας είχαν μία υπέρμετρη αισιοδοξία για "επική νίκη". τεσπα.
    Το στοίχημα μου το πρότειναν, 2 άτομα κι όλας, όχι μόνο ένας. Ο ένας μάλιστα μου χάριζε και το 1-0 υπερ σας, αλλά η ηλίθια λογική μου (δεν βάζω στοιχήματα ποτέ) δεν με άφησε να πιω τσάμπα μερικά Τζακ Ντάνιελς
    Where's the booze?

I used to be perfect but now I'm even better

μη μιλας με καθυστερημενους.. εγω πριν απο 3 μερες μας ειδα να χανουμε απο την 6 ομαδα του βελγιου ... και να κερδιζουμε τον αστερα 1-0 με το ζορι... αυτοι μπορει να βλεπαν σελεσαο.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Ροβινσώνας Φρούσος bbq's Avatar

Περίπου μισή ώρα πριν από την έναρξη του ντέρμπι ένας οπαδός του Παναθηναϊκού που βρισκόταν πίσω από την εστία που έκανε ζέσταμα ο Ολυμπιακός πήδηξε το διαχωριστικό, πέρασε το ταρτάν που χωρίζει την κερκίδα από τον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε προς τον Αντώνη Νικοπολίδη, πετώντας του ένα κοτόπουλο εν μέσω αποθέωσης από την εξέδρα!

Οι αιφνιδιασμένοι άνδρες της ομάδας σεκιούριτι έσπευσαν αμέσως προς τον οπαδό, τον οποίο και απομάκρυναν αμέσως, ενώ μάζεψαν και το «άτυχο» ζωντανό που είχε ζαλιστεί και δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί.
    ΠΑΣΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΗΛΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ
    Spoiler

Υποδοχή ηρώων στου Ρέντη, ίσως να έχει και ένα καλό το σημερινό, ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ - ΝΙΝΙΑΔΗΣ για πάντα στο ΛΙΜΑΝΙ και ΟΣΚΑΡ ΓΚΟΝΖΑΛΕΘ βασικός και του χρόνου..
    ....went away with my fathers, to gather the fallen.
    To return with the wisdom of the kings....
    Let me dream. (Let the jewels gleam.)
    Let the fallen hear:
    "It never rains around here."
    The sand smothered on my chest....
    Was music choir...

γκεστάλ nothingman's Avatar

λολ
    δλδ όντως γελάω με δηλώσεις στα ραδιόφωνα (και των "δικοί μας" και των "δικοί τους") και με ποστς. μαλάκα πάοξ ρε γιατί ρε.

δεν είδα λεπτό από το ματς, οντόνιαν ψηλέ δίδαξε φιλοξενία και επίπεδο η διοίκηση και ο κόσμος στα μουνιά τους βάρβαρους τους επιστημόνους;

Spoiler

ΡΕ ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΡΕ
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

Senior Member Sotos_The_Tequiler's Avatar

θα περίμενα γαύρο να μας το αφιερώσει τούτο εδώ, αλλά επειδή δε βλέπω να κατέχετε, μας το αφιερώνω μόνος μου χεχε
    Φρηκ πότε θα ανοίξουμε κανα μπουκάλι ρε;

κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!

οποτε θες

lcsgp FIXXXER's Avatar

Ρε φρικμπρο, αστο ρε παιδι μου, παρατα το, ειχε βουιξει ο κοσμος απο τον Σισε μεχρι το Λετο μεχρι καθε τυπο που εχει φορεσει πρασινη μπλουζα στη ζωη του οτι ειναι καταλληλη ευκαιρια για τεσσαρα και εκδικηση κι αλλα τετοια γραφικα. Δεν εκατσε, ε οκ, την αλλη χρονια. Κατα τα αλλα εμεις τι να χαρουμε, καλυτερα να χαναμε, τωρα θα το χασουμε το πρωταθλημα επειδη δε μπορεσαμε να κερδισουμε τα Γιαννενα και τον Ηρακλη..και με 3/4 νικες σε ντερμπυ με ΑΕΚ,ΠΑΟ ε οκ.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Πάει να εξελιχθεί σε παράδοση στον Ολυμπιακό να βάζει γκολ όποιος εκ των Ματ και Μήτρογλου μπαίνει αλλαγή. Τους αγαπάμε και τους δυο.

Ο Ντάτολο μου φαίνεται ότι μαλακίζεται επίτηδες για να μην υπάρχει περίπτωση να μείνει στον Ολυμπιακό.

Α, Λέτο
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Ρε φρικμπρο, αστο ρε παιδι μου, παρατα το, ειχε βουιξει ο κοσμος απο τον Σισε μεχρι το Λετο μεχρι καθε τυπο που εχει φορεσει πρασινη μπλουζα στη ζωη του οτι ειναι καταλληλη ευκαιρια για τεσσαρα και εκδικηση κι αλλα τετοια γραφικα. Δεν εκατσε, ε οκ, την αλλη χρονια. Κατα τα αλλα εμεις τι να χαρουμε, καλυτερα να χαναμε, τωρα θα το χασουμε το πρωταθλημα επειδη δε μπορεσαμε να κερδισουμε τα Γιαννενα και τον Ηρακλη..και με 3/4 νικες σε ντερμπυ με ΑΕΚ,ΠΑΟ ε οκ.
    ρε οκ μπορει να λεγανε και για 25-0 χεστηκα εδω μεσα δεν εγραψε κανεις ουτε για τεσσαρες ουτε για τριαρες ουτε για ανετη επικρατηση οποτες γιατι να αναφερεται? εγω εκανα κουοτ τον χαους οφ λοου καλτουρ που ελεγε οτι το φετινο θα ειναι το πιο γλυκο... δεν καθομαι να γραφω ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΜΕ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ.. και τετοιες παπαριες.

αντε τωρα τρεχτε στου ρεντη!!