I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
Πραγματικά θα σκεφτόμαστε τι πρωτάθλημα χάσαμε και θα γελάμε/κλαίμε.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
τα πε ο μάγκελλαν πιο πάνω, στο γκολ απλά γελούσα, να πανηγυρίσω τι. το πρωτάθλημα;
εντιτ
χρονια πολλα παιδια
Last edited by Magellan; 21-03-2010 at 21:12.
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
κρίμα επίσης που έπρεπε να είναι όλα χαμένα για να δοκιμαστεί πείραμα με 2 επιθετικούς + όσκαρ, αντί για έναν επιθετικό και 20 αμυντικά χαφ. κερδίσαμε πολλές γιάρδες.
σε άλλα νέα, κάναμε τα βασικά σε 2 αγώνες και παραλίγο να προκριθούμε στους 8 του τσ. λ. και νικήσαμε την ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΘΑΛΑΣΣΩΝ. το πρωτάθλημα χάθηκε από ατυχία (γκαλέτι κυρίως), από ανεπαρκή διοίκηση και από αντιεπαγγελματισμό. άμα τους πιάσει το φιλότιμο και το καλοκαίρι τα σπρώκσει ο σώκος -που γνωρίζει πως αν δεν το κάνει φέτος θα βρεθεί σε κανά χαντάκι σε σακούλα- και φέρουν κ προπονητή που θα μπορεί να περάσει χαλινάρια κάτι γίνεται. δείκσανε τουλάχιστον ότι δεν το χουνε χάσει τελείως, την τελευταία εβδομάδα.
έντιτ: μόνιμα ντάρμπι + μήτρογλου βασικοί, για τα επόμενα 10 χρόνια. λατρείες και οι δύο. και ακόμα μία φορά, ΦΤΙΑΚΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΕ ΘΕΙΟ.
Last edited by _UnHoLy^MaRtYr_; 21-03-2010 at 21:16.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
σε κάθε ξεβράκωμα τα ίδια πράματα.......
αρ γιου γκονα μπαρκ ολ ντεϊ λιτλ ντόγκι?
ορ αρ γιου γκόννα μπαϊτ?
και τωρα η κριτικη της μερας.
Spoiler
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
θελανε και φιεστα αποψε χοχοχοχοχοχο
και καλα ρε μαλακες αυτη ειναι η νεα ριζουπολη που μας τα κανατε τσουρεκια?
ουτε για επεισοδεια της προκοπης δεν ειστε αλλα νταξει βαζελοι ειστε
ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΕΛΑΤΕΣ
μαλακες παοκτσηδες αρχιστε τις πιπες παλι για κατεστημενο
που δεν σας αφηνει να παρετε κουπα
αμα σου κανει κηδεια ο μπλανκο στη τουμπα κλαφτα χαραλαμπε
ο σισε χρωσταει 2 γκολ απο το καραισκακης και 8 στο οακα...
Μπορείς να παραμυθιάζεσαι όσο θες, εγώ με όσους βάζελοι έχω μιλήσει (irl) τελευταία, συμπεριλαμβανομένων και παιδιών που έγραφαν ή συνεχίζουν να γράφουν, μιλάγανε για χαλαρή νίκη, τριάρες κλπ. Καλή φάση λοιπόν.
Όσο για το δεύτερο, δεν πολυμπάινω γενικώς ρε, δεν έχω πλέον τόσο ελεύθερο χρόνο. Δεν φαντάζομαι ότι αυτό μου αφαιρεί το δικαίωμα να γράφω όταν και όποτε θέλω και μπορώ, μ;
Last edited by psychotron; 21-03-2010 at 21:38.
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better
όντως αυτοκτονία ΠΑΟΚ σε 7 μέρες, με καλές ομάδες έπαιζε αλλά αν πας για τιτλο δεν χάνεις και τα 2 ματς
της πουτάνας στην ουρά
Νταξ καλοί είστε. Κονγκρατς για το πρωτάθλημα